Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Evet bundan gocunmuyorum ve fazlasını beklemiyorum kredi kartı kullanalım borçlanalım demiyorum çok şükür yetinmeyi biliyorum

Hah evet bu yüzden kayınvaldiesine yalancı diyor. Yahu kadın yardım ederim demiş ki ev vermiş kira derdinden kurtulmuşsunuz. Bir de evlerini geçindirmelerini bekliyorlar şaka gibi. Kocası da annem bana yardım etmiyor ben anneme güvendim diyor Allahım ölür müsün öldürür müsün

Esin evlendiginde maasi iyi olabilir. Annesi cik dedi diye cikmasaydi. Koskoca adam. Kadin cık diye basina ailah mi dayadi? Esinin tercihi isten ayrilmak. Bitisi sana git şu camdan asagi atla dese atlar misin?
Zaten annesi çık dedi diye çıkmadı ki şuan ki girdiği işte servisi yok kışın gidip gelmek zor kışları çalışma işsizlik maaşı al eşinle gez dedi güldü bu resmen alay etmektir annesinin niyetini buradan anlayın işte

Tek derdiniz buysa eğer, eşinizi neden uyar mıyorsunuz, ailesinden bir nar bile almaması gerektiğini, verdiklerin de almayalım deyin bırakın gidin, dert mi bu şimdi.
He derdiniz o kadar zenginler bir nar verip bizi dilenci yerine koyacaklarına, daha fazla vermeleri gerekiyor değilse eğer.

Annesi esine git camdan atla dese atlar mi? Atlamaz. Eee isten cik dedi diye niye guzelim isini birakti o zaman?
cunku siz belese yasariz zannediyordunuz ama kaźın ayagi oyle olmayinca gucunuze gitti degil mi?
Zaten annesi çık dedi diye çıkmadı ki şuan ki girdiği işte servisi yok kışın gidip gelmek zor kışları çalışma işsizlik maaşı al eşinle gez dedi güldü bu resmen alay etmektir annesinin niyetini buradan anlayın işte
Artık kopyalayıp yapıştırıyorum

Evet bundan gocunmuyorum ve fazlasını beklemiyorum kredi kartı kullanalım borçlanalım demiyorum çok şükür yetinmeyi biliyorum
gocunmanız gerek dedim mi? bir insanın az parasının olması ya da olan parasının bazı şeylere yetmemesi utanılacak bir şey değil. Yeter ki insan namuslu bir yoldan para kazansın.
fazlasını beklemek... kredi kartı kullanalım borçlanalım.. dememek bunlar meziyet değil hanımefendi. IQ'su en az çift rakamlı olan her bireyin yapması gereken şeyler zaten. deseniz borcu nasıl ödeyeceksiniz? Kocanızın maaşı da belli, çalışmayı sevmemesi de...

Ayyy o kayınvalidesi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne hakkı vardı bunları kandırmaya nasıl erzak almaz yazıklar olsun yarın bi telefon çakim benim kayınvalideme ben devlet bize bahmirrrr

Zamanında çok yıprandı ilişkimiz onlar yüzünden o sebeple ailesiyle ilgili ne iyi ne kötü birşey diyorum artık eşime

Ayyy o kayınvalidesi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın mn ne hakkı vardı bunları kandırmaya nasıl erzak almaz yazıklar olsun yarın bi telefon çakim benim kayınvalidem ben devlet bize bahmirrrr
Yav devlet bakmıyor da değil bakıyor. Adam keyfi olarak işten çıkıyor, işsizlik maaşı yiyor. İşsizlik maaşı vadesi dolunca başka işe giriyor. Devleti de kullanıyor yani

Aynen öyle...

Ee annesi oyle dedi suc annede mi? Cikmasaydi esin
Servise kışın binmeyen bir tek esin mi? Millet sogukta ekmek parasi icin monte yapiyor. Servis yok diye mi cikti? Cok komiksiniz ya... oldu esinize ozel sofor gonderseydi is yeri madem. Siz simdi bunun icin eski isyerini de suclarsiniz.

Yav devlet bakmıyor da değil bakıyor. Adam keyfi olarak işten çıkıyor, işsizlik maaşı yiyor. İşsizlik maaşı vadesi dolunca başka işe giriyor. Devleti de kullanıyor yani
Bizim eşler salak desene kışın da soğukta işe gidiyor yazında sıcaga işe gidiyor nar verende yok kıyma verende.. Allah başka dert vermesin yaaa

Zaten çıkmadı yaaa annesini tersledi bile öyle birşey yok bende bunu anlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…