- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Çok utanıyorum sizin adınıza açıklayamamNeymiş gerçek yüzüm açıklar mısınız?
Eşimin adam olmadığına dair kanıya nerden vardınız pardon bu kadarı biraz fazla değil mi artık cevap vermiyorum size çünkü ben bir başkasının eşine böyle konuşmam.Siz esinize hiç sordunuz mu, kendisi acaba ne zaman adam olup sorumluluk sahibi olmaya düşünüyor? Tüm o mağdurum psikolojisinden beraber çıksanız?
Ay yok dana ne öyle dilenciye sadaka verir gibi. Kadın deve kesebilecek durumdayken dana kesmesi dalga geçmek gibi olur.Bence kaynanası bu geline dana kesmeli dolabını et ile dondurmalı ı
Benim sorum belli başlıkta yazıyor
Evet boyle bir dananin ipini ellerine vermeliydi,gerci o da yaramazdi,kesilecektee,kiyma olacaktaaa:))Ayy şimdi anladım. Bir kilodan az kıyma olayını. Arkadaşlar durun, kadın beş on kilo kıyma verecek durumdayken bir kilodan az vermiş yani gelinine hediye gibi değil de dilenciye sadaka gibi. E yuh artık ama bu kadar da olmaz ki. Zeytini yağı falan kaç kilo veriyordu? Ben olsam almazdım kıymayı, biz onu dilenciye veriyoruz sağol disimizin kovugunu doldurmaz aman kalsın derdim.
Eşim minibüse binmeme üzülüyor o böyle görüyor yani ben değil.Ailemin böyle bir vaadi olmadı çok şükür ellerinden gelenin en iyisini yaptılar yalan atıp unutmadılar araba alırız demediler yani böyle bir durum yok eşimin diye bildiğim ev annesinin üstüne çıktı bundan büyük yalan mı var?Eşiniz nasıl görüyor anlamadım ?
Ne görüyorsa saflığından.
Bu kadar insan aylardır size bir şeyler yazıyor, hiç sorgulamıyor musunuz kendinizi acaba diye ?
Aile yapınca destek , kv. yapınca muhtaclik mi oluyor adı ?
Ciddi soruyorum evi esin ailesi verdiyse , arabanızı neden aileniz vermiyor ?
Hani dolmuşa binerken çok üzülüyor ya eşiniz, üzmeyin onu destek olsun aileniz.
Bana da öyle geliyor , bir noktadan sonra çenemi tutamıycam yineİcime doguyor,banlanacaksııın
Bu kizin konulari adam degirmeni
Ahhahha ayni sey geldi aklimaBence kaynanası bu geline dana kesmeli dolabını et ile dondurmalı ı
Verdiğini direk götüreyim anlar belkiSiz ona giderken götürün.
1 kilodan az kıyma, yağ, neyse artık verdiği. Aynısını yapın.
Eşiniz de siz de hayatın gerçeklerinden uzaksınız.Eşim bu eve güvenip evlenmiş ve burada oturuyoruz şimdilik ama birgün kira beklenirse bu evde oturmam hemde bu kadar huzursuz olduğum bir evde deli miyim
Ay gerçekten çok ayıp etmiş bir de kurban eti yani desenize. Allah büyük, görür elbet kurban etine de burun kiviranlari. Sizi takdir ettim gercekten durusunuzdan hiç ödün vermiyorsunuz. Böyle devam.Kurbanda bile evde et bırakmam dağıtırım kaynanamın verdikleri kurbandan sen düşün
Verdiğini direk götüreyim anlar belkiSiz ona giderken götürün.
1 kilodan az kıyma, yağ, neyse artık verdiği. Aynısını yapın.
Bu evi geçindirme sorumluluğu eşime ait bana değil bunun yükünü o taşısın ben değil.Eşiniz de siz de hayatın gerçeklerinden uzaksınız.
Şimdilik diye bir şey yok. Siz o beğenmediğiniz kaynananın evine muhtaçsınız. Eşiniz asgari ücretli bir çalışan. Bugün anası çık dese kira ödeyecek paranız yok. Farkında mısınız? Onun etine muhtaç değiliz diyorsunuz ya Bir asgari ücretli hem kira ödeyip hem ana babanın verdiği ete burun kıvırmıyor hanımefendi. Eşiniz asgari ücret aldığı halde evinize düzenli aralıklarla et, balık, meyve girebiliyorsa o beğenmediğiniz kv. eşinize o evi verdiği için.
Kıymet bilin.
Eşiniz tek çocuk mu?Eşim minibüse binmeme üzülüyor o böyle görüyor yani ben değil.Ailemin böyle bir vaadi olmadı çok şükür ellerinden gelenin en iyisini yaptılar yalan atıp unutmadılar araba alırız demediler yani böyle bir durum yok eşimin diye bildiğim ev annesinin üstüne çıktı bundan büyük yalan mı var?
Eşimin adam olmadığına dair kanıya nerden vardınız pardon bu kadarı biraz fazla değil mi artık cevap vermiyorum size çünkü ben bir başkasının eşine böyle konuşmam.
Hihi burun kıvırdığım et öyle anla asıl burun kıvırdığım şey kaynanamın çingeneliğiAy gerçekten çok ayıp etmiş bir de kurban eti yani desenize. Allah büyük, görür elbet kurban etine de burun kiviranlari. Sizi takdir ettim gercekten durusunuzdan hiç ödün vermiyorsunuz. Böyle devam.
Bosuna kendinizi yoruyorsunuz. Konu sahibini cok cok eski konularindan beri biliyorum. Sabit fikirli bir kadin. Asla kabul ettiremezsiniz hata yaptigini. Sakinligi de cabasi ...Eşiniz nasıl görüyor anlamadım ?
Ne görüyorsa saflığından.
Bu kadar insan aylardır size bir şeyler yazıyor, hiç sorgulamıyor musunuz kendinizi acaba diye ?
Aile yapınca destek , kv. yapınca muhtaclik mi oluyor adı ?
Ciddi soruyorum evi esin ailesi verdiyse , arabanızı neden aileniz vermiyor ?
Hani dolmuşa binerken çok üzülüyor ya eşiniz, üzmeyin onu destek olsun aileniz.
gerçekten teklif bile etmesin istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?
Benim sorum belli başlıkta yazıyor
O fikre nereden vardınız?Verdiğini direk götüreyim anlar belki
Bu evi geçindirme sorumluluğu eşime ait bana değil bunun yükünü o taşısın ben değil.
Daha önce de dedim yine diyorum arkadaşım hakaret olur bu. Deve verebilecek durumu olan insanin inek vermesi, sadaka gibi durur, hoş olmaz.Evet boyle bir dananin ipini ellerine vermeliydi,gerci o da yaramazdi,kesilecektee,kiyma olacaktaaa:)) Eki Görüntüle 2546345