Anlamayanlara hemen anlatayım kızlar durumu
Bundan aylar önce Selma konuyu açtı tabii hepimiz koşuştuk değişik falan ya bayıldık fikre
Sonra bir gece yine bu geceki anlaşıldı işte şu saatte falan diye o zaman ovoo diye bir programda çoklu video konferans yapıyoruz selmayı bekledik gelmedi biz Dilek83 ben Ve Hülya ( Vidi ) yani hadi dedik ne olucakki biz yapalım o zaman ben aldım kalemi kağıdı yazdım isimleri kamerayı eğdim kağıtların üzerine çekiyorum Hülyayla Dilekte yazıyorlar kimin kime çıktığını .Sanırım o kuranın sonuçlarını msnden yazdık herkese o şimdi geçmiş zaman .Selma Dileğe mesajlar gönderdi neden çektiniz ben çekicektim fikir benden çıktı diye tabii o da haklı kendine göre .Sonra meğer Selma ve Çiğdem ii arkadaş oldukları için eşleşmek istemişler Dileğe öyle açıklamıştı Selma Çiğdemin bu konuda ki durumunu bilmiyorum kimseyi zan altında bırakmak istemem .
Tamam dedik ozaman bu kurayı iptal edelim Selma çeksin ve ilk kura 2 kere çekilmiş oldu .Ama eşleşirseniz saymayız da dedik galiba sonra işte alındı gönderildi hediyeler Dilek ve Selmanın tesadüfler üzerine atışmalarının kaynağı dahaaa çok eskiye dayanıyor yanii .İlk çekilişte içinde bende olduğum için dahil olmak istedim.
Kimse alınmasın kimse darılmasın ama gizli kapaklı kalmasına gönlüm razı olmadı herkes en başından bilsin konunun ne olduğunu .Şimdi ben Dileği de tanırım Selma yı da ikisiyle de görüşürüz .Selma daha aktif olduğu için forumda Dileği tanımayanlar olabilir Dilek hakkında ortalık karıştırıcı falan gibi şeyler düşünsün istemem insanlar .
Selma içinde aynı şekilde tabii .
Ama benim anlamadığım konular açılınca neden bu kadar sahipleniyor benim açtığım konu falan gibi triplere girilmesinden çok hoşlanmadım ben Durunun açtığı 3. çekiliş sayfasına da gelmiş aynı yorumlar ne alaka yanii o burda ortak paylaşım için bulunuyoruz biri konuyu açar ve herkes tarafından devam ettirilir .Sırf bu sebepten ötürü girmek istemedim kuraya bunuda herkes bilsin .
Konunun adı birbirimizi ömür boyu nefretle anmak için olarak değişmeden kapansın bence .
Yeni kuranız hayırlı uğurlu olsun