birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

bu da rezzan teyzemizin çınar a gönderdiği çok cici oyuncaklar...foto yüklemeyi yeni öğrendiğim için çocuk uyurken hemen çekiverdim...çok teşekkürler rezzan teyzesi ve güzel kızı...inşallah bizimkilerde ulaşmıştır...

Ay kuzummmm güle güle kullan üzerinde parçalansın inşallah. Beğendiğinize çok sevindik siz daha güzellerine layıksınız aslında

(iBŞA'ya)
Şafakcım hediyeniz geldi,çok teşekkür ederiz..oğlum ve ben çok mutlu olduk,ya mektubun çok güzeldi teşekkür ederiz bizde aynı düşünceleri taşıyoruz,ama ne yazıkki kargoya verirken acil bir durumum vardı mektubu evde unuttuğum için ancak not yazabildim..kendine ve erdemimize iyi bak,öp onu bizim yerimize....

buda özlem teyzemizden bize gelen hediyelerrrrr

sırf siz görün diye dün humana yaptım kendime o ara çekmiştim
bis bu hediyeyi kullanmıcaz malum ev sakar dolu kırılırsa çok üzülürümmm
kızımın hatıraları arasında bas köşeyi alıcak bu hediye teşekkür ederiz özlem teyzesii

buda elbisemiz özlem teyzemis annamış kırmızıyı cok sevdıgımızı galıba kırmızı elbıse almıs bıze bayıldık valla elbıseye en kısa zamnda gıydırıp cekıcem resmını
bıde eymen cok guzel bır kart yazmıs dıdeye cok mutlu ettı bunllar ana oğul bizi ya
çok tesekkurler özlemcimmm

aylin canım hediyeni aldım çok mutlu oldum canım çok teşekkür ederiz neslihan da çok teşekkür ediyor aylin teyzesinin ellerinden çınar arkadaşının yanaklarından öpüyor fotoğraf hele bayıldım çınar bey çok akıllı bir bebek olacak bak söylemişti dersin bakışlarından belli:)
yarın fotolarını koyarım
bu arada bizim 2 günlük izin iptal malesef izmire gidemedik cumartesi gidicez salı dönücez nasipse

Çiğdemcim beğendiğinize çok sevindim güle güle giyinsin güzel prenses canım biz de Dide ve seni kocamann öpüyoruzz

çınar arda yla tişörtleriniz aynı bizede hülya teyzemiz aldı sanada çok yakışmış
didecim elbisen çok cici güle güle giy bardakta çok güzel olmuş
nestlecim maşallah bebişinede bende en çok ikinizin olduğu foto hoşuma gitti

yaa özlemin dideye hediyesini d eçok beğendim, nereden yaptırıyorsunuz yaaa söleseniizeee..

Aybuke saol canm ya ben Copy Center da yaptırdım ama bazı hediyelik eşya satan yerlerde de yapıolar artık

canım beğenmenize çok sevindik...iyi günlerde sağlıkla kullansınlar inşallah..o tülün içindekiler bizim mevlüt armağanımızdı sende de hatıra bulunsun istedim...belki dualarına neslihan ın yanında benim oğlumu da eklersin...ben becerdim foto koymayı..koydum sizin cicilerinizi...bu arada akıllı bebek olur inşallah..çenesi çok oğlumun ama dönmeye/uzanmaya filan gelince çok tembel rezzan teyzesi..

ben de aldım ömer yusfun hediyesini ama göndemek nasib olmadı hala asiyecim kusura bakma canım ya en kısa zamanda göndericem sizin gönderdiğiniz cicişlerin fotolarınıda yarın eklicem kardeşim geliyormuş sonunda

2.Çekiliş için son katılım 25 Haziran sonra yok ben duymadım yok ben görmedim demeyinnnnn
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.vidi
8.symslow( zuhal)
9.Derinzlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…