- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ben samimiyetle cevap veriyorum ama aldığım karşılıklar ortada teşekkürler.Derdiniz gayet ev gibi duruyor. Umudunuz da Olmasın zaten. Kadın ölmeden mirasının peşindesiniz. Siz karı koca çalışın evinizi alın istediğiniz tasarrufu yapın o ev üzerinde ama başkasının malı mülkü sizi ilgilendirmez. Teşekkür edeceğinize çemkiriyorsunuz. Kadın isterse 3 gün sonra çıkarır sizi bir halt da yapamazsınız.
Siz karı koca saf, kötü hep kayinvalide, oldu iyi akşamlarBu kadar saftık işte
O zaman direk söyleyeceksin. Bir daha vermeye kalktığında bu konuyu konuştuk deyip kapatacaksınız. Bir kaç kere tekrarlar sonra vermekten vazgeçerİstemiyorum olacaktı pardon...Ya şimdi eşimin annesi ara ara diyor ya bunu vereyim mi onu vereyim mi diye bunu demesin istiyorum birşey vermesin teklif bile etmesin yani
Evet birdi miktarı biliyorum çünküyahu yemekli düğünle beşik parası bir mi?
Neyseki dede durumu kurtarmış. Dikkat edin bence bundan sonra, yarın bir gün hamile kalırsanız size yeni beşik almak yerine kızının eski beşiğini teklif edebilir israf olmasın diye.Yok babası eşime demiş param yok diye dede verdi sağolsun dede olmasa zaten.
Valla nasıl bir cevap bekliyorsunuz emin olamadım ama haksızsınız.Ben samimiyetle cevap veriyorum ama aldığım karşılıklar ortada teşekkürler.
Kv konularindan,verilen ama yapilmayan sozlerden ve konu sahibinin istikrarli inadindanNasıl anlıyorsunuz tereliye olduğunu sırrı ne bu işinğ
Dalga geçtiğinizi anlıyorum ama cevap vereyim çok şükür öyle birşey yapmaz çünkü ikinci yolda.Neyseki dede durumu kurtarmış. Dikkat edin bence bundan sonra, yarın bir gün hamile kalırsanız size yeni beşik almak yerine kızının eski beşiğini teklif edebilir israf olmasın diye.
Çol gizli güçleri olan kadınlar var aramızdaNasıl anlıyorsunuz tereliye olduğunu sırrı ne bu işinğ
Kötülükler var canım onlar önceki meseleler bunlar sonSize kötülük yapmadılarsa kırıp dökmedilerse niye böyle düşünüyosunuz ne bu kin
Bırakın yardım etsinler zeytinide alın yapıda alın narıda alın boşverin
Evlerinde oturuyomuşsunuz zaten
Dilenciye verir gibi demişsinizde onları veren yabancı değil ki eşinizin annesi
Sizin annenzde yapabilirdi bunu yeri gelir iki tane elma verir yeri gelir bir tane nar verir yeti gelir ekmek arası verir
Dediğim gibi öyle kvler var ki oturun bi daha düşünün
Bebek beşiği bu değil mi? Nasıl bir beşikmiş bu altın kaplama mı? Yemekli düğün min. 10-20 bin. Beşik kaç para?. Az daha koysalarmış 2. el araba alırlarmış bebeğe o paraya ciddiyseniz.Evet birdi miktarı biliyorum çünkü
TamamValla nasıl bir cevap bekliyorsunuz emin olamadım ama haksızsınız.
Düğünüm bulunduğum şehrin en ucuz yerinde oldu fikrim bile sorulmadı yemek ücreti pilav et ayran tulumba 500-600 dü ve o bebek beş ay sonra doğacaktı hiç acalesi yoktu.Bebek beşiği bu değil mi? Nasıl bir beşikmiş bu altın kaplama mı? Yemekli düğün min. 10-20 bin. Beşik kaç para?. Az daha koysalarmış 2. el araba alırlarmış bebeğe o paraya ciddiyseniz.
Ama kabul edin siz de eğlenmiyor musunuz?Dalga geçtiğinizi anlıyorum ama cevap vereyim çok şükür öyle birşey yapmaz çünkü ikinci yolda.
Adettendir besigi kiz annesi alir. Yani anneanne... Sizin evladinizin besigini de anneniz alir. Bizim buralarda boyledir sizde durum nasil ?Dalga geçtiğinizi anlıyorum ama cevap vereyim çok şükür öyle birşey yapmaz çünkü ikinci yolda.
Dalga geçtiğinizi anlıyorum ama cevap vereyim çok şükür öyle birşey yapmaz çünkü ikinci yolda.
Hayır eğlenmiyorum.Çünkü en güzel günlerimi mahvedip beni bu eve hapseden o insanlar...Ama kabul edin siz de eğlenmiyor musunuz?
Eşim minibüse binmeme üzülüyor o böyle görüyor yani ben değil.Ailemin böyle bir vaadi olmadı çok şükür ellerinden gelenin en iyisini yaptılar yalan atıp unutmadılar araba alırız demediler yani böyle bir durum yok eşimin diye bildiğim ev annesinin üstüne çıktı bundan büyük yalan mı var?