- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Aynen anamnez hanım konusunu yazdı, gayette iyi hatırlıyordu. Annesi cık demis o da cıkmis sonra issizlik maası almis maas kesilince gene ise gırmıs gene cıkmis vs adam tembel. Kadın hayatımda hıc calısmadım CALISMAmda kadın calısmamalı kafasında. Aksamdan beri sayfalar yazıldı, bir kısıye haklısınız demedi.Valla ben birsey anlamadim. Simdi de link gondermis. Adam motorla ise gidiyormus. Annesi motorla olmaz isten cik demis.
Yağışta motorla gidemediği için minibüsle gitti tabiValla ben birsey anlamadim. Simdi de link gondermis. Adam motorla ise gidiyormus. Annesi motorla olmaz isten cik demis.
Benim de kocamin evi yoktu, kayinpederin vardi müge abla saolsun gittim kendi evimi kendim aldim.Taşlar yerine oturdu kocasının ailesinin malına güvendi evlendi ailesinde ev verdi alın oturun diye ama bunlar sandı ki biz otuırcaz yazın çalışcaz kışın soğuk işten çıkalım işsizlik maaşı yiyelim devletide enayi yerine koyalım aileside bize baksın ohh varsa öyle yer bizede söyle bizde gelelimşimdi müge anlıyı çok iyi anladım çıldırmakta haklı kadın
Ee tamam annenizin durumu belliymis. Siz dediniz durumunuz bekarken iyiymis. Hatta arabalari varmis annenizin. Hatta esiniz sana o hayati sunamadim diye ic geciriyormus.Benim annemin durumu belli birşey vaad etmedi yalan söylemedi eşim çok sever saygı duyar
Artık anlamaya çalışma bence annesi kilosu 80teleye fıstıklı baklava alırken kayınvalidesi tulumba getirmiş düşünebiliyomusun??Valla ben birsey anlamadim. Simdi de link gondermis. Adam motorla ise gidiyormus. Annesi motorla olmaz isten cik demis.
Peki kıyma?Şunu yapıyor diyebilirim doğum günümü unutmazlar hep pasta alırlar en iyi pastaneden birde her davet ettiğimde kilosu 80 TL olan fıstıklı baklava dan alıyorlar eşim seviyor diye bunlar atlanmaz kaynanamda geldiğinde bir kilo tulumba getirir
Hayir tutarsizlik sende.Konu bu işte evirip çevirip yorum yapıyorlar
Şunu yapıyor diyebilirim doğum günümü unutmazlar hep pasta alırlar en iyi pastaneden birde her davet ettiğimde kilosu 80 TL olan fıstıklı baklava dan alıyorlar eşim seviyor diye bunlar atlanmaz kaynanamda geldiğinde bir kilo tulumba getirir
Ay sinirlerim bozuldu yaaaPeki kıyma?
Peki ev?
Peki erzaaaakkk?
Ne ince hesaplari var ya...Artık anlamaya çalışma bence annesi kilosu 80teleye fıstıklı baklava alırken kayınvalidesi tulumba getirmiş düşünebiliyomusun??
Kaynanamın durumunda belli tahminen 1,5-2 trilyonlun malı varEe tamam annenizin durumu belliymis. Siz dediniz durumunuz bekarken iyiymis. Hatta arabalari varmis annenizin. Hatta esiniz sana o hayati sunamadim diye ic geciriyormus.
Annenizin durumu belli de kayinvalidenin durumu belirsiz mi? O yuzden mi erzak yardimi bekliyorsunuz?
Anneniz neden erzaginizi almiyor?
Var canım tek ev bu değil üç ev kirada varKv tutumlu kadin belliki, 1000 tl kira geliri olsaydi oda gelirken vezir parmagi yaptirip getirirdi
Birde fıstıklı baklava ve tulumba ekleyelim listeyePeki kıyma?
Peki ev?
Peki erzaaaakkk?
zaten anlaşmadığımız annenin o fıstıklı baklavayı kira ödenmeden oturulan kvnin evine getirdiği. Neymiş kayınvalide tulumba getiriyormuş. Ben olsam değil tulumba maşrapa bile getirmem. gene iyi kadınmış.Artık anlamaya çalışma bence annesi kilosu 80teleye fıstıklı baklava alırken kayınvalidesi tulumba getirmiş düşünebiliyomusun??
Varsa var, sana mı yedirsin?Var canım tek ev bu değil üç ev kirada var
İşte bizde anlatmaya çalışıyoruz ama gelin görün ki olay tulumbaya baklavaya kadar geldiBenim de kocamin evi yoktu, kayinpederin vardi müge abla saolsun gittim kendi evimi kendim aldim.neme lazim hayret ediyorum şöyle milletin seyiyle gerdeğe girenlere. Hayir insanlar mecbur degil koca adam olmussunuz girin bir ise calisin. Su yasima geldim dolabim bos olduğu zamanlarda oldu kimseye minnet etmedim. Elime para gecince biriktirdim yatırım yaptım, kendi evimi aldim kp evinden çıktım. Hoş kimse çıkın da demedi.
Ceksin o zaman bu hayati ne diyelim. Calismadan baskalarinin sirtindan gecinmek istiyorlar. Kv belli ki bunlar boyle, birakmis bence. Oglunun tembelligini biliyordur muhtemelen.Aynen anamnez hanım konusunu yazdı, gayette iyi hatırlıyordu. Annesi cık demis o da cıkmis sonra issizlik maası almis maas kesilince gene ise gırmıs gene cıkmis vs adam tembel. Kadın hayatımda hıc calısmadım CALISMAmda kadın calısmamalı kafasında. Aksamdan beri sayfalar yazıldı, bir kısıye haklısınız demedi.
Beyhude cabalıyoruz. Eski konularını, Burdaki zeki kadınların hepsi hatırlıyor konu sahıbı hep böyleymiş zaten.
Düğünümde yemek vermek yerine kızlarının beş ay sonra doğacak bebeğine beşik alan aileye karşı bu hesaplarNe ince hesaplari var ya...
Vah zavalli. Dolmuska gidince fiyakasi mi dustu?Yağışta motorla gidemediği için minibüsle gitti tabi