Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Kovmadım çık dedim hala iftira yaaa gerçekten uğraşamam göz ardı ediyorum by
Her cumle sonuna gulucuk emojısı koyunca, sınırlenmedıgını filan ıspatlamiyosun aksine cıldırdıgını gösteriyorsun onu da söyleyim konu sahıbı, bilgin olsun.

Kovmadım çık dedim hala iftira yaaa gerçekten uğraşamam göz ardı ediyorum bu
Doğrular şişirir zaten insanı, sende haklısın. Vallahi üzülüyorum sana ya. O küçücük dünyanda buradaki çalışan kadınları eleştirip acınası acınası hallere bürünüyorsun. 38 sayfa boyunca sadece acıdım sana, acımakla yeitndim. Çünkü acınacak bir haldesin. O deli gibi kıskandığın çalışan kadınlara kurban ol sen. Kıskanıyorsun,niye biliyor musun? O motor tepesinde kızlara hava atan kocan seni eve "hapsetti" sende burada yazarak onlara olan kinini boşaltıyorsun. O kadınlar gibi özgür değilsin ya da o mutsuz dediğin kadın kadar mutlu değilsin. E boşanamıyorsun da, işin yok bir meziyetin yok. Hayatında bir işte çalışmamışsın. Bulmuşsun saf adamı, saf aileyi yoldukça yolayım diyorsun. Asgari ücretle geçinip bir kilo kıymaya burun eğiyorsun. Ama yine de boşanma başkasının sırtında yaşamaya alışmışsın sen, aman boşanıp bir de annenin babanın başkasının başını yakma.
Banlanacağım, katmerli katmerli banlanayım ama içindekileri şöyle bir dökeyim. Oh be.

Son düzenleme:
Sizin anneniz yardim etsin oyleyse madem.
Kari koca ikiniz de tuhafsiniz. Biriniz simdiye kadar calismadim diye calismaz ama yokluktan sikayet eder, kayinvalideden erzak yardimi umar. Esin seni yasatamadim, arabamiz bile yok der ama karisini calistirmaz. Verilen ikramlara da burun bukuyorsunuz bir de... Sizin aileniz alsin arabayi da. Onlar o evi kiraya vermek varken kiradan vazgecip size birakmis
Evini vermis
Arabayi, o erzak yardimlarini da ailenizden isteyin o zaman, ne diyim.
Nasil bir kafa yapisina sahipsiniz anlamadim. Evlenmeseydiniz. Kimse sizi beslemek zorunda degil.

Ben ne yokluktan şikayet ediyorum ne arabasızlıktan çok şükür geçiniyoruz arabasızlığa üzülen eşim.Ve yanlış anlaşılma olmuş benim ailem vaad etmedi onlar etti ve yalancı çıktı ve yalancı insanlara benim bakış açım bu.Tabiki herkes kendini geçirsin ama eşimin annesi mal mülk sahibiykenden eşime kontörüm yok cebimde 20 lira var demesin yani

Bak arkadasım şaka bir tarafa ben sana üzüldüm gerçekten bizi görmezden gelsende ev meselesinde şaka yaptım ama ne bekliyorsun kayınvalidenden her ay sizin mutfak masrafınızı elektiğinizi suyunuzu ödesinlermi istiyorsunuz o zaman bi evde durun size zaten ev vermişler oturun diye eşinizi dirayetsiz buldum asgari ücretle 3 cocuk okutan insan var siz 1 kilo kıyma verdi diye ağlıyorsunuz ne var nar vermişse ne güzel işte alın yiyin tam mevsimi. Kusura bakmada millet size bakmakla mükellef değil eşin sana üzülüyosa o kadar cok iki işte çalışsın mutlu olmak için milletten yardım beklemeyin gençsiniz ikinizde çalışın işleyin nedir bu ekmek elden su gölden beklemek..

Sen evlenirken esinin asgari ucrette calistigini bilmiyor muydun? Kimse seni kandirmamis ki... Sen mala mulke guvenip evlenmissin. Adamin mali mulku. Sen de calis senin de olsun. Baskasinin malinda gozun olacagina.
Durmadan vaadlerini yerine getirmediler, kandirdilar diyorsun. Adam oyle dedi diye omur boyu sizi sırtında mi tasiyacakti? Biriniz evde otursun, digeri karisini calistirmasin. Utanmadan nasil baskasindan erzak almayi beklersiniz? Hic mi gurur yok sizde. Bir kilo kiymaya gelince mi gururun oluyor?

İnsan nasıl evlenir?
"Ben bir evi geçindirebilirim, bir evin sorumluluğunu alabilirim" diyorsa evlenir.
Geçinemeyecekseniz evlenmeseydiniz.

Ailesine güvenerek evlenen eşiniz de ayrı komedi. İnsan bunu dillendirmeye utanır.
Eşim "anam böyle böyle demişti ama yapmadı" dese "ben nasıl biriyle evlenmişim" deyip başımı duvarlara vururum. Pişkinlikte son nokta resmen.

Hayatında 5 lira para kazanmamış insanlar da 1 kilo kıymaya laf etmesin bir zahmet.
Önce 10 gram kıyma parası kazanın da sonra laf edin milletin ettiği yardıma.
Elaemin işi gücü yok hem sizi hem kendini geçindirecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…