ayy kuzumm yaaaa sen ınkıde ıyı degılmıss kullanılan iç çamasırı gıyılırmı yaaa o nasıl bısedır ölee
bıde coraplarını kullanıyor ben bırdaha gıyemem ıste o corabı kayınvalıdem gıydı dıye degıl kım olursa olsun gıyemem
zormuş valla allah yardımcın olsun
ah be canım herkesin derdi var ben almıyorum zaten giyiyo gidiyoo gerek yok ben giymem zatenn de o nasıl giyiyo ben onu anlamadım :26:
tepkini koyman iyi olmuş tabi .şimdi aranız nasıl annenizle
Ayy iyi bari geri almışsın anahtarını ahh bide ben alabilsemm ama nasıl alcam işte:44::44: benmde kaynanam gelir alır tencere tava ne bilim mikser şu bu ayy ben oo mikserii getiriyorum o alıyoo ben getiriyorm o alıyo bide geri verme gibi huyu yok akşam kek yapcam mikser yok bi kıcık oldumki sorma tabaklarım hep yukarda alamıyorumda şimdi alsam iki tabağın lafını yapıo dicekk yemek takımımdan 2 kase kahvaltılıkdan bi tabak kırmış götürmüş evine orda kırmışş ayy nasıll üzüldümm bi bilsenizz sonuşda takımm yenide :2::2::2: kaşık ayy çatal bile gördüm o gün mutfaığındaa allahm ben nasıl toplycam bu kadar kabkacağı dedim kendi kendime dedim en iyi sii bi gün kaynanam çöp atmaya giderken hepsini toplıyım alayım koyıyım kenara götürüymmay canım senn yırttmışsınn vala darısı başıma bu ödülü hakkettin kız al sanaa
Yani yöntem biraz sert olsa da bence doğru yapmışsın. Çünkü bu işi tatlılıkla halletmek zaten mümkün değilmiş. Sen kaynananı alıp karşına tatlı dille söylemeye çalışsan bile o yine de darılacaktı. Kaçınılmaz sonmuş yani bu küslük :)))) Ama arayı çok da soğutmamak lazım, bi şekilde ortalık biraz durulunca kendi sebeplerini anlatırsın kaynanana. Huzursuz hissettim anne, mahremiyet istedim biraz dersin, gerekirse yalandan özür de dilersin ama kararının gerekçelerini de saymış olursun, o da anlar belki artık yani. Ömür boyu küs kalamazsınız sonuçta olmaz. Hoş, şu saatten sonra barışsanız da seni mümkün mertebe sevmeyecektir, hep kötü gelin olarak kalacaksın ama olsun, hangimiz kötü gelin değiliz ki zaten kaynanalarımızın gözünde. Varsın öyle olsun ama yüz yüze de bakabilecek kadar politik olun yani :))) İşin doğası bu.
öyle canım ama benim kaynana pek öle şeyleri takmaz takmadığı içinde tüm batın enfeksiyonundan ameliyat olmuş ama söylememe rağmen anlamıyo sonra eşime söyledim annene söyle yeni donlarımı giyip gitmesin bilmiyorum söyledimi ama o kaldığı gecelerde sakladım yeni donlarımı belkide anladı geçen akşam ben kalıyım sabah işe 10 da gitcem egeyi ben bırakırım dedi annene gerek yok dedim ben alıştım farketmiyo benim için dedim kalmayada gelmedi napıyım zaten 10 dk lık mesafedeyiz bide onumu çekicem bu aralar sorunluyuz zaten eşimle
ah be canım giyiyo gidiyoo ben zaten onları geri almam giymem yaniii benim evime öle geliyo karıştırıyooo bigün küpe takmış benden neyse ben görmedimm kızına gittik oturmaya eşimede bişey söylememiştimm eşim nerden uldun o pembe küpeleri dedi çingeneye benzemişssinn falan bu mosmor bende dedim beniim heralde ben takmıyodum zatenndeyince bayağı bi bozuldu pişkin benimki birazz :)
bebişim ah senin kaygana da mı sorunlu çıktı balım yaaa :18:
aslında iyidir onlar kııııızzzz biraz tuhaflar ama anneler neticede
bakalım bizlerden nasıl kaygana olacak biz daha cadı oluruz sank hııı bebişler kıymetli olacak çünkü bana öle geliyooo
şaka bi yana madem konuşamamışsınız sorununuzu bu şekilde çözülmesinden başka çare yokmuş gözdem
hallettiysen sıkıntı yok akıllı kızsın sen kocacını üzme yeter
[ı]ohhhhhhhhh içimin yağları erıdı ne guzelde soylemiş eşin helal olsunnnn
anam benım kayınvalıde abartıyodu ben aldıklarını sayayım sıze :)
çamaşır sepetim
elektrik süpürgesinin sapı
çamaşır deterjanı
sıvı yağ
peynır
marul
domates
salatalık
şampuan
bulaşık deterjanı
çekas
utu masası
tencereler
tabaklarım
bardaklarım kı bardaklarım eksıldıde sayesınde kıra kıraaa her seferınde ben alırım o gelırdı yıne alırdı artık o gulluk gulıstanlık devır bıttı
[/ı]
vaaaaauuuuvvvvvvv
Zahmett etmesın yaa yukarıya tasımak zor olur bunları bı demlık gelsın yerlessın yesın içsin yatsııınn ohh ne alaaaaaaa
ne yapayım tatlım en son çare buydu bende boyle olsun ıstemezdım her konustugumda anlamasını ısterdım ama ısteebiz öyle olmayız beee sonuçta bende yaşadım yada bı başkası evıne gıırmem tenezzul etmem ya
Tabiki canım o işin espirisiydi biz cillop gibi kaynana oluciiizzz cahilliklerine ver boşver takma kafana yıpratma kendini biliyorsun ki bize stres sıkıntı yasssaaaakkk
sorun vermek yada vermemek değil ben kocama bunu anlatamıyorum ya lazım oluyoo bulamıyorum yada sorsun yada mesela bende yıkanıcaksa iç çamaşırınıda getirsin problem bendemi şimdi
Bu arada anahtar falan isteyemez benden öle ağzının payını veririm yani
merhaba kizlar bende kaynanayla birlikte yasiyorum ama sorunlari felan gectimde bugune kadar hic kapi vurarak girmemisler odaya benyatak odamda oluyorum hic sorgusuz sualsiz daliyo ne kapi vurma var ne bisey dediginiz gibi bitek ozelim odam ama obile bana ozel kalmiyo ben o odasindayken anlasin diye kapisina vuruyorum musade istiyorum ama anlamiyo esime soylesem oda yeni bi kavga nedeni olur biseyde soyleyemiyorum ama hic iyi hissetmiyorum bu konu yuzunden kendimi ne yapsam onuda bilmiyorum
merhaba kizlar bende kaynanayla birlikte yasiyorum ama sorunlari felan gectimde bugune kadar hic kapi vurarak girmemisler odaya benyatak odamda oluyorum hic sorgusuz sualsiz daliyo ne kapi vurma var ne bisey dediginiz gibi bitek ozelim odam ama obile bana ozel kalmiyo ben o odasindayken anlasin diye kapisina vuruyorum musade istiyorum ama anlamiyo esime soylesem oda yeni bi kavga nedeni olur biseyde soyleyemiyorum ama hic iyi hissetmiyorum bu konu yuzunden kendimi ne yapsam onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?