selam arkadaşlar aramızdan vageçenler oldumu acaba
songülce arkadaşımdan adres bekliyorum ama daha gelmediCADIARZU
teşekkürler Deryacım bizde minik Ege için bu gün cicilerimizi aldık sanada minicik bir bayram hediyesi ekledim hayatım bedenini bilmiyordum fakat sanırım olur ve beğenirsin bizde pazartesi kargoya veriyoruz özeldende yazdım iyi günlerde ve hep hatırlamamız dileğiyle birbirimizi elinie ulaşınca resmini eklersen sevinirim...
selam arkadaşlar aramızdan vageçenler oldumu acaba
songülce arkadaşımdan adres bekliyorum ama daha gelmediCADIARZU
Deryacım gönderdiğin hediyeyi bu sabah aldım ve çook beğendim teşekkür ederim ikracığıma çok yakışcak inşallah şu an uyuyor en kısa zamanda resmini çekip eklemeye çalışcam çok zevklisin saol hayatım.
Bende bu gün sizin hediyenizi eşime verdim göndericek inşallah salı çarşamba eline ulaşır ...Bu gün kargoya vercekti...
ah canım benim bitürlü denk gelemedik.kızım canı saolsun pc başına oturtmuyorki.nezaman açsam cııss diyerek geliyor pat küt vuruyor tuşlara.kısacası bende senin hediyeni hazırladım artık.pazartesi felan yollarım.kısmetse.bi ara msn den atarım adresi.
ikracık güle güle giysin canım beğenmenize sevindim pembe alınca bi garip oldum hep mavi alıyoruz ya kız eşyalarıda çok cici oluyor ya öpüyorum ikinizide
bebisim09 duy sesimi...hayatım sen benim msn de eklisin zaten..ama bir türlü denk düşemiyoruz...özelden haberleşelim/hediyeleşelim....
merakla bekliyorum bayramdan önce alırsın inşallah....saol.