hayırlı olsun kızlar ama şunu da söylemeden geçemiycem burda bir sonuca hiçççç şaşırmadım yine bana saldırmaya kalkışmayın böle yazdın şöle yazdın bi bildiğimiz varda yazıyoruz. İlk çekilişten sonra girmeme sebebim gerçek olmuş vatana millete hayırlı olsun zemuszemus
Bana lütfen cvp yazmamı gerektiren bişeyler yazmayın hatta hiç yazmayın çünkü bundan sonra ben bu forumda yokum ve size cevap yazamıycam. Burda birkaç kişi milleti salak yerine koymaktan hoşlanıyor herhalde....
Burda çok güzel vakit geçirdiğimiz kişilerden helallik istiyorum bundan sonra ben yokum hatta beni bu forumdan silerseniz de çooookkkkkkkk memnun olurum!!!!
Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın hepsine uzun hayırlı ve en önemlisi sağlıklı ömürler versin. Yuvalarınız hep sağlık ve huzur dolu olsun. Kendinize iyi bakın!!!!!!
( He bu arada verebilecek cevabı yok da kaçtı falan diyenler olabilir ama inanınki çok güzel cevaplarım var benim ama değmez ya. Burdan çok güzelarkadaşlık kurduğm birkaç kişi biliyor zaten herşeyi ama artık muhattap olmak istemiyorum yaaaaaaa ) Son sz de sizin olsun ya napim turkbayragi