birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

ya bu konunun oncesı var ozlem annatmıs zaten.sımdıye tasınmamalıydı bana gore.eskıden yasanan bısı vardı ve sımdıkı cekılıse gıren arkadaslar bunu duymak yada bunu yasamak zorunda dııldı .benım uzuldugum tek nokta bu.banada selma cıkmıs yada ozlem vs cıkmıs hıc onemı yok.daha oncede soyledım selmayla zaten hedılesırız cekılıse gerek bıle yoktu.kendı adıma bu mutlu olayda hevesı kursagında kalan tum arkadaslardan ozur dılıyorum.ve yannıs anlasılmısım oncekı cekılıste bundada topkının selmanın olması nedenıyle emegıne saygıdan oturu arkasında oldm.son sozu o soylesın dedım.aynı seyı bı baskası ıcınde yapardım kımsenın suphesı olmasın.bu topıkı acarken selma bana sormustu ve formatı ortak cıkarmamıza ragmen karısmadım cunku fıkır aslen onundu.buda benım prensıbım.bı dıger topıkte soz sahıbı olmak gıbı bı gayretım hıcbı zamn olmadı olamaz.selma o zamn da cok uzuldugu ıcın fıkır onun o yapsın demıstım guzelce.bu selmayla eslesme cabası olarak anlasılmıs sanırım.durumun buraya gelmesını asla ıstemezdım .bundan sonrada bu topıkte veya tum subat annlerı ıcınde bu geceyle ılgılı yorumlarla anılmak ıstemıorum.hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum.bende bu topıkın yerı cok ayrı.hamılelıgım, doğumum kımsesız kaldıgım o en zor gunlerı burda sızlerle gecırdım .ayse fatma frketmes hepınızden en kotu gunlerımde dstek aldım.ınanılmaz kotuyum su anda.bunu tarıf etmem ımkansız .hepımız kardes gıbı olmustuk noldu da bu noktaya geldı bılmıorum .ben doğuma gıderken sabahın 6 sında benı sıbel ugurlamıstı msnde her doğan bebısımızde hep beraber doğduk yenıden .mutluluk sevınc herseyımız ortaktı.bu yazdıklarımı duygu ıstısmarı olarak lutfen algılamayın.ıcımden geldı yazıorum konunun dısına cıktı farkındayım ama bılın ıstedım.

tek sorun cigdemle bnm samimi vs olmam sandımca ama beni bilen bilir ben herkesle samimiyetim var bu olsun şu olsun gercekten bnmle konusanlar bilirler ama bu raddeye gelecek kadar bizi itici yaptınız aşkolsun

kızlar noluyo ya bi deli bi kuyuya taş attı herkeste onun peşinden gidiyo hiç mi birbirinize güvenmiyodunuz
çiğdem cim hiç üzülme herkes kendini biliyo

ya bu konunun oncesı var ozlem annatmıs zaten.sımdıye tasınmamalıydı bana gore.eskıden yasanan bısı vardı ve sımdıkı cekılıse gıren arkadaslar bunu duymak yada bunu yasamak zorunda dııldı .benım uzuldugum tek nokta bu.banada selma cıkmıs yada ozlem vs cıkmıs hıc onemı yok.daha oncede soyledım selmayla zaten hedılesırız cekılıse gerek bıle yoktu.kendı adıma bu mutlu olayda hevesı kursagında kalan tum arkadaslardan ozur dılıyorum.ve yannıs anlasılmısım oncekı cekılıste bundada topkının selmanın olması nedenıyle emegıne saygıdan oturu arkasında oldm.son sozu o soylesın dedım.aynı seyı bı baskası ıcınde yapardım kımsenın suphesı olmasın.bu topıkı acarken selma bana sormustu ve formatı ortak cıkarmamıza ragmen karısmadım cunku fıkır aslen onundu.buda benım prensıbım.bı dıger topıkte soz sahıbı olmak gıbı bı gayretım hıcbı zamn olmadı olamaz.selma o zamn da cok uzuldugu ıcın fıkır onun o yapsın demıstım guzelce.bu selmayla eslesme cabası olarak anlasılmıs sanırım.durumun buraya gelmesını asla ıstemezdım .bundan sonrada bu topıkte veya tum subat annlerı ıcınde bu geceyle ılgılı yorumlarla anılmak ıstemıorum.hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorum.bende bu topıkın yerı cok ayrı.hamılelıgım, doğumum kımsesız kaldıgım o en zor gunlerı burda sızlerle gecırdım .ayse fatma frketmes hepınızden en kotu gunlerımde dstek aldım.ınanılmaz kotuyum su anda.bunu tarıf etmem ımkansız .hepımız kardes gıbı olmustuk noldu da bu noktaya geldı bılmıorum .ben doğuma gıderken sabahın 6 sında benı sıbel ugurlamıstı msnde her doğan bebısımızde hep beraber doğduk yenıden .mutluluk sevınc herseyımız ortaktı.bu yazdıklarımı duygu ıstısmarı olarak lutfen algılamayın.ıcımden geldı yazıorum konunun dısına cıktı farkındayım ama bılın ıstedım.

canım yaaa kimse üzülmesin lütfen şurda bayrama ne kaldıki kızlar kimse kimseyi üzmesin 3 günlük dünyada mesajında gerçekten samimiyetini hissettim ve haklısında bizler ilk defa katılıyoruz ve bize yansıması heleki olaydan haberimiz yokken ilk katılan arkadaşlarımızı heveslendiripte tatsızlaşıp bu hale gelmesi biraz haksızlık oldu tabbiki çünkü bizler bu olayın dışındaydık bir hevesle heyecanla katıldık ama gelinen noktaya bak neysee bence fazla uzatıpta daha fazla birilerinin heyecanını baltalayıp olayı iyice tatsızlaştırmayalım derim ben nolmuş bilinçli yaptıysada yapmadıysada bence selmanın çiğdeme hediye almasında bir sakınca görmüyorum ben kura çekilmesi haksızlığı önlerdi demişsin haksızlık olmaması için ama bir şekilde haksız hale geliyorsa zaten o zaman biz ilk katılanlarında eski bir mevzu yüzünden çekilişin tatsızlaşmasıda bize haksızlık değilmi o zaman önceki mesjımdada yazdım keşke başta selma ben çiğdemle hediyeleşirim diğer 18 kişi arasındada çekiliş yaparız ben çiğdeme almak istiyorum deseydi o zaman daha iyi olabilirdi durum diye düşünüyorum benn neyse olan olmuş artık daha fazla üzülmesin ortalık gerilmesin katılanlarda daha fazla üzülmesin kızlar..
artıuk bir uzlaşmaya varılsında bizlerde ona göre hareket edelim diyorum ben şahsenn bilmiyorum bana katılan arkadaşlar varmı ben bana çıkan arkadaşıma hediye almaya razıyım neticede hepimiz arkadaş değilmiyiz?

bu arada Selmacım konuyu başlatan sensin canım şu anda senin fikrin nedir ben en çok onu bilmek istiyorum her kes neticede birbirini aşağı yukarı tanıyor canım kuranın sonucuna göre ne yapmamız gerekiyorsa bilelim kura kabulmü iptalmi yoksa tekrarmı çekilş yapılcak canım uzatmayalım artık kaldığımız yerden devam edelim bence olay irdelendikce daha fazla tatsızlaşmasın artık lütfen..

evet evet tadımızı kaçıracak birşey yok...selma ile çiğdem aralarında hediyeleşecekler..sorun yok bunda...ben bebisim09 layım...yalnız birşey dikkatimi çekti önceki kuralarda ben ayşeye ayşe oyaya alıyordu..şimdi karşılıklı olmuş..ama farketmez..ben halimden memnunum...sanırım bir öncekinde de bebisim09 bana almıştı..ben şirncek e almıştım...

bende deryadaniz 8380 arkadaşıma oda bana alcak ozaman

evet canım biz eşleşmişiz tarih belli olunca hediyelerimizi göndeririz
yazılanları okuyunca şaşırdım valla ilk çekilişede katılmıştım ama bu durumu fark edememişim olan neydi diye bir düşündüm gerçekten önemli değil kim kimle eşleşmiş ama beg seninde dediğin gibi önce biz eşleşmek istiyoruz denilseydi bu durum hiç yaşanmazdı sanki kura gibi yansıtılıpta bazı arkadaşlar sinirlenmemiş olurdu
neticede bu kuradan rahatsız olan varsa iptal edilir memnunsa herkes kalır devam eder
gerçekten burası hepimize çok yararlı oldu daha hamile bile değildim bu siteyle tanıştığımda hamile kalmak için doğru bilgileri buradan öğrendim hamileliğim süresince doğumumda sonrasında bütün şubat anneleri çok sağolsun hep yardımcıydı diğer grupların imrendiği bir bölümüz şubat anneleri olarak mart annelerinin çoğu buraya takılıyordu lütfen bu birliğimizi ve arkadaşlığımızı zedelemeden çözelim hediye işini

duru arkadasımız msn de beni sıkıstırıp duruyor ben bunu bilerek yaptıgımı itiraf edicekmişim o öyle söylüyo onu utandırıyormusum ben böyle yaptıkca
kimse beni savunmasın kimse adıma utanmasın
beni hileci adi yalancı düzenbaz yaptı msn de ne kadar itici uruma düşüyorum ne kadar ayıp yice didikleyip duruyor konuyu acıp duruyor rahatsız oluyorum bu durumdan neden beni karalamaya calısıyorsun anlamıyorum ben öyle diyince basın göremi ericek
bunu unutmayın ben kimseyi enayi yerine koymadım

aksam ettin zaten itirafını selmacım bana....gerek yok bidaha itaraf etmene....fazla uzatmaya gerek yok....ben memnunum halimden....içim rahat seninde için rahatsa sorun yok arkadasım....

üfffff naptınız kızlar ya bence biran önce bu konuyu kapatın biz burda yaklşaık 1 yıldır arkdaşız bence artık birbiriniz kırmayınn

ne kadarda kavgaya meyilli insanlarız bi olay oldumu herkes üşüşür ve sohbet topigimizde yeller eserken öglen bura doluydu

ama selmacım şimdi sen böyle söylersen konuyla ilgili buraya yazan herkese söz hakkı doğurmuş oluyorsun..birkere üşüşmek hayvanlara mahsustur...onu bir düzeltelim...ikincisi insanların buraya rağbet göstermesi çekiliş sonuçlarını görmek ve sonrasında ne yapacağını bilmek..ama arada garip şeyler olmuşsa elbette yorum yapmak...çünkü sorulmuş burdan bizlere iptal mi kabul mü diye....yoksa senin diğerleriyle olan polemiğin dışında kimse kimseyle kavga etmiyor ki hayatım..üstelik buraya yazanların %90 ı da"lütfen uzatmayın diyor"......

aylin bende uzatmayalım diyorum ama emel msn de cok faazla üstüme geldi inanki yazıp durdu itiraf et ben utanıyorum sen öyle yazınca gibi falan flan
baskalarını kötülemişim bunu neden yapıormusum baskasının avukatlıgını yapıyor
ben hayvan anlamında söylemedim yanlıs anlasılmasın toplanıyo anlamında söyledim ama inan beni yalancı düzenbaz yaptınız cok teesüf ederim kırıldım gercekten

ayrıca ben çiğdemle oldugu kadar baskalarıyla da samimiyim needen göze battı anlamıs degilim

selmacım çiğdemle samimiyetin falan göze batmadı Duru arkadaşımızın demek istediği bu düşüncen varsa eğer başda bizlerle bunu paylaşmalıydın tek başına çiğdemel kendini planlanmış bir şekilde eşleştirmeseydin dedi yani bu haksız bir durum oldu diyor yani başta böyle olabilirdi bende katılıyorum ona ama bizce önemli değil zaten
b u durumuda ertık fazla uzatmayıp kaldığımız yerden devam edelim kalan güzelliğide kırıcı hale getirmeyelim neyse ne olan olmuş zaten..

selmacım yaptınız derken????? valla ben geçerken uğradım:)))dahlim yok..bakıyorum-okuyorum-varsa aklımda birşey yazıyorum...yoksa sen çiğdem e hadiye alsan ne olur bana alsan ne olur...ucunda ferrari yok ki bunun...olsa bile ne farkeder..valla dün onkoloji doktorundaydık kızlar babamın hastalığı sebebiyle...valla yalan dünya..hiç kendinizi böyle şeylere üzmeyin...kafayı da takmayın...keşke hayat internet ortamında olan şeylere üzülecek kadar uzun olsa ama maalesef değil:KK43:((

ama selmacım şimdi sen böyle söylersen konuyla ilgili buraya yazan herkese söz hakkı doğurmuş oluyorsun..birkere üşüşmek hayvanlara mahsustur...onu bir düzeltelim...ikincisi insanların buraya rağbet göstermesi çekiliş sonuçlarını görmek ve sonrasında ne yapacağını bilmek..ama arada garip şeyler olmuşsa elbette yorum yapmak...çünkü sorulmuş burdan bizlere iptal mi kabul mü diye....yoksa senin diğerleriyle olan polemiğin dışında kimse kimseyle kavga etmiyor ki hayatım..üstelik buraya yazanların %90 ı da"lütfen uzatmayın diyor"......

Aylincim sana % 100 katılıyorum artık kapatalımda konu yu açan arkadaşımız Selmacım bir tarih belirlede artık başka kimselerinde sabrını zorlamadan ne yapacağımızı bilelim artık yaa zaten ortada ne olduğu illaki itiraf etmene gerek yok zaten kimin neyi nasıl yaptığını her kes anladı zaten sabahtan beri uzatmayalım deyip alttan almaya çalışıyoruz gerçekten artık uzatmayalım canım yaa .. valla ayıp oluyor artık

X