- 3 Şubat 2018
- 25.270
- 108.795
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ne yapmam lazım sözde eşimin olan evinin tapusu annesinin üstüne diye elini ayağını mı öpmem lazım ne bekliyorsunuz gerçekten?
İyide asgari ücretle çalışan eşinizin ev sahibi olduğuna nasıl inandınız siz? Akıl var mantık var. Ev tâbi ki ailesinin üzerine olacaktı.Eşim minibüse binmeme üzülüyor o böyle görüyor yani ben değil.Ailemin böyle bir vaadi olmadı çok şükür ellerinden gelenin en iyisini yaptılar yalan atıp unutmadılar araba alırız demediler yani böyle bir durum yok eşimin diye bildiğim ev annesinin üstüne çıktı bundan büyük yalan mı var?
Evini annesi mi vermiş? Ya da kızın üzerine bir ev verilmiş mi?Kızının evi yok mu sanıyorsunuz yada tek evin oturduğumuz ev olduğunu lütfen
Asıl dert çıkıyor yavaş yavaş ortaya. Derdiniz nar kıyma değil. Evin eşinizin üstüne verilmemesi değil mi?Ne yapmam lazım sözde eşimin olan evinin tapusu annesinin üstüne diye elini ayağını mı öpmem lazım ne bekliyorsunuz gerçekten?
Bilmiyorum valla yapmıştır belki gerçi bu evde dahil birgün herşey kızının olacak bence keşke eşimde bunu anlasaO evi de kızının üstüne yapmıştır Allah bilir.
Dedesinin direk ona verdiğini düşündüm yaşıyor çünkü dedeİyide asgari ücretle çalışan eşinizin ev sahibi olduğuna nasıl inandınız siz? Akıl var mantık var.
Ayağıno kaldırAy ben de tereliye mi diyordum hay Allah razı olsun
Biraz daha açar mısın?Eşimden değil ailesinden bu yardım diye gördükleri sadakaları vermelerini istiyorum hepsi bu
Benim bildiğim herşey annesinin üstüne valla derdim ev değil bu evdende umudum yok zatenEvini annesi mi vermiş? Ya da kızın üzerine bir ev verilmiş mi?
Asıl dert çıkıyor yavaş yavaş ortaya. Derdiniz nar kıyma değil. Evin eşinizin üstüne verilmemesi değil mi?
Dedenin yaşarken torunun üstüne ev yaptığı nerede görünmüş, yapmayın yahu.Dedesinin direk ona verdiğini düşündüm yaşıyor çünkü dede
Ay yemeksiz oldu bir de düğününüz?Bende eminim kızına yaptığının oğlunun düğününde yemek vermek yerine kızına beşik alan insanlardan bunu bekliyorum
Hoşgeldin tereliye :)
Hiçbirşey istemeyip evlerinde oturmak..
Hiçbirşey istemeyip verdiği kıymaların "1 kilo bile" olmamasının lafını yapmak...
YİNE hiçbirşey istemeyip vermedikleri yardımın, kiranın lafını yapmak..
Bilemedim. Madem birşey istemiyorsun lafını yapma, evinde de oturma. Bu kadar basit bence.
İstemiyorum olacaktı pardon...Ya şimdi eşimin annesi ara ara diyor ya bunu vereyim mi onu vereyim mi diye bunu demesin istiyorum birşey vermesin teklif bile etmesin yaniBiraz daha açar mısın?
Bu kadar saftık işteDedenin yaşarken torunun üstüne ev yaptığı nerede görünmüş, yapmayın yahu.
Derdiniz gayet ev gibi duruyor. Umudunuz da Olmasın zaten. Kadın ölmeden mirasının peşindesiniz. Siz karı koca çalışın evinizi alın istediğiniz tasarrufu yapın o ev üzerinde ama başkasının malı mülkü sizi ilgilendirmez. Teşekkür edeceğinize çemkiriyorsunuz. Kadın isterse 3 gün sonra çıkarır sizi bir halt da yapamazsınız.Benim bildiğim herşey annesinin üstüne valla derdim ev değil bu evdende umudum yok zaten
Allah yardımcınız olsun, çok sabirlisiniz.Bilmiyorum valla yapmıştır belki gerçi bu evde dahil birgün herşey kızının olacak bence keşke eşimde bunu anlasa
Cunku yillardir ayni konular . Hicbir degisiklik yok.Nasıl anlıyorsunuz tereliye olduğunu sırrı ne bu işinğ
Yok babası eşime demiş param yok diye dede verdi sağolsun dede olmasa zaten.Ay yemeksiz oldu bir de düğününüz?Nasıl kabul ettiniz böyle bir şeyi. Iyi tutmuşsunuz kendinizi valla.
yahu yemekli düğünle beşik parası bir mi?Bende eminim kızına yaptığının oğlunun düğününde yemek vermek yerine kızına beşik alan insanlardan bunu bekliyorum
Kızının evi yok mu sanıyorsunuz yada tek evin oturduğumuz ev olduğunu lütfen