birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

bende çok bişi anlayamadım CADIARZU
zaten çok takip edemiyorm ondan heralde mirmirmirmir

ya burda tek sorun selmayla cok yakın arkadas olmamız .ben gercekten olanları anlamaya calısıorum.bu cekılıs olmasada bız selmayla hedıye yollarıs bırbrımıze .oncekı cekılıste olurdu ole olsaydı ama ben ozlemle hedıyelstım.boyle olunca ne tadı kaldı ne tuzu

serçecik:lepi:asiye
purehate:lepi:duru
deryadeniz:lepi:beg
emirhan26:lepi:vidi
cgdmabky:lepi:demircool
kumru:lepi:symslow
nestle76:lepi:bebişim09
nilocan:lepi:sunset
songülce:lepi:nisan
bebiş:lepi:ibşa

Slm kızlar misafirim vardı şimdi girebildim .Çekiliş yapılmış bişeyler olmuş ama bişey anlamadım.Ben daha önceki çakilişe katılmamıştım . Orada ne oldu bilmiyorum. Buradada ne olduğunu anlamadım. İtirazmı var ne oldu

sanırım yanlış anlaşılma oldu kızlar çook uzatmanında alemi yok heralde
tadı kaçmasın

arkadaslar içi rahat olmayan tekrar cekelim diyen varsa söylesin....
sizden sunu istiyorum...katılan herkes tek tek...tekrar kura cekilsin yada cekilmesin diye yazsın tekrardan.....

1.demırkol:
2.asıye:
3.deryadenız8380:
4.cgdmbky:
5.purehate:
6.beg:
7.nestle76:
8.nısan84:
9.serÇecık:
10.songulce17:
11.sunset:
12._duru_24:
13.kumru:
14.ıbŞa:
15.vıdı:
16.nılocan:
17.bebişim_09:
18.symslow:
19.emırhan26:
20.bebiş:

evet herkes alıntı yapıp isminin karsısına yazsın ne yapılması gerektiğini....
sonuca göre cekilişi yapacagız....

Son düzenleme:
Anlamayanlara hemen anlatayım kızlar durumu
Bundan aylar önce Selma konuyu açtı tabii hepimiz koşuştuk değişik falan ya bayıldık fikre
Sonra bir gece yine bu geceki anlaşıldı işte şu saatte falan diye o zaman ovoo diye bir programda çoklu video konferans yapıyoruz selmayı bekledik gelmedi biz Dilek83 ben Ve Hülya ( Vidi ) yani hadi dedik ne olucakki biz yapalım o zaman ben aldım kalemi kağıdı yazdım isimleri kamerayı eğdim kağıtların üzerine çekiyorum Hülyayla Dilekte yazıyorlar kimin kime çıktığını .Sanırım o kuranın sonuçlarını msnden yazdık herkese o şimdi geçmiş zaman .Selma Dileğe mesajlar gönderdi neden çektiniz ben çekicektim fikir benden çıktı diye tabii o da haklı kendine göre .Sonra meğer Selma ve Çiğdem ii arkadaş oldukları için eşleşmek istemişler Dileğe öyle açıklamıştı Selma Çiğdemin bu konuda ki durumunu bilmiyorum kimseyi zan altında bırakmak istemem .
Tamam dedik ozaman bu kurayı iptal edelim Selma çeksin ve ilk kura 2 kere çekilmiş oldu .Ama eşleşirseniz saymayız da dedik galiba sonra işte alındı gönderildi hediyeler Dilek ve Selmanın tesadüfler üzerine atışmalarının kaynağı dahaaa çok eskiye dayanıyor yanii .İlk çekilişte içinde bende olduğum için dahil olmak istedim.
Kimse alınmasın kimse darılmasın ama gizli kapaklı kalmasına gönlüm razı olmadı herkes en başından bilsin konunun ne olduğunu .Şimdi ben Dileği de tanırım Selma yı da ikisiyle de görüşürüz .Selma daha aktif olduğu için forumda Dileği tanımayanlar olabilir Dilek hakkında ortalık karıştırıcı falan gibi şeyler düşünsün istemem insanlar .
Selma içinde aynı şekilde tabii .
Ama benim anlamadığım konular açılınca neden bu kadar sahipleniyor benim açtığım konu falan gibi triplere girilmesinden çok hoşlanmadım ben Durunun açtığı 3. çekiliş sayfasına da gelmiş aynı yorumlar ne alaka yanii o burda ortak paylaşım için bulunuyoruz biri konuyu açar ve herkes tarafından devam ettirilir .Sırf bu sebepten ötürü girmek istemedim kuraya bunuda herkes bilsin .
Konunun adı birbirimizi ömür boyu nefretle anmak için olarak değişmeden kapansın bence .
Yeni kuranız hayırlı uğurlu olsun

özlem birbirimizi neden nefretle hatırlayalım kuzum anlayamadım dogrusu
hem girmediniz hem de bişeyleri söyleme ihtiyacı hissediyorsunuz
ben ilk cekilişte haksızlık oldugu için istemedim ilk kurayı
neden büyütülüyor anlamıyorum bu kadar

aaa deliricem bu ne ya büyük bir hevesle açtım pc yi ama millet birbirine girmiş.ya neden kimsenin kimseye tahammulü yok.her fırsatta bir problem çıkıyor. neyi paylaşamıyoruz ki kızlar.ne olur herkes biraz yapıcı olsun.gergin ortamlardan oldum olası hoşlanmam .tadımda hevesimde kaçtı

Son düzenleme:
noluyo kızlar yaa.valla sabah sabah actım herkes bırnbırıne girmiş.e ne farkedecek selma dılek ıle eşlesmısse..allahım yaaa...hediyeleşmek güzeldir kızlar...bence ayrıntılara takılmayın.
asıye canım bız senınle eşleşmişiz galıba adreslerımızı gönderelım bırbırımıze canım olurmu...kızlar böyle boş ve saçma ayrıntılara takılmayın yahu

Ben anlayamadım arkadaşlar mazur görün ama çekiliş tekrarmiı yapılıcak?Tekrar yapılacakasa neden tekrar yapılacak CADIARZUve kimlerin kararıyla tekrar çekiliş yapılcak problem ne anlamadım:bbo: tesadüf yada değil yakın arkadaşta olsa Selma ile Çiğdem birbirine çıkmışlar biribirine hediye alsınlar kime alcağımızın çok bir önemi yokki burda hepimiz birbirimizle eşit derecede arkadaşlarızbuyrunnnnnnnnn önemli olan bu olayın güzelliği hatıra olması değilmfisfisfisi üzmeyelim birbirimizi kızlarlmaz: ve neysee deyip geçiştirilmesin lütfen lmaz:varsa bir sorun bizlerde anlatılsın bilmek bizimde hakkımız o zaman benneyaptımkiyada sorun oluşmasın rica ederim:1hug: tadımız bozulmasın kızlar burda hepimiz şubat anneleri olarak arkadaşız neticede birbirimizle ne güzel şeylerimizi paylaştık:1hug: yapmayın Allahaşkına..a.s.

çok haklısın arkadaşımopuyorumnanaktan bende bana çıkan kişiye razıyım ne olcakki:hulya: A yada B kişi çıkmış benim için burdaki bütün arkadaşlarım ayrı ayrı değerli ve eşit a.s.burda birisini yüz yüze tanımışta olsaydım fikrim yine aynı olurdu sonuçta burda yapılan şeyde kişi önemli değil bu olayın hatıra boyutu benim için ..a.s.

ama şimdi sizin geçmişteki olayınız yüzünden biz ilk katılanlara haksızlık değilmi sizlerde 2. ye katılanlar ilk katıldığınız çekilişin heyecanını hatırlamanızı rica ederim bizler ilk katılanlarda şu an böyle heyecanlıydık madem ilk konu böyle gündeme tekrar gelcekti o zaman ya bu durum bize ilk başta anlatılacak olay tatsızlaşmıycatı 18 kişi oluup 20 kişi olarak selma ve özlem birbirlerine alcaktı hediyelerini yada böyle çekilş yapıldıktan sonra çok rahat bir şekilde her kesi heveslendiripte konu kapansın o zaman denmiycek kimse kırılmasın kızlar ama bda benim açık fikrimdir..

farketmez diye birsey yok arkadaslar...tamam benim içinde farketmez ha ayse ha fatma...burda önemli olan bu değil...ozaman cekiliş yapmaya ne gerek var....ben istediğime alayım isteyen bana....herkes istediğini kendisi söylesin ozaman....anlatmak itediğim bu....
ben aksam selmayada söyledim zaten benim için hiççç hemde hiç farketmez ayse yada fatma.... beni sadece haksızlığa tahammülüm yok....adı üstünde çekiliş--kura....

Son düzenleme:
amannn bu konu çok uzamış valla bilseydim girmezdim.zaten sonlarda yazdım adımı.hepimiz arkadaşız sonuçta,birbirimizi kırmayalım bence kalsın tabi ibşa arkadaşın bana itirazı yoksa.

konuyu okuyunca bende tv ile ilgili topikteki sorunu çözmüş oldum...2 çekişen kişi arasında bir restleşme durumuymuş demekki...olsun ben yine de doğru bildiğimi yazmıştım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…