birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

hayatım efe diye düşündüğün benim oğlansa benimkinin adı ege çınar..ama daha ziyadesiyle çınar:))) üstüme alındım ama çekilişten sebep yani...hiç zorlanma hayatım..benimki korkusuz kazım...ne alsan severek kullanacaktır...

Bende hediyemi bugün iş çıkışı alıcam pazartesi yada salı elinde olur özlemcim

şimdiden çok teşekkür ederiz canım.kendini sıkboğaz etme hayatım malum bebişler var ve çalşıyorsun.uygun olduğunda gönderirsin.

şengülcüm bende bugün alıcam pazarteside göndericem inşallah.öpüyorum hepinizi.

:kedi: ay çok utandım afedersin canım evet Ege Çınardan bahsediyorum canım yaa tamam ozaman içime su serptin valla .İsim karışıklığı içinde kusura bakma biz Efeye takık olduğumuz için .Birde ticker yapsan aslında hiç fena olmaz ben oradan takip ediyorum ancak isimleri ayları tekrar özür

Canım şimdi eşim aradı hediyemiz gelmiş çok teşekkür ediyorum akşama resmini çeker koyarım siteye eğer istersen cnm tekrar çok teşekkür ederim herşey için zemuszemus

Çok sevindim geldiğine canım koymanı tabi isterim, rica edrim güle güle kullanın

valla foto işini yeni öğrendim..ticker olayını hiç bilmiyorum..bir el atarsanız çabuk öğrenirim allah sizi inandırsın:)))

aylincim ben anlatmaya çalışıyım MyTickerz.com - Graphical Countdown Tickers and Trackers bu linkten yapıyorsun canım
sağ tarafta ticker types yazan yerde bayb and child age yazan yere tıkla
istediğin grafiği seç sonra 2 yazan kısma tıkla yine istediğin grafiği seç
sonra 3 bölüme tıkla ilk baştaki select tuşundan bebişin doğum tarihini işaretle
ikinciye takvimin alt kısmında yazmasını istediğin mesajı yaz
üçüncü kısma takvimin üst kısmında yazmasını istediğin mesajı yaz
alttaki gözat bölümünden bilgisayarındaki oğlusun fotosunu yükle
create ticker tuşuna bas
image url yazan yerdeki linki kopyalayıp profilindeki kilo doğum takip bölümüne yapıştır
biraz karışık oldu ama :kedi:

özlem canım kastamonuda felaket yağmur yağıyor kaç gündür kaç gündür çarşıya çıkamadım
ama en kısa zamanda alıcam canım
özür dilerim geciktim
yarın erken gideraem almayı düşünüyorum

Şekerim hiç önemli deil ben şakasına dedim kurallara falan uyarm 30 u diye yanlış anlaşılmasın kendini sıkma nezaman müsaitsen ozaman halledersin canm

Güler cim iyi günlerde kullansın oğluşun .Özlemcim çok ince ve çok zevklisin Gülerin kızına da toka koymuşsun harikasın ne diyeyim

GÜleda Çok gÜzel oĞlusunun cıcılerı..allah ıyı gÜnlerde gıydırmeyı nasıp etsın...
Pure hate sende cok ınce ve cok zevklısın hayatım...emeĞıne saglık

Son düzenleme:
efeciğimin hediyeleri hazır annesi..iş göndermeye kaldı..1-2 güne kadar yollarım..inşallah beğenirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…