Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Valla ben birsey anlamadim. Simdi de link gondermis. Adam motorla ise gidiyormus. Annesi motorla olmaz isten cik demis.
Aynen anamnez hanım konusunu yazdı, gayette iyi hatırlıyordu. Annesi cık demis o da cıkmis sonra issizlik maası almis maas kesilince gene ise gırmıs gene cıkmis vs adam tembel. Kadın hayatımda hıc calısmadım CALISMAmda kadın calısmamalı kafasında. Aksamdan beri sayfalar yazıldı, bir kısıye haklısınız demedi.
Beyhude cabalıyoruz. Eski konularını, Burdaki zeki kadınların hepsi hatırlıyor konu sahıbı hep böyleymiş zaten.

Benim de kocamin evi yoktu, kayinpederin vardi müge abla saolsun gittim kendi evimi kendim aldim. neme lazim hayret ediyorum şöyle milletin seyiyle gerdeğe girenlere. Hayir insanlar mecbur degil koca adam olmussunuz girin bir ise calisin. Su yasima geldim dolabim bos olduğu zamanlarda oldu kimseye minnet etmedim. Elime para gecince biriktirdim yatırım yaptım, kendi evimi aldim kp evinden çıktım. Hoş kimse çıkın da demedi.

Benim annemin durumu belli birşey vaad etmedi yalan söylemedi eşim çok sever saygı duyar
Ee tamam annenizin durumu belliymis. Siz dediniz durumunuz bekarken iyiymis. Hatta arabalari varmis annenizin. Hatta esiniz sana o hayati sunamadim diye ic geciriyormus.
Annenizin durumu belli de kayinvalidenin durumu belirsiz mi? O yuzden mi erzak yardimi bekliyorsunuz?
Anneniz neden erzaginizi almiyor?

Peki kıyma?
Peki ev?
Peki erzaaaakkk?

Kv tutumlu kadin belliki, 1000 tl kira geliri olsaydi oda gelirken vezir parmagi yaptirip getirirdi

Kaynanamın durumunda belli tahminen 1,5-2 trilyonlun malı var

Artık anlamaya çalışma bence annesi kilosu 80teleye fıstıklı baklava alırken kayınvalidesi tulumba getirmiş düşünebiliyomusun??
zaten anlaşmadığımız annenin o fıstıklı baklavayı kira ödenmeden oturulan kvnin evine getirdiği. Neymiş kayınvalide tulumba getiriyormuş. Ben olsam değil tulumba maşrapa bile getirmem. gene iyi kadınmış.

İşte bizde anlatmaya çalışıyoruz ama gelin görün ki olay tulumbaya baklavaya kadar geldi

Ceksin o zaman bu hayati ne diyelim. Calismadan baskalarinin sirtindan gecinmek istiyorlar. Kv belli ki bunlar boyle, birakmis bence. Oglunun tembelligini biliyordur muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…