birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

aylin durumu nedir babanın cok gecmiş olsun....

sağol canım..böbrek kanseri nedeniyle bir böbreği alınmıştı..şimdi akciğere metastaz yaptı..ama süheyla hoca şu an için durumu gayet iyi kemoterapiye filan gerek yok dedi...4 ayda bir tomografi ile takip edeceğiz..büyüme olmazsa sorun olmaz dedi...inşallah olmaz..allah bu derde düşmüş herkese şifa versin inşallah....

bebisim09 hayatım seni burda görüyorum..gel biz senle kendi tarihimizi belirleyelim...10 gün içinde diyelim istersen....ayın 16 sına kadar gönderelim hatıralarımızı...özelden adresini bekliyorum canım....

merhaba arkadaslar yeni okudum...uzuldum..paylasılan seylerın guzellıgı yeter cocukca geldı bu konu bana ...sanalda olsa dostlukların kurulmus olması ne guzel halbukı..ne onemı varkı kımın kıme ne oldıgının selmada cıgdemde alsınlar bırbırlerıne hedıye sevgı varya işin içinde kırlcak ne var bunda şahsen benım için onemlı degıl..cunku benım ıcın hepınız eşitsiniz bana..bebişim ozelden adreslerımızı verelım mı bırbırımıze ..ılk cekılıste esenle hedıyelesmıstık ogluma hedıyesını gıydırdıgımde hep onu hatırladım 40 yıl dusunsem vandan bır arkadasım olacagı ogluma ordan hedıye gelecegı aklıma gelmezdı ..ne guzel vanda bır arkadasım oldu...senınlede bırbırımızı hatırlayacagız...lutfen kırmayalım arkadaslar bırbırımız burda hıc bır topık hıc kımsenın ozel tarlası degıl bılıyorum kı bu topıgı acan arkadasda yanı selmada bu zıhnıyettedır topık fıkır paylasımı hanı akıl akıldan ustundur ata sozu gıbı onun vesılesı ıle bolca sohbet dıger baslıklarda oldugu gıbı..fıkır baslatmak hoş ama bu senın topıgın bu benım topıgım komık...ınsanların bırbırıyle fıkır tartısması cok guzel medenıyetın ,demokrasının egıtımın en guzel ornegı ama kusmek ,olayları şahsileştırmek,bu tarz kulubler için çok çocukca..cunku burası her karektere ,ve ortak noktamız olan bırleştırıcılıklere açık bır yer burda dostluk olusması super ..bu tarz ortamlarda kısıler ıstese bıle gruplasma olamaz sohbet su gıbı akar gıder onlarca kısının anlatacak muhakkak bıselerı var ve onlarca kısınınde verecek cevapları konuyla ılgılı olsun olmasın hepımızın hep anlatacak bıselerı oluyor sevgımızı ,uzuntumuzu,acılarımızı,kafamıza takılanları,burası hiç kişileselleşmedi ki yani işin özü boşverin bu işleri keyfimize sohbetımıze bakalım ..

aylincigim babana allah acıl şifa versin ne guzel yazmıssın hakıkaten ölümlü dünyada...bırbırımızı kırmaya degmez

konuyu uzatıpta kendimi daha fazla sinirsel yapmak istemiiiyorum dünden beri kc kişiyle görüştüm kafam kazan gibi oldu bıktım valla keske böyle birşey yapmasaaydım
sevcanın dedigi gibi delinin biri kuyuya taş atıyor..

özlemcim özeline mesaj attım adresimi...tarih vermeye gerek varmı canım ....öptüm seni

Tşk ederim. Ama belki rahatsız olur. Sonuçta beni tanımıyor.Özeline mesaj yazdım görür nasıl olsa

ben kumru arkadaşıma hediyemi yollarım arkadaşlar ama bu çekilş olayına bu tip tatsızlıkların karışması çok itici ve kırıcı. herkes istediğine hediye göndersin denseydi ona göre davranılırdı ama yok kua çekilecek dedndiyse de ona göre hareket edilmeliydi eğer bu durumdan bir kişi bile rahatsızlık duyuyorsa bence yapmak istediğimiz şey amacına ulaşmamıştır günlerce heycanlanmalrımızın acaba bana kim çıkacak nasıl bir şey alsam gb düşüncelerimizin şu anda boşa olduğunu hissettim belki selma ve çiğdem gerçekten kura sonucunda birbirine çıkmştır bunu da bilmiyorum benim için A ya da B kişisi farketmez keşke bu tür tatsızlık olmasaydı biz ne günler paylaştık beraber birbirimizi kırmayalım

kumrucum benim adım zühal kızım da zeynep seninle daha önce pek konuşamadım canım ama sana hediye göndereceğim için çok mutlu oldum bu vesileyle tanışmış kaynaşmış oluruz
bebeğinin boyunu kilosunu yazarsan küçük olmasın üzerine ya da özel mesaj da atabilirsin

off kızlar ya neler olmuş burda çok üzüldüm valla.neyse bende deşip uzatmak istemem.
emirhan26 canım hevesin kırılmadı ise bende yollamak isterim hediyemi elbette,özelden msjlaşalım olurmu

kızlar ne yaptınız hediyeleşme işini..ben gönderdim asiye ye umarım güle güle mutlu günlerde kullanırlar..:)

teşekkürler Deryacım bizde minik Ege için bu gün cicilerimizi aldık sanada minicik bir bayram hediyesi ekledim hayatım bedenini bilmiyordum fakat sanırım olur ve beğenirsin bizde pazartesi kargoya veriyoruz özeldende yazdım iyi günlerde ve hep hatırlamamız dileğiyle birbirimizi elinie ulaşınca resmini eklersen sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…