- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Zaten derdim o günaydınSizin derdiniz kayinvalideyle. Bahane ariyorsunuz.
Birazdan konu açarım o vakitBak bu derttir, küçümsememek lazım
Birşey verme olayı üç senelik evliliğimde üç kez olmuştur.
Ev eşimin demişti annesi en başta yalan çıktı bu evin delisi olmadığımı eşim dahil buradakiler bile bilir.
Size sinirlenmiyorum çünkü bu aileyi tanımıyor sunuş ailem dahil onları tanıyanlar benimle hemfikir
Hanimefendi kv' ye yalanci diyorsun da bir dedigi bir dedigini tutmayan sensin. Sen demedin mi, evlendigimizde esimin maasi iyiydi diye. Kayinvalide ayril erzaginizi da ben veririm dedi dedin. Simdi de asgari ucrete calisiyor demedin mi? Ee nasil isten cikmadi o zaman. Bellki ki yuksek maas aldigi yeri birakmis esin. Hatta dedin ki esim issizken kayinvalide destek olmadi dedin. Esin issiz durmus, issizlik maasi almis, sonra da bu ise girmis iste.Zaten çıkmadı yaaa annesini tersledi bile öyle birşey yok bende bunu anlatıyorum.
Çünkü onların malına, mülküne güvenerek evlendin. Görücü usulü, ailesinin hali, vakti yerin de diye düşündün, belki onlarda söz verdi şunu yaparız, bunu yaparız diye ama bekarken kurduğun hayaller evlenince tutmadı. Birde üstüne eşin istediğin gibi değil ki teselli bulasın. Kayınvalideyle de derdin bu değil mi?Zaten derdim o günaydın
Hanimefendi kv' ye yalanci diyorsun da bir dedigi bir dedigini tutmayan sensin. Sen demedin mi, evlendigimizde esimin maasi iyiydi diye. Kayinvalide ayril erzaginizi da ben veririm dedi dedin. Simdi de asgari ucrete calisiyor demedin mi? Ee nasil isten cikmadi o zaman. Bellki ki yuksek maas aldigi yeri birakmis esin. Hatta dedin ki esim issizken kayinvalide destek olmadi dedin. Esin issiz durmus, issizlik maasi almis, sonra da bu ise girmis iste.
Kendi anneniz nasil destek oluyor size merak ettim. Kv evinde oturtuyor, 1 kilo kiyma ve 2 nar veriyor. Anneniz ne veriyor mesela?Zaten derdim o günaydın
Aynen buÇünkü onların malına, mülküne güvenerek evlendin. Görücü usulü, ailesinin hali, vakti yerin de diye düşündün, belki onlarda söz verdi şunu yaparız, bunu yaparız diye ama bekarken kurduğun hayaller evlenince tutmadı. Birde üstüne eşin istediğin gibi değil ki teselli bulasın. Kayınvalideyle de derdin bu değil mi?
Benim annemin durumu belli birşey vaad etmedi yalan söylemedi eşim çok sever saygı duyarKendi anneniz nasil destek oluyor size merak ettim. Kv evinde oturtuyor, 1 kilo kiyma ve 2 nar veriyor. Anneniz ne veriyor mesela?
O gun cıkmadı, ıkıgun sonra cıktı. Ama cıktı.Hanimefendi kv' ye yalanci diyorsun da bir dedigi bir dedigini tutmayan sensin. Sen demedin mi, evlendigimizde esimin maasi iyiydi diye. Kayinvalide ayril erzaginizi da ben veririm dedi dedin. Simdi de asgari ucrete calisiyor demedin mi? Ee nasil isten cikmadi o zaman. Bellki ki yuksek maas aldigi yeri birakmis esin. Hatta dedin ki esim issizken kayinvalide destek olmadi dedin. Esin issiz durmus, issizlik maasi almis, sonra da bu ise girmis iste.
Evleneceğin insana değil kayınvalideye güvenerek evlilik yaparsan böyle ömür boyu pişmanlık yaşar, hırsınla kavrulursun. Geçmiş olsun.Aynen bu
Valla ben birsey anlamadim. Simdi de link gondermis. Adam motorla ise gidiyormus. Annesi motorla olmaz isten cik demis.O gun cıkmadı, ıkıgun sonra cıktı. Ama cıktı.
Şunu yapıyor diyebilirim doğum günümü unutmazlar hep pasta alırlar en iyi pastaneden birde her davet ettiğimde kilosu 80 TL olan fıstıklı baklava dan alıyorlar eşim seviyor diye bunlar atlanmaz kaynanamda geldiğinde bir kilo tulumba getirirKendi anneniz nasil destek oluyor size merak ettim. Kv evinde oturtuyor, 1 kilo kiyma ve 2 nar veriyor. Anneniz ne veriyor mesela?
Hırsım yok şükür geçti o yaaa fena çalıyorlar amaEvleneceğin insana değil kayınvalideye güvenerek evlilik yaparsan böyle ömür boyu pişmanlık yaşar, hırsınla kavrulursun. Geçmiş olsun.
Konu bu işte evirip çevirip yorum yapıyorlarValla ben birsey anlamadim. Simdi de link gondermis. Adam motorla ise gidiyormus. Annesi motorla olmaz isten cik demis.
Allahım ne büyük acılar bunlarŞunu yapıyor diyebilirim doğum günümü unutmazlar hep pasta alırlar en iyi pastaneden birde her davet ettiğimde kilosu 80 TL olan fıstıklı baklava dan alıyorlar eşim seviyor diye bunlar atlanmaz kaynanamda geldiğinde bir kilo tulumba getirir