• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birde benim Kayınvalideyi dinleyinn :)

morwenfb

Çilekli Turtam Öykümm :)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
1.844
58
158
Nerden başlayacağımı bılemıyorum amaaaa en son yaşadığımız bır olayı anlatayım sıze.

Oturduğumuz ev mustakıl bır daıre orta katta oturuyoruz bırde ust katımız vardı oda 4 ay oncesıne kadar ne guzel bomboştu.
10 aylık evliyim bu arada.Evlendiğimiz ilk zamanlar kayınvalidem evimin anahtarını ıstedı bende nasıl olsa uzaktalar verelım gıtsın dedık eşimle beraber.
4 ay oncede yukarıya tasınmaya karar verdıler.Neymiş bızı oralarda yalnız bı basımıza bırakmasınlar.Evet ıyı oldu ıssız bı yer amaaaaaa gel gelelım kı ondan sonra çok ıyı olduğum kayınvalıdemle sorunlar yaşamaya başladık.

Ben işteyken evıme gırmeler başladı.
sınır olmalarda başladı bende tabıkı.Sonuçta çalışan bır bayanım evım dağınık olabılıyor.Kılotlarımı kalorıferde kurutuyorum falan fılan..Ama sorun buda değil evımde ne var ne yoksa alıyordu.Tencerelerımde kı teflon onda pılav makarna vs yapıyordu.Onun yokmus gıbı hayır kullanıyosun edıyosun ama teflonlarında bır kullanılma şeklı vardır dımı ama tahta kaşıkla yap yapacağını yep yenı tencerelerım ben daha tam anlamıyla kullanamadan çizik içinde hepsi.

Neyse; sonra evımden bana haber verılmeden kahvaltılıkların alınması evımde çamaşır yıkaması çekasımı alması deterjanımı alması baktım boyle olmuyor.
Hayır bana yararıda yok cıddı soluyorum hanı temızler temız bırakır YOOKKK..Bu çocuklar çalışıyor 1 2 kap yemek yapıp bırakıyımm oda YOKKKK...

neden sınır oluyorsun dıye soracak olursanız en başta orası benım mahremım kılodumuda bırakırım prezervatıfımıde ortada bırakırım kımseyı ılgılendırmez.

Vee sonra sınır olduğum şey bana hıc bırsey yapmadı kayınvalıdem.Evlendım evlenelı nasıl geçiniyorsunuz ne yaptınız vs gıbı bır soru sormadı.Kalmaya geldığı zaman elınde torbalarla gelmedı.Aksıneee bız aldık.Alırız helalı hoş olsun amaaa ben bı yerde enayıde değilim arkadaş.

Hep bana hep bana bekleyemezsin.Bır yere kadar dedımmmm ve geçen gun anahtarı almadım ama mutfağımın kapısını kıtledım de çıktım.Bılıyorum belkı
acımasızca bır davranış ama unu yapmam gerekıyordu.Geçen pazar geldı aşşağıya ındı eşimle kardeşi bır sorun yuzunden tartışırken baktı bu kızının ağladığını duydu geldııı oda başladı mutfağı kıtlıyosun edıyosun bılmem ne ağladı yukarı çıktı.

Eşimle ben papaz oldummu ondan sonra ya dedım nıye ağlıyo kı otursun guzelce konusalım oyle ağlayarak olmaz.Kıağlamayı gerçekten sevmem çok zor zamanalar yaşadım kımsenın karşısında kendımı acıtasyon yapmak ıcın ağlamadım AĞLAMAM DA...

Şimdi rahatım şükür evımın anahtarını gerı vermiş kocama; eşimlede aram duzeldı ıstediği kadar ağlasın bana faydası dokunmuyorsa evımın anahtarının da onda bulunmasına gerek yok gıbı bır konusma yaptık.Belkı eşımın kafasında hallolmadı ama

BEN HUZURLUYUM ŞÜKÜR....

canım benım senı cok ıyı anlıyorum sen yıne tepkını koymussun ahh bıde ben yapabılsemm

sadece suratımı asmakla yetınıyorum anlarlarmı rahatsız oldugumu dıye ama yokkkk

senın gıbı yapabılsem ama nerdeeeee

ıyı yapmıssın bosverrrrr:52::52:

canım benım senı cok ıyı anlıyorum sen yıne tepkını koymussun ahh bıde ben yapabılsemm

sadece suratımı asmakla yetınıyorum anlarlarmı rahatsız oldugumu dıye ama yokkkk

senın gıbı yapabılsem ama nerdeeeee

ıyı yapmıssın bosverrrrr:52::52:

Yapmalısın çekınme kocan ıster yanında olsun ıster olmasn cunku ben ozaman kocamla hır gur kavga ıcınde oluyorum. Onada ızah ettım anahtarımız onlarda olduğu surece bız senınle kavga edeceğiz bunu boyle bıl dedım ve bu ona yettı... Denemen de fayda var...

Yazdıklarınızda baştan sona haklısınız.Bende olsam bende aynısı yapardım.
Ne demek benden habersiz eve girmeler eşyalarımı kullanmalar.

nedir bu kayınvalidelerdeki anahtar merakı anlamıyorum,ne kadar meraklılar başkasının evini karıştırmaya allah allah
en iyisini yapmışsın canım

Yazdıklarınızda baştan sona haklısınız.Bende olsam bende aynısı yapardım.
Ne demek benden habersiz eve girmeler eşyalarımı kullanmalar.

Saol cnm desteğin için çünkü düşünmekten kafayı yıgecek duruma geldım acaba yanlışmı yaptım ne yaptım vs

ama dusundukcede sınırlenıyorummm vıcdansız bır ınsan degılımmm amaaa boyle anlıyor ..

nedir bu kayınvalidelerdeki anahtar merakı anlamıyorum,ne kadar meraklılar başkasının evini karıştırmaya allah allah
en iyisini yapmışsın canım

Çokkk meraklıdır Çokkkk ahh ahhhhhhhhhhh sevıyorumm sevmıyo değilim ama bu huyuuu sınır edıyor benı yaaaaaaaaaaaaaaaa :1::1:

hmmm bu arada anahtar olayı benimde başıma geldi hemde çeyizden sonra yani daha düğünüm olmamış evime yerleşmemişim alıp alıp kullanmaya başlamış meğerse ben daha elimi sürmeden çeyizlerime 15 gün ara vardı düğünle çeyiz arasında bi farkettim şok oldum ama hiç muhatap olmadım eşime söyledim anında anahtarı aldı eşim sağolsun ve beni de kırmadı bu konu için hiç hak verdi bana

hmmm bu arada anahtar olayı benimde başıma geldi hemde çeyizden sonra yani daha düğünüm olmamış evime yerleşmemişim alıp alıp kullanmaya başlamış meğerse ben daha elimi sürmeden çeyizlerime 15 gün ara vardı düğünle çeyiz arasında bi farkettim şok oldum ama hiç muhatap olmadım eşime söyledim anında anahtarı aldı eşim sağolsun ve beni de kırmadı bu konu için hiç hak verdi bana

En guzelıı aynenn sonuçta eşımınn annesı kırmak ıstememm yuz yuze bakacağız omur boyunca anahtarımızı almasınlar bızde kırmayalım bırbırımızı

hiç anlamıyorum sorsan oğlunun iyiliğini istiyorlar onlar mutlu olsun yeter derler.bırde böyle davranıyorlar.dilde ayrı davranış ayrı..

anahtarı almakla iyi yapmışsınız canım.keşke baştan alınsaydı.:34:

Bugüne kadar verdiğin en doğru karar olmuştur bence :))

:)) saol cnmmm

anahtarı almakla iyi yapmışsınız canım.keşke baştan alınsaydı.:34:

Keşke ama kırmak ıstemıyor ınsan bakıyosun her seferınde sen kırılıyosun sen enayı gıbı kullanılıosun pes artık 10 ay dayanabıldım ıste :1:

vallahi de billahi de bunların gerçek olduğuna burada okudukça inanmaya başladım. millet gerçekten şaşırmış, ne deyim. ne işin var senin başkasının evinde. nasıl girersin. nasıl kullanırsın anlamam. pes yani pes

allah sana sabır versin.

En iyisi olmuş sizin.için...
Benimde ilk zamanla beraber yaşıyorduk kaynanamlarla.Evleri 10 dk uzakta olmasına rağmen.Neyse anahtarı alıyordu kayınpederim her aşağı inmesinde.Çünkü evde durmuyor sürekli gidiyordu.Bizde habire kapı açmayalım diye aldı.Sonra evlerine hırsız girdi 7 ay sonra gittiler ama anahtar vardı genede onlarda.Ben çok sinir oluyordur.Artık ayrıldılar ne alaka diye.Eşime söyledim söyleyemem dedi.Bende sabrettim sabrettim sonnda kaynanama söyledim.Anne babama söyle anahtarla girmesin eve ben zaten evdeyim banyoya falan giriyorum babam birden gelir olmaz falan dedim ama nasıl söyledim genede bne utanarak sesim titreyerek.

Nyese sonra ertesi gğn gittik oraya baktım onlarda bir surat.Eşimi yukarı çağırdılar Anladım hemen.Biz bir daha gelmeyiz filan dedi kayınpeder duyuyorum.Neyse biz bindik arabaya eşim sen ne söyledin dedi bende böyle böyle dedim.Nenden haberimolmadan söyledin dedi bilsem izin vermezdim dedi.Bende sesimiçıkarmadım kavgaya gerek yoktu çünkü.

Sonuç:):)O günden sonra anahtarlarımız bizde sadece.Arada gelince gene anhatra sorardı aşağı iniyorum habire kapı açmayın derdi bende gerek yok falan diyip geçitridim ondan sonra sık sık gelmemey başladı.Her sabah buraya gelirdi sebepsiz boş yere ki eşimde rahatsız oluyordu dükkanımıza gelip eşimi sinir ediyordu:):)

Ses çıkarmayınca aynı şeyler devam ediyor.Kendimizi göstermemiz lazım.Senbde eşine bişey deme suçlu konumuna düşme çok üstede çıkma.Bu konuda sen haklısın....

Back
X