Birdaha birşey vermesini nasıl engelleyebilirim?

Bak arkadasım şaka bir tarafa ben sana üzüldüm gerçekten bizi görmezden gelsende ev meselesinde şaka yaptım ama ne bekliyorsun kayınvalidenden her ay sizin mutfak masrafınızı elektiğinizi suyunuzu ödesinlermi istiyorsunuz o zaman bi evde durun size zaten ev vermişler oturun diye eşinizi dirayetsiz buldum asgari ücretle 3 cocuk okutan insan var siz 1 kilo kıyma verdi diye ağlıyorsunuz ne var nar vermişse ne güzel işte alın yiyin tam mevsimi. Kusura bakmada millet size bakmakla mükellef değil eşin sana üzülüyosa o kadar cok iki işte çalışsın mutlu olmak için milletten yardım beklemeyin gençsiniz ikinizde çalışın işleyin nedir bu ekmek elden su gölden beklemek..
Çalışan kadınlara yaptığı benzetmeler okudun mu sen? :) ha şunu da ekleyeyim eşi de çalışmayı sevmeyen bir insan,keyfi olarak işten çıkıp işsizlik maaşıyla geçinip sonra yeniden başka işe giriyormuş, yani çalışmaya pek gönüllü değil. O istiyor ki kayınvalidesi herşey versin onlara bebek gibi baksın.

Ben boşanmam çatlasınlar birazda onlara inat 🤣🤣🤣

Onların umurunda değil, bak üç-beş nar, birkaç gram kıyma vs her defasında eline bir poşet tutuşturuyorlar da gelip burada akıl danışıyorsunuz. 40 sayfanın kırkında da ‘Sorun onlarda değil sende’ dendi, hala burnunuzun dikine gidiyorsunuz.

Evin mülkiyeti değil; kullanım hakkı verilmiş. Allah’a şükretmeyen, insanlara teşekkür etmezmiş. Bize yazdıklarınızla şükürsüzlüğünü hissettirdiniz, yarım asır belki daha fazla yaşayan insanlar mı hissetmeyecek? Ağızlarından çıkacak bir cümleye muhtaçsınız, farkında mısınız?

Siz hem nardan, hem kıymadan, hem sinirlerinizden oldunuz. Bu kafayla giderseniz evden olmanız da yakındır ki; EV ZATEN YOK!

Sen evlenirken esinin asgari ucrette calistigini bilmiyor muydun? Kimse seni kandirmamis ki... Sen mala mulke guvenip evlenmissin. Adamin mali mulku. Sen de calis senin de olsun. Baskasinin malinda gozun olacagina.
Durmadan vaadlerini yerine getirmediler, kandirdilar diyorsun. Adam oyle dedi diye omur boyu sizi sırtında mi tasiyacakti? Biriniz evde otursun, digeri karisini calistirmasin. Utanmadan nasil baskasindan erzak almayi beklersiniz? Hic mi guru yok sizde. Bir kilo kiymaya gelince mi gururun oluyor?
Eşim evlenirken çok daha iyi gelirli bir işte çalışıyordu daha sonra çıktı başka işe girdi.Eşimin ailesine kalan mal miras alınteri değil.konuyu çok yanlış anlamışsınız ve söyleminiz çok sert bu kadarına gerek yok iyi geceler.

Ben ne yokluktan şikayet ediyorum ne arabasızlıktan çok şükür geçiniyoruz arabasızlığa üzülen eşim.Ve yanlış anlaşılma olmuş benim ailem vaad etmedi onlar etti ve yalancı çıktı ve yalancı insanlara benim bakış açım bu.Tabiki herkes kendini geçirsin ama eşimin annesi mal mülk sahibiykenden eşime kontörüm yok cebimde 20 lira var demesin yani
Allahım delireceğim yahu.
Adam kaç yaşına gelmiş annesinin malından mülkünden ona ne. Çalışsın onunda olsun. Çalışamıyorsanız susun oturun nesiniz siz Allah aşkına size bakmak zorundalar mı? Geçinemeyecekseniz niye evlendiniz?

Çalışan kadınlara yaptığı benzetmeler okudun mu sen? :) ha şunu da ekleyeyim eşi de çalışmayı sevmeyen bir insan,keyfi olarak işten çıkıp işsizlik maaşıyla geçinip sonra yeniden başka işe giriyormuş, yani çalışmaya pek gönüllü değil. O istiyor ki kayınvalidesi herşey versin onlara bebek gibi baksın.
Hayır oraları atlamıştım yaa 🙄 ya ben bazen gerçekten şaşırıyorum bu tarz insanlar var mı diye varmış gerçekten yani kınayıp daha kötü şeylerde demek istemiyorum bu arkadasın derdi ne gerçekten cidden soruyorum

Allahı delireceğim yahu.
Adam kaç yaşına gelmiş annesinin malından mülkünden ona ne. Çalışsın onunda olsun. Çalışamıyorsanız susun oturun nesiniz siz Allah aşkına size bakmak zorundalar mı? Geçinemeyecekseniz niye evlendiniz?
Seni beni ve bir kacımızı gözardı etti 😂
Aileye kalan miras alın teri degılmıs yukarıda oyle yazmıs. Öyleyse hepsi bunlara verilmelı cunku alınterı degıl.

Hayır oraları atlamıştım yaa 🙄 ya ben bazen gerçekten şaşırıyorum bu tarz insanlar var mı diye varmış gerçekten yani kınayıp daha kötü şeylerde demek istemiyorum bu arkadasın derdi ne gerçekten cidden soruyorum
Derdi ne biliyor musun? Zengin olan kayın ailenin onlara bakması, yardım etmesi, geçimini sağlaması. Diyor ki benim eşimin cebinde para yokxkayınvalidem zengin. Yahuuu kayınvaliden kendine zengin sana mı zengin. Kaç yaşında adam çalışın ev alın ya. Ama yok illa biri verecek. Evi de yok zaten :KK70:

Onların umurunda değil, bak üç-beş nar, birkaç gram kıyma vs her defasında eline bir poşet tutuşturuyorlar da gelip burada akıl danışıyorsunuz. 40 sayfanın kırkında da ‘Sorun onlarda değil sende’ dendi, hala burnunuzun dikine gidiyorsunuz.

Evin mülkiyeti değil; kullanım hakkı verilmiş. Allah’a şükretmeyen, insanlara teşekkür etmezmiş. Bize yazdıklarınızla şükürsüzlüğünü hissettirdiniz, yarım asır belki daha fazla yaşayan insanlar mı hissetmeyecek? Ağızlarından çıkacak bir cümleye muhtaçsınız, farkında mısınız?

Siz hem nardan, hem kıymadan, hem sinirlerinizden oldunuz. Bu kafayla giderseniz evden olmanız da yakındır ki; EV ZATEN YOK!
Birşey verme olayı üç senelik evliliğimde üç kez olmuştur.
Ev eşimin demişti annesi en başta yalan çıktı bu evin delisi olmadığımı eşim dahil buradakiler bile bilir.
Size sinirlenmiyorum çünkü bu aileyi tanımıyor sunuş ailem dahil onları tanıyanlar benimle hemfikir 🤣

Evet benim için destek bu.
Bunlar destek değil. Eşiniz asgari ücretle çalıştığı için maddi gücünüzün zaten yetmediği şeyler. Yani siz taksiye binecek paranız varken minibüse binmiyorsunuz.
Zaten minibüse binecek kadar paranız var. Bu destek olmak değil. Olanı yaşamak. Kavram karmaşına hacet yok.

Siz evinize erzak olarak bunları mı alıyorsunuz sadece şaka mı bu ya kadın resmen market alışverişi yaparım demiş bunlar ne ki...
Allah aşkına bir kilo kıyma 50 lira nar 5 lira kendinizle çelişiyorsunuz bu eşinizin sorunu ayrıca kendi kendinize bilenmeyi bırakın eşiniz annesine sinirli kızgın olsa sizin dediğiniz gibi hiç bir yardım kabul etmez o evde de oturmaz kiralar kaç para haberiniz var mı ???

Seni beni ve bir kacımızı gözardı etti 😂
Aileye kalan miras alın teri degılmıs yukarıda oyle yazmıs. Öyleyse hepsi bunlara verilmelı cunku alınterı degıl.
images (4).jpeg

Kizlar bosuna ugrasmayin. Konu sahibi ve esi ekmek elden su golden calismadan yasamak istiyor. Birileri gelsin bunlari beslesin... tek dertleri bu. hatta cocuklari olunca da baksin, cocugu da evlendirsin... bunlar da otursun fındık kırsın. Bedavadan yasayamamak tek dertleri... ugrasmayin. Zihniyet degismez.
Benim düşüncem bu değil eşimin olabilir.Kendi oğlunu rezil ederek evlendirmiş insanlardan benim evladım için aynısını yapmasını istemem hele bakmasını hiç istemem 🤣

Derdi ne biliyor musun? Zengin olan kayın ailenin onlara bakması, yardım etmesi, geçimini sağlaması. Diyor ki benim eşimin cebinde para yokxkayınvalidem zengin. Yahuuu kayınvaliden kendine zengin sana mı zengin. Kaç yaşında adam çalışın ev alın ya. Ama yok illa biri verecek. Evi de yok zaten :KK70:
Taşlar yerine oturdu kocasının ailesinin malına güvendi evlendi ailesinde ev verdi alın oturun diye ama bunlar sandı ki biz otuırcaz yazın çalışcaz kışın soğuk işten çıkalım işsizlik maaşı yiyelim devletide enayi yerine koyalım aileside bize baksın ohh varsa öyle yer bizede söyle bizde gelelim 😂😂 şimdi müge anlıyı çok iyi anladım çıldırmakta haklı kadın 😂😂😂

X