merhaba arkadaslar yeni okudum...uzuldum..paylasılan seylerın guzellıgı yeter cocukca geldı bu konu bana ...sanalda olsa dostlukların kurulmus olması ne guzel halbukı..ne onemı varkı kımın kıme ne oldıgının selmada cıgdemde alsınlar bırbırlerıne hedıye sevgı varya işin içinde kırlcak ne var bunda şahsen benım için onemlı degıl..cunku benım ıcın hepınız eşitsiniz bana..bebişim ozelden adreslerımızı verelım mı bırbırımıze ..ılk cekılıste esenle hedıyelesmıstık ogluma hedıyesını gıydırdıgımde hep onu hatırladım 40 yıl dusunsem vandan bır arkadasım olacagı ogluma ordan hedıye gelecegı aklıma gelmezdı ..ne guzel vanda bır arkadasım oldu...senınlede bırbırımızı hatırlayacagız...lutfen kırmayalım arkadaslar bırbırımız burda hıc bır topık hıc kımsenın ozel tarlası degıl bılıyorum kı bu topıgı acan arkadasda yanı selmada bu zıhnıyettedır topık fıkır paylasımı hanı akıl akıldan ustundur ata sozu gıbı onun vesılesı ıle bolca sohbet dıger baslıklarda oldugu gıbı..fıkır baslatmak hoş ama bu senın topıgın bu benım topıgım komık...ınsanların bırbırıyle fıkır tartısması cok guzel medenıyetın ,demokrasının egıtımın en guzel ornegı ama kusmek ,olayları şahsileştırmek,bu tarz kulubler için çok çocukca..cunku burası her karektere ,ve ortak noktamız olan bırleştırıcılıklere açık bır yer burda dostluk olusması super ..bu tarz ortamlarda kısıler ıstese bıle gruplasma olamaz sohbet su gıbı akar gıder onlarca kısının anlatacak muhakkak bıselerı var ve onlarca kısınınde verecek cevapları konuyla ılgılı olsun olmasın hepımızın hep anlatacak bıselerı oluyor sevgımızı ,uzuntumuzu,acılarımızı,kafamıza takılanları,burası hiç kişileselleşmedi ki yani işin özü boşverin bu işleri keyfimize sohbetımıze bakalım ..