Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Siz esinize hiç sordunuz mu, kendisi acaba ne zaman adam olup sorumluluk sahibi olmaya düşünüyor? Tüm o mağdurum psikolojisinden beraber çıksanız?
Eşimin adam olmadığına dair kanıya nerden vardınız pardon bu kadarı biraz fazla değil mi artık cevap vermiyorum size çünkü ben bir başkasının eşine böyle konuşmam.

Evet boyle bir dananin ipini ellerine vermeliydi,gerci o da yaramazdi,kesilecektee,kiyma olacaktaaa:))

Eşim minibüse binmeme üzülüyor o böyle görüyor yani ben değil.Ailemin böyle bir vaadi olmadı çok şükür ellerinden gelenin en iyisini yaptılar yalan atıp unutmadılar araba alırız demediler yani böyle bir durum yok eşimin diye bildiğim ev annesinin üstüne çıktı bundan büyük yalan mı var?

Eşim bu eve güvenip evlenmiş ve burada oturuyoruz şimdilik ama birgün kira beklenirse bu evde oturmam hemde bu kadar huzursuz olduğum bir evde deli miyim
Eşiniz de siz de hayatın gerçeklerinden uzaksınız.
Şimdilik diye bir şey yok. Siz o beğenmediğiniz kaynananın evine muhtaçsınız. Eşiniz asgari ücretli bir çalışan. Bugün anası çık dese kira ödeyecek paranız yok. Farkında mısınız? Onun etine muhtaç değiliz diyorsunuz ya Bir asgari ücretli hem kira ödeyip hem ana babanın verdiği ete burun kıvırmıyor hanımefendi. Eşiniz asgari ücret aldığı halde evinize düzenli aralıklarla et, balık, meyve girebiliyorsa o beğenmediğiniz kv. eşinize o evi verdiği için.
Kıymet bilin.

Kurbanda bile evde et bırakmam dağıtırım kaynanamın verdikleri kurbandan sen düşün
Ay gerçekten çok ayıp etmiş bir de kurban eti yani desenize. Allah büyük, görür elbet kurban etine de burun kiviranlari. Sizi takdir ettim gercekten durusunuzdan hiç ödün vermiyorsunuz. Böyle devam.

Siz ona giderken götürün.
1 kilodan az kıyma, yağ, neyse artık verdiği. Aynısını yapın.
Verdiğini direk götüreyim anlar belki
Bu evi geçindirme sorumluluğu eşime ait bana değil bunun yükünü o taşısın ben değil.

Eşiniz tek çocuk mu?

Eşimin adam olmadığına dair kanıya nerden vardınız pardon bu kadarı biraz fazla değil mi artık cevap vermiyorum size çünkü ben bir başkasının eşine böyle konuşmam.

Merak etmeyin. "erkekliğine" lafım yok. Milletin anatomisinden bana ne. Benim demek istediğim artık anne babanin cüzdanına bakmaktan vazgeçim "gel eşim sen ben kendimize istediğimiz hayatı kuralim. Kimseye muhtaç olmayalim" dese. Sizi de ailesine karşı doldurup durmasa fena mi olur. Ve bu "adam" daha kendini doğru dürüst geçindiremedigini bildiği halde sizinle evlenerek en büyük kötülüğü size yaptı. 18 yaşının üstünde evlendiğini faz ederek söylüyorum yani.

Ay gerçekten çok ayıp etmiş bir de kurban eti yani desenize. Allah büyük, görür elbet kurban etine de burun kiviranlari. Sizi takdir ettim gercekten durusunuzdan hiç ödün vermiyorsunuz. Böyle devam.
Hihi burun kıvırdığım et öyle anla asıl burun kıvırdığım şey kaynanamın çingeneliği

Bosuna kendinizi yoruyorsunuz. Konu sahibini cok cok eski konularindan beri biliyorum. Sabit fikirli bir kadin. Asla kabul ettiremezsiniz hata yaptigini. Sakinligi de cabasi ...
O yuzden bosuna banlanmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…