birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

serçecik:lepi:asiye
purehate:lepi:duru
deryadeniz:lepi:beg
emirhan26:lepi:vidi
cgdmabky:lepi:demircool
kumru:lepi:symslow
nestle76:lepi:bebişim09
nilocan:lepi:sunset
songülce:lepi:nisan
bebiş:lepi:ibşa

Teşekkürler Selmacım ellerin dert görmesin şimdi hediyeleri göndermemiz gereken her hangi bir tarih belirledinizmi canım? ona göre davranalım..

serçecik:lepi:asiye
purehate:lepi:duru
deryadeniz:lepi:beg
emirhan26:lepi:vidi
cgdmabky:lepi:demircool
kumru:lepi:symslow
nestle76:lepi:bebişim09
nilocan:lepi:sunset
songülce:lepi:nisan
bebiş:lepi:ibşa

hayırlı olsun kızlar ama şunu da söylemeden geçemiycem burda bir sonuca hiçççç şaşırmadım yine bana saldırmaya kalkışmayın böle yazdın şöle yazdın bi bildiğimiz varda yazıyoruz. İlk çekilişten sonra girmeme sebebim gerçek olmuş vatana millete hayırlı olsun zemuszemus
Bana lütfen cvp yazmamı gerektiren bişeyler yazmayın hatta hiç yazmayın çünkü bundan sonra ben bu forumda yokum ve size cevap yazamıycam. Burda birkaç kişi milleti salak yerine koymaktan hoşlanıyor herhalde....
Burda çok güzel vakit geçirdiğimiz kişilerden helallik istiyorum bundan sonra ben yokum hatta beni bu forumdan silerseniz de çooookkkkkkkk memnun olurum!!!!
Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın hepsine uzun hayırlı ve en önemlisi sağlıklı ömürler versin. Yuvalarınız hep sağlık ve huzur dolu olsun. Kendinize iyi bakın!!!!!!
( He bu arada verebilecek cevabı yok da kaçtı falan diyenler olabilir ama inanınki çok güzel cevaplarım var benim ama değmez ya. Burdan çok güzelarkadaşlık kurduğm birkaç kişi biliyor zaten herşeyi ama artık muhattap olmak istemiyorum yaaaaaaa ) Son sz de sizin olsun ya napim turkbayragi

hadi hayırlı olsun bakalım.hemen nisan rumuzlu arkadaşı incelemeye almam lazım kaydirigubbakcemile3

sende şobaat annesiydin demi canım

Noldu şimdi ne demek istedi arkadaşlar ben hiç bişey anlamadım anlayan varsa banada anlatsın..

hadi hayırlı olsun bakalım.hemen nisan rumuzlu arkadaşı incelemeye almam lazım kaydirigubbakcemile3

iyi akşamalr arkadaşım bende anca gelebildim
ve çekiliş olmuş sonuçlar belli birbirimize çıkmışız özelden konuşup anlaşırız yerimseniben

Dılekcım hakkımız varsa helal olsun...gÖrÜŞÜrÜz canım....

Beg sen gec katıldın sanırım bıze o yÜzden anlamamıs olabılırsın....

Selmacım ıtıraz yok fakat cok bÜyÜk tesadÜf okadar kıŞı arasından ÇıĞdemle bırıkte eŞlesmenız....
Sasırdım dogrusu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…