- 9 Haziran 2008
- 2.031
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güler cim iyi günlerde kullansın oğluşun .Özlemcim çok ince ve çok zevklisin Gülerin kızına da toka koymuşsun harikasın ne diyeyim
Güler cim iyi günlerde kullansın oğluşun .Özlemcim çok ince ve çok zevklisin Gülerin kızına da toka koymuşsun harikasın ne diyeyim
GÜleda Çok gÜzel oĞlusunun cİcİlerİ..allah İyİ gÜnlerde gİydİrmeyİ nasİp etsİn...
Pure hate sende cok İnce ve cok zevklİsİn hayatım...emeĞİne saglık
Teşekkür ederim gönül isterki daha büyük şeyler alalım beğendiğinize sevindim Özlemcim toka gibimi görünüyo bilezik o canım ewet Güleda nın güzel kızına benden küçük bi hediye
3. çekiliş ne zamankaydirigubbakcemile2 2.ye katılamadım 3.yü bekliyorum da
Hediyenin büyüyü küçüğü olmaz bi tanem sen bana bi kibrit çöpü göndersende benim için manevi değeri büyük olurdu tekrar teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ama bende yokuuuuum kaçırdım izmirdeyken çekilişi bizim hanımlar almış bile hediyelerini
hülyacığımın ve efeciğimin hediyelerini gönderdik..yarın ellerinde olur...
Çoğu şeyimiz aynı zaten hayatım bırak ta yorumlarımız da aynı olsun zevkler renkler düşünceler aynı ne olsa :))aynı yorumu yapmışızzz :))))
Önemli olan hatırlanacak hoş bir paylaşım yaşamak hayatım hediyenin maddi değil manevi değeri çok hoşlar güle güle kullansınlarTeşekkür ederim gönül isterki daha büyük şeyler alalım beğendiğinize sevindim Özlemcim toka gibimi görünüyo bilezik o canım ewet Güleda nın güzel kızına benden küçük bi hediye
Bizde çok öpüyoruz yarın ki planlar iptal evde oturup hediye bekliyeceğiz sabırsızlıkla ve merakla tekrar teşekkürler canım biz de öpüyoruz ve kokluyoruz adaşımızıoffff çok sıcakkk....bizde şimdi girdik içeri kızımla....özlemciğimle,derinciğimin hediyelerini yolladık....sanırım yarın ellerinde olur....
umarım beğenirsiniz çam sakızı çoban armaganı....güzel kızımdan özlem teyzesine ve ilk arkadasına doğum hediyesi :)))
öpüyoruz sizi çokkkk
forumları gezerken dikkatimi çekti
ne kadar güzel düşünmüşsünüz tebrik ederim sizleri
çocuklarınızla ve eşlerinizle birlikte sağlıklı bir ömür yaşamanız dileğimle sevgiler opuyorumnanaktan
forumları gezerken dikkatimi çekti
ne kadar güzel düşünmüşsünüz tebrik ederim sizleri
çocuklarınızla ve eşlerinizle birlikte sağlıklı bir ömür yaşamanız dileğimle sevgiler opuyorumnanaktan