Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Aynen yani, adam anasinin parasiyla plan yapmis.
Babaannem "elden gelen öğün olmaz,o da vaktinde bulunmaz"derdi.
Liseye giden cocugum ayaklarinin uzerinde durmanin planlarini yapiyor,utanirim birinden destek beklemekten diyor,koca adam agzini acmis beklemis...

Eşiniz çalışmıyosa kadında yardım etmek istememiştir.Çabalamayan bi insana bişeyler yapmsk benimde içimden gelmez.1 kg bile etmez demişsiniz ben hiç bişey anlamadım .Hiç bir sey ıstemıyosan evlerınde oturma canım.O zaman hiç bir teklıfte bulunmaz.

Ne derseniz deyin asla fikirleri degismez konu sahibinin. Cok eski konularindan biliyorum. O zamanlarda yazildi ayni seyler. Asla hatasini kabul etmez. Bosuna yormayin kendinizi .
Ne yapmam lazım sözde eşimin olan evinin tapusu annesinin üstüne diye elini ayağını mı öpmem lazım ne bekliyorsunuz gerçekten?

Hihi burun kıvırdığım et öyle anla asıl burun kıvırdığım şey kaynanamın çingeneliği
Evet ya,salatani götürmüştü bir de:)Ya sulanmamismiydi o salata,bizim sofradan artan sulaniyor,yenmiyor bir daha haliyle:)

Sizin gibi kanaatkar bir insana nasil bir kilodan az kıymayı uygun görür hala aklım almıyor ya.

Eminim kızına dolabı komple goturuyordur. Çok üzücü bir durum.
Bende eminim kızına yaptığının oğlunun düğününde yemek vermek yerine kızına beşik alan insanlardan bunu bekliyorum

Ay ben de tereliye mi diyordum hay Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…