Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

E öğrendiğinizde çıkın evden? Diyorum ki madem kayınvalide b.k püsür çıkın kadının evinden nara burun kıvırıp evde oturmak nasıl bir davranış biçimi?
Oturan ben değilim eşim çünkü annesi sana ev vereceğiz destek olacağız demiş eşimde annesine güvenmiş bu ev olmasa evlenmeyi düşünmediğini eşim bile defalarca söyledi.

Oturan ben değilim eşim çünkü annesi sana ev vereceğiz destek olacağız demiş eşimde annesine güvenmiş bu ev olmasa evlenmeyi düşünmediğini eşim bile defalarca söyledi.
Oturan ben degilim mı 🤣
Suan o evde oturmuş yazıyorsunuz bize?
Oturmak istemiyorum yani, dıyeceksenız cıkın ozaman.
İstemiyorum dıyıp oturunca haklı olmuyorsunuz

Eşim benim evde olmamı evde yatmak olarak algılamıyor ki böyle bir talebi yok zaten zorunda değil konu başlığım ve sorum belli siz ona cevap verin.
Cevap basit, kadının evinden çıkıp biz sizin hicbir şeyinizi istemiyoruz diyeceksiniz. O zaman size birşeyler vermekten vaz geçerler. Ama bunu yapmanız için sizin çalışmanız lazım gelir ki o da gereksiz olduğu için hiçbir şeyini istemediğiniz kadının evinde oturup yardımlarını küçümsemek ve aşağılamaktan başka bir şey gelmez elinizden.
Pfff yine aynı kapıya çıktım, kayinvalidenizi dava edin en iyisi. Belki kapısına (gelinine ve oğluna onların istediği kadar yardım yapmama ceza mahkemesinden) celp kağıdı giderse markete koşup erzaginizi getirir hemen. Bir daha da kimseye sadaka verir gibi bir kilodan az kıyma vermez.

Oturan ben degilim mı 🤣
Suan o evde oturmuş yazıyorsunuz bize?
Oturmak istemiyorum yani, dıyeceksenız cıkın ozaman.
İstemiyorum dıyıp oturunca haklı olmuyorsunuz
Eşimle defalarca tartıştım çıkmıyor bu ev olmasaydı evlenmezdim kira veremem diyor

Nasıl yani siz başka evde eşiniz başka evde mi oturuyorsunuz? İkiniz aynı evde değil misiniz?
Farkında mısınız eşinizin kusurunu annesine mal ediyorsunuz. Ev vereceğiz demişler vermişler. İşi gücü olan adama kimse erzak yardımı yapmak zorunda falan değil. Kabul eden eşiniz hatalı. Eşinizin hatasını görmeyen siz de hatalısınız. Annesine kızacağınıza yerinizden kalkıp daha iyi koşullar için çalışabilirsiniz. İkiniz de yetişkinsiniz kimse sizin sorumluluğunuzu üstlenmek zorunda değil.

Ben annesinin o verdiği sözleri daha yeni öğrendim eşimden çok olmadı söyleyeli ha şaşırdım mı hayır çünkü kanının işi gücü yalan.Eşim çalışmamı istemiyor daha öncede çalışmamış biriyim eşime çalışırım gibi şeyler söylemedim kandırmadım yani.
O ev eşimin diye söylendi en başta ne bileyim tapu onun üstüne tapu mu isteseydim?O bir kilo kıymayı vererek beni küçümsüyor dilenciye sadaka muamelesi bu çok yanlış anlamışsınız.
Bir kilo kıyma ne kadar haberiniz var mı sizin?? Küçümsediğiniz şey bir paket makarna değil ki makarna bile olsa küçümsemeniz ayıp. Kanaat dediğiniz bu mu?

X