Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Ben annesinin o verdiği sözleri daha yeni öğrendim eşimden çok olmadı söyleyeli ha şaşırdım mı hayır çünkü kanının işi gücü yalan.Eşim çalışmamı istemiyor daha öncede çalışmamış biriyim eşime çalışırım gibi şeyler söylemedim kandırmadım yani.
O ev eşimin diye söylendi en başta ne bileyim tapu onun üstüne tapu mu isteseydim?O bir kilo kıymayı vererek beni küçümsüyor dilenciye sadaka muamelesi bu çok yanlış anlamışsınız.
Neden kücümsesin
Ben annesinin o verdiği sözleri daha yeni öğrendim eşimden çok olmadı söyleyeli ha şaşırdım mı hayır çünkü kanının işi gücü yalan.Eşim çalışmamı istemiyor daha öncede çalışmamış biriyim eşime çalışırım gibi şeyler söylemedim kandırmadım yani.
O ev eşimin diye söylendi en başta ne bileyim tapu onun üstüne tapu mu isteseydim?O bir kilo kıymayı vererek beni küçümsüyor dilenciye sadaka muamelesi bu çok yanlış anlamışsınız.
Neden küçümsüyor olsun? Çoğu anne babanın yaptığı şeyler bunlar. Benim annem evde çocukların sevdiği bir meyve olunca çantalarına koyar 1-2 tane. Kayınvalidem her geldiklerinde yada gittiğimizde birer kilo birşey verir.

İnsanları sevmiyorsunuz belli ama verdikleri şeylere kulp bulmayın bari. Hayat ne zordur sizin için her şeyi kötüye yor z kötü düşün..

Son düzenleme:
Eşin kendine guvenmiyorsa neden evlenmıs?
Ailesine tesekkur edin ozaman, evı vermıs lerde evlenmıssiniz.
Verilen kıymayı kucumsemek kocam az maasla eksık hissediyor demek yerine, sende calıs diyenlere hıc calısmadım kocamda istemiyor demeyin.
Sizin cabalamadıgınız bu hayatta en fazla bı kilo kıyma verirler fazlası olmaz. Fazlasını isteyen kendısı calısır.
Annesine güvenmiş olamaz mı ama çok şükür gördü annesinn gerçek yüzünü

Ya insanlar hata yapabilir sizin hiç yokmudur pişmanlığınız tüh keşke şöyle yapsaydım dediğiniz. Annesi demekki pişman olmuş şimdi yardim etmeye çalışıyor. Sizde ona başka türlü yardim eder ödeşirdiniz.Ne bileyim evine temizler yardim eder pasta börek yapar götürürsünüz. .

Malesef yanlış hatırlıyorsun işten ayrıl işsizlik maaşı al diyen annesiydi keyfe keder işten ayrıldığıda yok.Mahcup çünkü annesi verdiği sözlerde durmadı ona inanıp güvendi ben ona sonsuz destekken annesinin nasıl böyle bir kazık attığına hala inanamıyor...
Kazık kadar adam neden annesine güveniyor? Kusura bakmayın ama ana baba yardımı olmadan eve erzak alıp ev bark çeviremeyeceksiniz evlenmeyeceksiniz.
Kimse size ne erzak yardımı yapmak zorunda ne de kira parası vermek. Yapmayacaklarsa söylememeliler evet. Ancak kazık kadar adam anasından babasından gelecek para ile ev geçindirmeyi düşünüyorsa otursun ana evinde ne işi var evleniyor.

Ben miyim nankör kız pardon ama burada eşime annesinden çok destek olan insan benim sağolun.
Sensin.
Esine elbette sen destek olacaksın esin o senın.
Annesi destek olması gereken yerde olur.
Sen evde yatarken sana erzak almak alt evın kirasını vermek zorunda degil ama.

Ya insanlar hata yapabilir sizin hiç yokmudur pişmanlığınız tüh keşke şöyle yapsaydım dediğiniz. Annesi demekki pişman olmuş şimdi yardim etmeye çalışıyor. Sizde ona başka türlü yardim eder ödeşirdiniz.Ne bileyim evine temizler yardim eder pasta börek yapar götürürsünüz. .
Benim hatam vardır ama aleni şekilde iki insanı hiç enayi yerine koymadım gerçekten defalarca yalan söyleyip kandırmadım tek kandırılan benim sandım meğerse eşimde varmış en çok buna üzüldüm hani iyi anne kötü anne vardır bu iyi gibi görünüp insanı salak yerine koyan gerçekten çok üzülüyorum

Eşimi mahcup duruma ben düşürmüyorum ben yetindikçe o üzülüyor bu kadar yeter buda olmayı versin vs. dedikçe ailemin arabası var bizim olmamasına bile üzülüyor minibüsle gidip geliyorum diye en sonunda da dedi annem bunları bunları dedi ama yalan söyledi daha rahat yaşayabilirdik dedi.

Sizin eşiniz problemli, hayatımda ilk kez ailemin arabası var bizim yok diyen bir yetişkin görüyorum, o arabaya binecek de hayat boyu çalışmış yaşlı insanlar minibüse mi binecekti?

Kazık kadar adam neden annesine güveniyor? Kusura bakmayın ama ana baba yardımı olmadan eve erzak alıp ev bark çeviremeyeceksiniz evlenmeyeceksiniz.
Kimse size ne erzak yardımı yapmak zorunda ne de kira parası vermek. Yapmayacaklarsa söylememeliler evet. Ancak kazık kadar adam anasından babasından gelecek para ile ev geçindirmeyi düşünüyorsa otursun ana evinde ne işi var evleniyor.
Ne erzak alacaklarından ne kira vereceklerinden haberim vardı üç senem doldu evlilikte daha birkaç ay önce öğrendim eşimin bunlara güvendiğini maalesef bende inanamadım herkes bilir annesini...

Evlerinde oturmaya gönüllü olmadığımı herkes biliyor diğerlerini zaten istemediğim için belirttim evden çıkacak durum olsa zaten çıkarım
Kadından nar, kıyma almayacak kadar delikanlıysanız o durumu yaratacak kadar da delikanlı olacaksınız. Yok öyle yağma. Hem hiçbir şeylerini istemiyorum. Hem evlerinde oturayım. Daha ne verecekler size. Kadının evinde oturuyorsunuz. Ayıptır.

Siz evinize erzak olarak bunları mı alıyorsunuz sadece şaka mı bu ya kadın resmen market alışverişi yaparım demiş bunlar ne ki...
Kazık kadar evlenmiş adama market alışverişi yapmak zorunda mı. Demiş tamam ama, bu ekonomide kolay mı. Elinden gelip verdiğini de siz beğenmiyorsunuz. Bir kilo kıyma 50 TL bu arada

Ne erzak alacaklarından ne kira vereceklerinden haberim vardı üç senem doldu evlilikte daha birkaç ay önce öğrendim eşimin bunlara güvendiğini maalesef bende inanamadım herkes bilir annesini...
O zaman Esine kız. Seni kandıran esin.

Sizin eşiniz problemli, hayatımda ilk kez ailemin arabası var bizim yok diyen bir yetişkin görüyorum, o arabaya binecek de hayat boyu çalışmış yaşlı insanlar minibüse mi binecekti?
Araba benim ailemin arabası.Hani evlenmeden önce rahattım ya ondan bahsettim aslında şuan eşim minibüse binmeme üzülüyor o anlamda.

Kazık kadar evlenmiş adama market alışverişi yapmak zorunda mı. Demiş tamam ama, bu ekonomide kolay mı. Elinden gelip verdiğini de siz beğenmiyorsunuz. Bir kilo kıyma 50 TL bu arada
Siz onların maddi durumunu ne biliyorsunuz pardon kadının üstüne kaç ev kaç arsa var hala cebimde 20 lira kontörüm bitmiş diye dolaşan biri ben hala inanamıyorum eşimin annesinin bu yüzünü görmediğine.

X