birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

bütün bebişler güle güle kullansın cicilerini
NESTLE canım benim ne demek beğenmek,bizim için çok özel bi hediye ömür boyu saklayacağım.dediğim gibi kendini sıkma müsait olduğun zaman halledersin canım.çok teşekkürler teyzesii

Güler cim iyi günlerde kullansın oğluşun .Özlemcim çok ince ve çok zevklisin Gülerin kızına da toka koymuşsun harikasın ne diyeyim

GÜleda Çok gÜzel oĞlusunun cİcİlerİ..allah İyİ gÜnlerde gİydİrmeyİ nasİp etsİn...
Pure hate sende cok İnce ve cok zevklİsİn hayatım...emeĞİne saglık

Teşekkür ederim gönül isterki daha büyük şeyler alalım beğendiğinize sevindim Özlemcim toka gibimi görünüyo bilezik o canım ewet Güleda nın güzel kızına benden küçük bi hediye

Teşekkür ederim gönül isterki daha büyük şeyler alalım beğendiğinize sevindim Özlemcim toka gibimi görünüyo bilezik o canım ewet Güleda nın güzel kızına benden küçük bi hediye

Hediyenin büyüyü küçüğü olmaz bi tanem sen bana bi kibrit çöpü göndersende benim için manevi değeri büyük olurdu tekrar teşekkür ederim :emir_bebek:opuyorumnanaktan:eek:

ÖZLEM PURE HATE tıcker yap yahu

hediyelerin hazır sıra göndermede

salı günü taşınıyorum fırsat bulamadık engeç perşembe yollıcam canım

hülyacım bugün akşamüstü yürüyüşe çıkacağız...tabiki kargoya da uğrayıp sizin hediyeleri göndereceğiz...daha iyisini yapmak isterdim ama dediğim gibi bu aralar öyle fazla gezip tozup/alışveriş yapamıyorum..inşallah seversiniz...öpüyorum çokkk...

offff çok sıcakkk....bizde şimdi girdik içeri kızımla....özlemciğimle,derinciğimin hediyelerini yolladık....sanırım yarın ellerinde olur....
umarım beğenirsiniz çam sakızı çoban armaganı....güzel kızımdan özlem teyzesine ve ilk arkadasına doğum hediyesi :)))
öpüyoruz sizi çokkkk

forumları gezerken dikkatimi çekti
ne kadar güzel düşünmüşsünüz tebrik ederim sizleri
çocuklarınızla ve eşlerinizle birlikte sağlıklı bir ömür yaşamanız dileğimle sevgiler
opuyorumnanaktan

aynı yorumu yapmışızzz :))))
Çoğu şeyimiz aynı zaten hayatım bırak ta yorumlarımız da aynı olsun zevkler renkler düşünceler aynı ne olsa :))

Önemli olan hatırlanacak hoş bir paylaşım yaşamak hayatım hediyenin maddi değil manevi değeri çok hoşlar güle güle kullansınlar

offff çok sıcakkk....bizde şimdi girdik içeri kızımla....özlemciğimle,derinciğimin hediyelerini yolladık....sanırım yarın ellerinde olur....
umarım beğenirsiniz çam sakızı çoban armaganı....güzel kızımdan özlem teyzesine ve ilk arkadasına doğum hediyesi :)))
öpüyoruz sizi çokkkk
Bizde çok öpüyoruz yarın ki planlar iptal evde oturup hediye bekliyeceğiz sabırsızlıkla ve merakla tekrar teşekkürler canım biz de öpüyoruz ve kokluyoruz adaşımızı

çocuklarınızla ve eşlerinizle birlikte sağlıklı bir ömür yaşamanız dileğimle sevgiler
opuyorumnanaktan

Gerçekten çok bir paylaşım oldu .Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz canım .sevigiler aynı dilekler bizden size gelsin

Kızlar daha ben hediye alamadım ya :KK43: hafta sonu düğün vadı hiç fırsatım olmadı çalıştığım için gündüz de çıkamadım akşam emzirmek için iş çıkışı koşa koşa eve gidiyorum artık bu akşam alıcam yarın yada cuma gönderirim.

opuyorumnanaktan

teşekkürler güzel dileklerin için
evet cok degişik bir fikirdi hediyeleşmek delikafadulden

X