Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Ben samimiyetle cevap veriyorum ama aldığım karşılıklar ortada teşekkürler.

İstemiyorum olacaktı pardon...Ya şimdi eşimin annesi ara ara diyor ya bunu vereyim mi onu vereyim mi diye bunu demesin istiyorum birşey vermesin teklif bile etmesin yani
O zaman direk söyleyeceksin. Bir daha vermeye kalktığında bu konuyu konuştuk deyip kapatacaksınız. Bir kaç kere tekrarlar sonra vermekten vazgeçer

Yok babası eşime demiş param yok diye dede verdi sağolsun dede olmasa zaten.
Neyseki dede durumu kurtarmış. Dikkat edin bence bundan sonra, yarın bir gün hamile kalırsanız size yeni beşik almak yerine kızının eski beşiğini teklif edebilir israf olmasın diye.

Size kötülük yapmadılarsa kırıp dökmedilerse niye böyle düşünüyosunuz ne bu kin
Bırakın yardım etsinler zeytinide alın yapıda alın narıda alın boşverin
Evlerinde oturuyomuşsunuz zaten
Dilenciye verir gibi demişsinizde onları veren yabancı değil ki eşinizin annesi
Sizin annenzde yapabilirdi bunu yeri gelir iki tane elma verir yeri gelir bir tane nar verir yeti gelir ekmek arası verir
Dediğim gibi öyle kvler var ki oturun bi daha düşünün

Neyseki dede durumu kurtarmış. Dikkat edin bence bundan sonra, yarın bir gün hamile kalırsanız size yeni beşik almak yerine kızının eski beşiğini teklif edebilir israf olmasın diye.
Dalga geçtiğinizi anlıyorum ama cevap vereyim çok şükür öyle birşey yapmaz çünkü ikinci yolda.

Kötülükler var canım onlar önceki meseleler bunlar son

Bebek beşiği bu değil mi? Nasıl bir beşikmiş bu altın kaplama mı? Yemekli düğün min. 10-20 bin. Beşik kaç para?. Az daha koysalarmış 2. el araba alırlarmış bebeğe o paraya ciddiyseniz.
Düğünüm bulunduğum şehrin en ucuz yerinde oldu fikrim bile sorulmadı yemek ücreti pilav et ayran tulumba 500-600 dü ve o bebek beş ay sonra doğacaktı hiç acalesi yoktu.

Bu yüzden mi kizginsiniz ?

Dolmuşa binince incilerim dökülmüyor değin öyleyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…