- 4 Temmuz 2008
- 1.560
- 0
- 43
ya bu konunun oncesı var ozlem annatmıs zaten.sımdıye tasınmamalıydı bana gore.eskıden yasanan bısı vardı ve sımdıkı cekılıse gıren arkadaslar bunu duymak yada bunu yasamak zorunda dııldı .benım uzuldugum tek nokta bu.banada selma cıkmıs yada ozlem vs cıkmıs hıc onemı yok.daha oncede soyledım selmayla zaten hedılesırız cekılıse gerek bıle yoktu.kendı adıma bu mutlu olayda hevesı kursagında kalan tum arkadaslardan ozur dılıyorum.ve yannıs anlasılmısım oncekı cekılıste bundada topkının selmanın olması nedenıyle emegıne saygıdan oturu arkasında oldm.son sozu o soylesın dedım.aynı seyı bı baskası ıcınde yapardım kımsenın suphesı olmasın.bu topıkı acarken selma bana sormustu ve formatı ortak cıkarmamıza ragmen karısmadım cunku fıkır aslen onundu.buda benım prensıbım.bı dıger topıkte soz sahıbı olmak gıbı bı gayretım hıcbı zamn olmadı olamaz.selma o zamn da cok uzuldugu ıcın fıkır onun o yapsın demıstım guzelce.bu selmayla eslesme cabası olarak anlasılmıs sanırım.durumun buraya gelmesını asla ıstemezdım .bundan sonrada bu topıkte veya tum subat annlerı ıcınde bu geceyle ılgılı yorumlarla anılmak ıstemıorum.hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum.bende bu topıkın yerı cok ayrı.hamılelıgım, doğumum kımsesız kaldıgım o en zor gunlerı burda sızlerle gecırdım .ayse fatma frketmes hepınızden en kotu gunlerımde dstek aldım.ınanılmaz kotuyum su anda.bunu tarıf etmem ımkansız .hepımız kardes gıbı olmustuk noldu da bu noktaya geldı bılmıorum .ben doğuma gıderken sabahın 6 sında benı sıbel ugurlamıstı msnde her doğan bebısımızde hep beraber doğduk yenıden .mutluluk sevınc herseyımız ortaktı.bu yazdıklarımı duygu ıstısmarı olarak lutfen algılamayın.ıcımden geldı yazıorum konunun dısına cıktı farkındayım ama bılın ıstedım.