birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

selam arkadaşlar aramızdan vageçenler oldumu acaba
songülce arkadaşımdan adres bekliyorum ama daha gelmediCADIARZU

canım biz deryadeniz arkadaşımla çıkmıştık birbirimize 16 sında gönderelim diye konuştuk özelden o göndermiş bile sağolsun bende pazartesi vermeyi düşünüyorum özelden mesaj atıp anlaşırsınız olmazsa bence vazgeçcek bir durum ortada yok sorun bizle alakalı değildi zaten biz o yüzden özelden anlaştık sizde öyle yapabilirsiniz bence canımm..

fatmacığım teşekkür ederiz şimdiden tamam canım eklerim kargo pazartesi eline geçer sanırım ulaşınca sende eklersen resim sevinirim ikra hanımıda öp benim için

bende serçecik(behiye) arkadaşımızın yolladığı hediyeyi bugün aldım.çok teşekkür ediyorum sana bende hazırladım ama kargoya yetiştiremedim pazartesi sabah eşimle yolluyorum hayatım.çok teşekkür ederim hepsi çok güzel.

ah canım benim bitürlü denk gelemedik.kızım canı saolsun pc başına oturtmuyorki.nezaman açsam cııss diyerek geliyor pat küt vuruyor tuşlara.kısacası bende senin hediyeni hazırladım artık.pazartesi felan yollarım.kısmetse.bi ara msn den atarım adresi.

Deryacım gönderdiğin hediyeyi bu sabah aldım ve çook beğendim teşekkür ederim ikracığıma çok yakışcak inşallah şu an uyuyor en kısa zamanda resmini çekip eklemeye çalışcam çok zevklisin saol hayatım.
Bende bu gün sizin hediyenizi eşime verdim göndericek inşallah salı çarşamba eline ulaşır ...Bu gün kargoya vercekti...

bebisim09 duy sesimi...hayatım sen benim msn de eklisin zaten..ama bir türlü denk düşemiyoruz...özelden haberleşelim/hediyeleşelim....

ikracık güle güle giysin canım beğenmenize sevindim pembe alınca bi garip oldum hep mavi alıyoruz ya kız eşyalarıda çok cici oluyor ya öpüyorum ikinizide

anlıyorum canım bizimkide öyle dedesine babasına postalayıp bakmaya çalışıyorum bende
bu hafta kendi evimde olduğum için arada bir açabiliyorum annemlere geldiğimde haftaya annemlerde kalıcam o zaman hep açarım ama sen yinede özelden gönderki bende hazırlayıp bayrama kadar gönderebileyim tamam canım

ikracık güle güle giysin canım beğenmenize sevindim pembe alınca bi garip oldum hep mavi alıyoruz ya kız eşyalarıda çok cici oluyor ya öpüyorum ikinizide

sorma bende aynı şeyi yaşadım iki kız sahibi bir anne olarak büyük kızımla birlikte inan gezmedik mağza bırakmadım sanki alcak hiç bişey yokmuş gibi hissettim mavi ve gri ağırlıklı kıyafetler değişik geldi kız kıyafetlerinin şıkır şıkırlılığına ve çeşidine okadar alışmışım ki bana gösterdikleri tüm pantolon ve gömlekler aynı çeşitmiş hissini verdi fark göremedim sanki seçenek şansı yokmuş gibi ama kız kıyafetlerinde onlarca çeşit renk desen bende bunlara alışınca zorla birz daha orjinal bişey bulabildim ziraa orjinal kıyafet seven biri olarak ben pek aynı model giyimden hoşlanmıyorum minik Egeninkinide orjinal bişey olsun diye büyük kızımla beğendik umarım hoşunuza gider canımm..

ÖZLEMCıM ÇOOOK TESEKKÜR EDERıM HEPSı BıRBıRıNDEN GÜZEL...ÇOK ZAHMETE GıRMıŞıN ÇOK BEGENDıM.HEPSıDE COK GÜZEL OLDU MELEĞıME TEYZESı....BAYILDIK BAYILDIK...KESENE BEREKET CANIM...BALIKLARIMIZDA COK CıCıLER DERıN NASIL ıZLıYOR ONLARI GÖRSEN KEDı ÇAGIRMAYI ÖĞRENDı BALIKLARIDA ÖYLE CAGIRIYOR :))) BALIKLARI ıSıM BULDUK BıRı EMEL BıRı ÜMıT BıRıDE DERıN :)))

ZEYLAND ELBıSE

WENıCE KıDS HIRKA

ZEYLAND BERE TAKIM

AKVARYUM VE BALIKLARIMIZ EYMENıN BABASINDAN ÇOK TEŞŞEKÜR EDERıZ KENDıLERıNEDE

KOLYE SETıM VE EYMENCıĞıMıN BEBEK SEKERı ÇOK TATLI

TEKRAR TESEKKÜRLER CANIM RENKLER GÖRÜNTÜ HEPSı ÇOK SIK KOLYE SETı SÜPER...ÖPÜYORUZ SENı VE EYMENı ÇOK MUCCKKSSS....BıZıM HEDıYELERıDE DERıNıN RAHATSIZLIGINDAN DOLAYI CIKAMADIK DISARI 1-2 GÜNE KADAR HALLEDECEĞıM...KUSURA BAKMA LÜTFEN.

Son düzenleme:
Canım güle güle iyi günlerde giyinsin kuzucum beğenmenize çok sevindim. Balıklarınızına başka isim de olmazdı yani süper olmuş, ayy yerim ben onu balıklara bakarkenki suratı geldi gözüme çok tatlıdır bunlar napıolar böleee tutsam mı acaba :roflol: Sen de acele etme hiç önemli değil Derin bi iyleşsin bakarsın hayatım..Bizde Derin ve seni kocaman öpüyoruz

Çok güzelmiş Emel cicileriniz güle güle kullansın Derin bebek .
Özlem süpersin valla nasıl gönderdin kız canlı balıkları valla helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum .

DERYA TEYZEMİZİN İKRA CIĞIMA GÖNDERDİĞİ CİCİLER...ÇOK BEĞENDİK BİRDE DAHA SONRA BAYRAMDA ÜSTÜNE GİYDİRDİĞİMDE RESİMLERİNİ KOYARIM TEŞEKKÜR EDERİZ KENDİSİNE...

güle güle giysin ikracığım bende egeye bakıyorum canım eşimle devre çelışıyoruz o nedenle daha çıkamadım kargoyu almaya en kısa zamanda uğrayacağım inşallah alınca eklerim fotoyu öptüm

kızıma iğne yaptırmaktan dönerken hediyemizi gönderdik nihayet. umarım beğenirsiniz.not yazacaktım ama çok acele oldu.güle güle giysin inşaallah.

merakla bekliyorum bayramdan önce alırsın inşallah....saol.

canım aldık hediyenizi çok beğendim çok güzeller teşekkür ediyoruz egeye çok yakışacak takımı bana gönderdiğin içinde teşekkürler fotoğrafı bayram sonra ekleyebiliriz öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…