Birbirimizi yiyoruz.

Yani hep annemi ara bugün annemi aradın mı diye sürekli aratmaya çalışırdı, annem de annem derdi , ben bunu hiç bir zaman yapmadım. Her memlekete gittiğimizde kv lerde vakit geçirirdik. En son yine erkek ailesi tarafı daha baskın çıkmaya çalıştı tartışma da bundan çıktı sonra zaten hiç biriyle bir iletişimim kalmadı. Burda bahsettiğim mevzu, çıkan kavgadan önceydi.
3 haftadır kvyi aramadım. O da beni aramadı.Umarım aramaz. Ben sürekli iletişimde olmak istemiyorum. Ki telefonda muabbet ilerlemiyor. Konuşacak şey bulamıyoruz.
Sanırım mevlüde gitmedim diye bana bozuk.Bayramdan 2 3gün önce bayramlaşmak için onlara gittik. Bayram günü aramadım. Buna da bozuk olabilirler. Umrumda degil. Aramaması işime geliyor.
Uzun süre gidip gelmeyi de düşünmüyorum.Benim istedigim zaten buydu.

3 haftadır kvyi aramadım. O da beni aramadı.Umarım aramaz. Ben sürekli iletişimde olmak istemiyorum. Ki telefonda muabbet ilerlemiyor. Konuşacak şey bulamıyoruz.
Sanırım mevlüde gitmedim diye bana bozuk.Bayramdan 2 3gün önce bayramlaşmak için onlara gittik. Bayram günü aramadım. Buna da bozuk olabilirler. Umrumda degil. Aramaması işime geliyor.
Ya ben bu aradın aramadın meselelerini hiç anlayamıyorum, ya annemi arayamıyorum ki ben yeri geliyor, valla konuştuğumuz zamanlarda bende de aynı sorun vardı, hergun arardı ulaşamazsa ısrarla beni ve eşimi, ben açmıyordum telefonlarını eşime de hep bahane söyletirdim öyle öyle azaltmıştı

Bu erkekler kadınları bir rahat bırakmadı gitti. Sanki biz onların ailelerine palyaço olarak mı katıldık gerçekten anlamıyorum.
Eş olmaktan ziyade görevlerimiz, ailelerinin gönüllerini eglemek, hizmetlerini yapmak, sevimsiz akrabalarını avutmak diye gidiyor.İnsanlar uzaya koloni kurmaya çalışıyor, biz hala saçmasapan şeylerle ugraşıyoruz.
Kendimde gelin kaynana kavgasını çekecek gücü bulamıyorum. Suratsız gelin denmesini tercih ediyorum.Aşırı mesafeli durma kararımın arkasındayım.
Tatil dönüşü sonrası kv, kp hakkında olumlu olumsuz tek kelime etmedim, sormadım.Hayatımızda varlar ama ben yok saymaya çalışacağım.

Ya ben bu aradın aramadın meselelerini hiç anlayamıyorum, ya annemi arayamıyorum ki ben yeri geliyor, valla konuştuğumuz zamanlarda bende de aynı sorun vardı, hergun arardı ulaşamazsa ısrarla beni ve eşimi, ben açmıyordum telefonlarını eşime de hep bahane söyletirdim öyle öyle azaltmıştı
Biz aramazsan, analarını kim pohpohlayacak.Sırf ego kasmak için aramamızı istiyorlar. Ölüm kalım harici aramayı düşünmüyorum.

t
Yani hep annemi ara bugün annemi aradın mı diye sürekli aratmaya çalışırdı, annem de annem derdi , ben bunu hiç bir zaman yapmadım. Her memlekete gittiğimizde kv lerde vakit geçirirdik. En son yine erkek ailesi tarafı daha baskın çıkmaya çalıştı tartışma da bundan çıktı sonra zaten hiç biriyle bir iletişimim kalmadı. Burda bahsettiğim mevzu, çıkan kavgadan önceydi.
Annemi ara, annemi aradınmı, annemi aramiyorsun annem üzülüyor muhhabetini eşim nişanlıyken yaptı bi süre.
En sonunda aramiyorum, devamlı anneni arayıp ne konuşcaz, hem sen benim annemi kaç kez aradın diye çıkıştım. Ee ben senin annenle ne konuşcam dedi, iyide ben senin annenle ne konuşcam dedim. Konu öyle kapandı. 17 senelik evliyim daha bikeri annemi ara muhabbeti geçmedi aramızda.

Ben arkadaşlarımla bile her seferinde telefonda konuşacak muhabbet bulamıyorum. Kv ile ne konuşulur ki zaten ? İşleri güçleri yok ağızları lak lak edecek yer arıyor...

Ben arkadaşlarımla bile her seferinde telefonda konuşacak muhabbet bulamıyorum. Kv ile ne konuşulur ki zaten ? İşleri güçleri yok ağızları lak lak edecek yer arıyor...
Kendileri sürekli evde oldugu için bize sarıyorlar.
1 ay önce kv aradıgında, beni neden aramıyorsun dedi.Açık açık, kimseyi aramıyorum, telefonda konuşacak şey olmuyor dedim. Baya bozuldu bana.Son 2 aramasında soguk konuştum ve muabbet ilerlemedi. Umarım aramaz. Dediginiz gibi konuşma ilerlemiyor.

Evet kızlar gene bir eş ailesi güncellemesi ile geldim 🤣
Kızlar ben mi fesatım söyleyin nolur.
Bizim kvlerin ne akrabası ne misafiri bitiyor.
Pazar günü eşimin kuzeni gelecek.Kv eşimi aramış. Gelen kuzen, 2gün kalacak. Yurtdışına gidecek. Vizeyi buradan almaya geliyor sadece.Yani agır bir valizi yoktur. Bu arada gelen kişi euro ile iş yapan biri. Yani para sorunu yok.
Kuzeni kvye beni havaalanından alın demiş. Taksiye para vermek istemiyor. Arada bayaa mesafe var. Bizimde pazar planımız vardı.Plan yalan oldu yani. Pazar havaalanından alıp, salı günü tekrar havaalanına bırakacak.Bu arada ne kvler ne gelen kişi benzin gaz atmaz.
Eşim hayır diyemiyor.Sürekli birşey çıkıyor. Sürekli akraba muabbeti var. Yok akrabası zeytinyağı siparişi veriyor. Oraya gidiyor eşim zeytinyağı almaya kvlerle.Akraba muhabbetinden aşırı sıkıldım.
2 ayda gelen 3.cü yatılı misafir. Banane gelen gelsin ama bana ucu dokunmasın. Eşim kendine gitmeyi dert ediniyor. Ben gelmiyorum sen gidersin dedim. Tepki gösterdim sadece haklısın diyor. Allahın aşkına haksız mıyım. Kuzeni ile samimiyeti yok eşimin.

Back