- 24 Temmuz 2008
- 285
- 1
Güleda nın hediyesini bugün gönderiyorum ben inş. Pazartesi elinde olur:dance:
Ohhhh ne güzel alınmaya başlamış hediyeler .Kızlarrr ayın 30 u falan dedim ama bebiş ,akvaryumm gibi arkadaşlar tatile çıkacaktı o yüzden ben buralardayım yanii Emel cim ne zaman müsait olursan malum bebişlerle her zaman uygun olmuyor canım .opuyorumnanaktan
Bende bu sefer ne alsam diye kara kara düşünüyorum erkeklere hediye alırken oldum olası zorlanırım zaten .Birde ilk hediye den çok korkmuş ağlamıştı ya Aybükenin kız mafoldumben yine bu kez de Efe beyi korkutmayayım :Saruboceq:
Bende hediyemi bugün iş çıkışı alıcam pazartesi yada salı elinde olur özlemcim
:kedi: ay çok utandım afedersin canım evet Ege Çınardan bahsediyorum canım yaa tamam ozaman içime su serptin valla .İsim karışıklığı içinde kusura bakma biz Efeye takık olduğumuz için .Birde ticker yapsan aslında hiç fena olmaz ben oradan takip ediyorum ancak isimleri ayları tekrar özürhayatım efe diye düşündüğün benim oğlansa benimkinin adı ege çınar..ama daha ziyadesiyle çınar:))) üstüme alındım ama çekilişten sebep yani...hiç zorlanma hayatım..benimki korkusuz kazım...ne alsan severek kullanacaktır...
Canım şimdi eşim aradı hediyemiz gelmiş çok teşekkür ediyorum akşama resmini çeker koyarım siteye eğer istersen cnm tekrar çok teşekkür ederim herşey için zemuszemus
:kedi: ay çok utandım afedersin canım evet Ege Çınardan bahsediyorum canım yaa tamam ozaman içime su serptin valla .İsim karışıklığı içinde kusura bakma biz Efeye takık olduğumuz için .Birde ticker yapsan aslında hiç fena olmaz ben oradan takip ediyorum ancak isimleri ayları tekrar özür
:kedi: isim karışıklığı içinde kusura bakma biz Efeye takık olduğumuz için .
özlem canım kastamonuda felaket yağmur yağıyor kaç gündür kaç gündür çarşıya çıkamadım
ama en kısa zamanda alıcam canım
özür dilerim geciktim
yarın erken gideraem almayı düşünüyorum
Bunlarda bizim cicilerimiz çok güzeller yüreğine sağlık özlemcim çok teşekkür ederiz
hepiniz harikasinizzz bende katilmak isterdim ama yurt disindayim malesef mafoldumben