Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

İyide asgari ücretle çalışan eşinizin ev sahibi olduğuna nasıl inandınız siz? Akıl var mantık var. Ev tâbi ki ailesinin üzerine olacaktı.

Kızının evi yok mu sanıyorsunuz yada tek evin oturduğumuz ev olduğunu lütfen
Evini annesi mi vermiş? Ya da kızın üzerine bir ev verilmiş mi?

Ne yapmam lazım sözde eşimin olan evinin tapusu annesinin üstüne diye elini ayağını mı öpmem lazım ne bekliyorsunuz gerçekten?
Asıl dert çıkıyor yavaş yavaş ortaya. Derdiniz nar kıyma değil. Evin eşinizin üstüne verilmemesi değil mi?

Evini annesi mi vermiş? Ya da kızın üzerine bir ev verilmiş mi?

Asıl dert çıkıyor yavaş yavaş ortaya. Derdiniz nar kıyma değil. Evin eşinizin üstüne verilmemesi değil mi?
Benim bildiğim herşey annesinin üstüne valla derdim ev değil bu evdende umudum yok zaten

Nasıl anlıyorsunuz tereliye olduğunu sırrı ne bu işin ğ

Benim bildiğim herşey annesinin üstüne valla derdim ev değil bu evdende umudum yok zaten
Derdiniz gayet ev gibi duruyor. Umudunuz da Olmasın zaten. Kadın ölmeden mirasının peşindesiniz. Siz karı koca çalışın evinizi alın istediğiniz tasarrufu yapın o ev üzerinde ama başkasının malı mülkü sizi ilgilendirmez. Teşekkür edeceğinize çemkiriyorsunuz. Kadın isterse 3 gün sonra çıkarır sizi bir halt da yapamazsınız.

Kızının evi yok mu sanıyorsunuz yada tek evin oturduğumuz ev olduğunu lütfen

Hanımefendi farkında mısınız bu insanlar sağ. Onlar yaşarken hiç bir mülkünün üstünde hakkınız yok. Kiraya verip parasını çatır çatır yiyebilecekken sizin gibi şükürsüzlere vermişler, talepleri yok, üzerine bir de suratınızı çekiyorlar. Cennetlikler vallahi.

Onların yerinde olsam hayrına fakir fukaraya, öğrenciye evi verirdim. Alacağım dua yeterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…