Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Delisi olmadığınız bir evin mülkiyetiyle de ilgilenmeyin o halde. Bakın ne güzel kira ödemiyormuşsunuz. Halinize şükredin. Asgari ücretle, keyfekeder çalışan bir eşiniz var.

Evet miras helaldir, fakat mülk sahibinin vefatından sonra. O zaman da mirasçılar arasında hakkıyla bölüşülecek. O aileyi tanımak, bu devirde böylesine yüce gönüllü ve bonkör oldukları için tebrik etmek isterdim.

Evet asalak bir oğul yetiştirmişler, ama izdivacınız sonrası hatalarının farkına varıp “Kır atın yanında duran ya huyundan, ya suyundan kapar” deyip mülkiyeti vermemişler. Zararın neresinden dönseler kâr. Anlamadığınız bu.

Not: Kır at ‘Koca öküz’ demek

Zaten çıkmadı yaaa annesini tersledi bile öyle birşey yok bende bunu anlatıyorum.
Hanimefendi kv' ye yalanci diyorsun da bir dedigi bir dedigini tutmayan sensin. Sen demedin mi, evlendigimizde esimin maasi iyiydi diye. Kayinvalide ayril erzaginizi da ben veririm dedi dedin. Simdi de asgari ucrete calisiyor demedin mi? Ee nasil isten cikmadi o zaman. Bellki ki yuksek maas aldigi yeri birakmis esin. Hatta dedin ki esim issizken kayinvalide destek olmadi dedin. Esin issiz durmus, issizlik maasi almis, sonra da bu ise girmis iste.

Zaten derdim o günaydın
Çünkü onların malına, mülküne güvenerek evlendin. Görücü usulü, ailesinin hali, vakti yerin de diye düşündün, belki onlarda söz verdi şunu yaparız, bunu yaparız diye ama bekarken kurduğun hayaller evlenince tutmadı. Birde üstüne eşin istediğin gibi değil ki teselli bulasın. Kayınvalideyle de derdin bu değil mi?

Aynen bu

O gun cıkmadı, ıkıgun sonra cıktı. Ama cıktı.

Kendi anneniz nasil destek oluyor size merak ettim. Kv evinde oturtuyor, 1 kilo kiyma ve 2 nar veriyor. Anneniz ne veriyor mesela?
Şunu yapıyor diyebilirim doğum günümü unutmazlar hep pasta alırlar en iyi pastaneden birde her davet ettiğimde kilosu 80 TL olan fıstıklı baklava dan alıyorlar eşim seviyor diye bunlar atlanmaz kaynanamda geldiğinde bir kilo tulumba getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…