- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
- Konu Sahibi banabenigeriver
Neden kücümsesinBen annesinin o verdiği sözleri daha yeni öğrendim eşimden çok olmadı söyleyeli ha şaşırdım mı hayır çünkü kanının işi gücü yalan.Eşim çalışmamı istemiyor daha öncede çalışmamış biriyim eşime çalışırım gibi şeyler söylemedim kandırmadım yani.
O ev eşimin diye söylendi en başta ne bileyim tapu onun üstüne tapu mu isteseydim?O bir kilo kıymayı vererek beni küçümsüyor dilenciye sadaka muamelesi bu çok yanlış anlamışsınız.
Neden küçümsüyor olsun? Çoğu anne babanın yaptığı şeyler bunlar. Benim annem evde çocukların sevdiği bir meyve olunca çantalarına koyar 1-2 tane. Kayınvalidem her geldiklerinde yada gittiğimizde birer kilo birşey verir.Ben annesinin o verdiği sözleri daha yeni öğrendim eşimden çok olmadı söyleyeli ha şaşırdım mı hayır çünkü kanının işi gücü yalan.Eşim çalışmamı istemiyor daha öncede çalışmamış biriyim eşime çalışırım gibi şeyler söylemedim kandırmadım yani.
O ev eşimin diye söylendi en başta ne bileyim tapu onun üstüne tapu mu isteseydim?O bir kilo kıymayı vererek beni küçümsüyor dilenciye sadaka muamelesi bu çok yanlış anlamışsınız.
İnsanları sevmiyorsunuz belli ama verdikleri şeylere kulp bulmayın bari. Hayat ne zordur sizin için her şeyi kötüye yor z kötü düşün..
Son düzenleme: