birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

hayır canım benim yazdıklarım alınganlık yaptığımdan felan değil.dediğim gibi ben pek aktif olamadığım için aranızda arkadaşların bu şekilde düşünmesi çok normal.katılmışım katılmamışım hiç sorun değil.ben sizlerin sayesinde çok şey öğrendim bebeğim hakkında.hepiniz gayet olgun ve bilgili annelersiniz.kesinlikle böyle artniyetli bişey düşünemem.sadece böyle bir konuyu görünce heveslendim bende.gerçek hayatta bu tür dostluk kuracağım çevrem olmadığı için burda şansımı deneyeyim dedim sanırım burdada beceremedim :eek:

bencede katıl arkadaşım ben mesajlarına bir kaç defa rastladım gerçi önemli olan mesaj paylaşımı değil tabiiki ama bizlerle sohbet için belkide bu bir vesile olur bence böyle sizce arkadaşlar çocuk gibi katılsın katılmasın bu tür laflar kocaman insanlara konuşması bile hoş değil bence neyin kararını veriyoruz ki sonuçta karşımızdakinin yerine de koyalım kendimi zi bence...

evet songulce17 de listemizde yeralmalı...hatta ben kendisine talibim...ben songulceye hediye alayım...

arkadaslar neden bnm hakkımda yanlız düşünüyorsunuz
ben orda beyan ettim fikrimi arkadaslar tanıyorsa katılabilirsin dedim ve ayrıca katılma demek gibi bir lüksüm yok.hep aktif olup olmama sana kalmıs birşey ama hediyeyi göndermiycek diye düşünmüyorum düşünememde.ama uzun süre girmeyenler için adını yazdırıpta sonra unutup birkac arkadasımızı hatırlıyorum ve artık girmiyor bile siteye.ne kadar ayıp yaptıgı
ama senin için öyle düşünmedim songülcüm alınma lütfen
aylin ayrıca talip meselesi degil cnm kura olucak gene

1.demircool
2.asiye
3.deryadeniz8380
4.cgdmbky
5.purehate
6.beg
7.nestle76
8.nisan84
9.serçecik
10.songulce17

arkadaslar neden bnm hakkımda yanlız düşünüyorsunuz
ben orda beyan ettim fikrimi arkadaslar tanıyorsa katılabilirsin dedim ve ayrıca katılma demek gibi bir lüksüm yok.hep aktif olup olmama sana kalmıs birşey ama hediyeyi göndermiycek diye düşünmüyorum düşünememde.ama uzun süre girmeyenler için adını yazdırıpta sonra unutup birkac arkadasımızı hatırlıyorum ve artık girmiyor bile siteye.ne kadar ayıp yaptıgı
ama senin için öyle düşünmedim songülcüm alınma lütfen
aylin ayrıca talip meselesi degil cnm kura olucak gene

kurayı ne şakilde çekiyorsunuz canım benim ilk çekilişinizden haberim yoktuda o yüzden sordum çekilişi kim neye göre yapıyor birde hediyeleri göndermemiz için herhangi bir tarih belirliyormusunuz yazarsan sevinirim tatlım..

fatoş cnm ben cekmiştim gecen kurayı
izimleri yazdım kagıda
katladım sonra ikişer ikişer ayırdım onları cift oldu birbirlerine yolladılar
aylin nasıl yapalım bi fikrin varmı

aaaa çok güzel evt öyle yapalım çok güzell heyecanla katılımları ve kura sonuçlarını bekliyorum bence herangi gün olmasına gerek yok bunu sık sık tekrarlıyalım isteyen arkadaşlarımızla hatıra olur ne güzell ben çok severim böyle şeyleri ve hediye alıp vermesin okul dönemim aklıma geldi lisedeyken yılbaşı çekilişi yapardık ayyy sevindirik oldummm..çabuk çabuk selmacımm..

kızlar ZuhalSevgi elif Dilek...siteye girmiyolar heralde onların haberi yok galiba okusa onlarda katılırdı kesinn..

1.demircool
2.asiye
3.deryadeniz8380
4.cgdmbky
5.purehate
6.beg
7.nestle76
8.nisan84
9.serçecik
10.songulce17
11.sunset

bu sefer katılım azz sanırım... talep gelmiyor hadii kızlar çok heyecanlı olcakk

hadi çekelim artık....gelen gelirdi herhalde kaç gündür..katılım güzel....sabırsızlanıyoruz...

daha okuyup katılanlar olur bence biraz daha bekliyelim barii 15 20 kişi olsundaha zevkli olur kalabalık olursa bugün kızı sağlık ocağına götürdüm benim ev antalyada tam çarşı içinde olduğu için inanın kızlar her geçtiğim bebek mağzalarına baka baka geçtim ayy bana kızı olan birisi çıkarsa şunu alayı oğlu olan birisi çıkarsa bunu alyım yok şuu daha güzel diyerek gittim geldim bu arada ikra cığım bu ayy 350 gr olmuş topik burası değil belki ama aklıma geldi söyliyeyim dedim ebe güzel almışş dedibende sevindim tabiii..

3.HEDİYE ÇEKİLİŞİ LİSTESİ
turkbayragi
1.demircool
2.asiye
3.deryadeniz8380
4.cgdmbky
5.purehate
6.beg
7.nestle76
8.nisan84
9.serçecik
10.songulce17