birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

bende 3, ye artık şu aralar kafam çok dalgın aslında hediyeleşmeyi çok seviyorum ve asla bıkmam ama kendimi toplayayım biraz o zaman dönüşüm muhteşem olacak opuyorumnanaktan

Yok Aylin cim bu kez karışık olacak çekiliş o yüzden çift - tek sayı farketmiyor .mesela sen bana ben akvaryumm a gibi .

Yok Aylin cim bu kez karışık olacak çekiliş o yüzden çift - tek sayı farketmiyor .mesela sen bana ben akvaryumm a gibi .

ama yine de bir kişi ya alacak/veremeyecek - ya da verecek/alamayacak olmuyor mu? ben ts den girmiştim üni. ye...matematikçiler daha iyi çözer...

karışık olsa bile nestlenin dediği gibi 1 kişi ya alamıycak yada veremiycek.gerçi bende sözelciydim ama kaydirigubbakcemile3

kızlaaaar çekilişte yokum ama bi şekilde müdahale edesim geldi
şimdi katılanları elele tutuşup daire oldular farzedelim herkes yanındakine alırsa en sonuncuda
en baştakine alıyo yaaaa halka tamamlanıyo hani :roflol::roflol::roflol:

kızmayın ayol takılıyorum ama mantıksal olarak öyle değilmi yanlışsam düzeltiniz lütfen.

Çok güzel anlatmışsın şekerim alkisalkisalkisaynen öyle kimse açıkta kalmıo

ay kızlar çok alemsiniz valla bu sıcakta baygınlık geçirmek üzereyken güldürdünüz beni allahta sizi güldürsün .
Kızların anlattığı gibi kimse kalmıyor açıkta eşli olmadığı için sorun yok yanii relaxxxxx

Kızlar bekledim kimse gelmedi ms e bende başlıyorum kurayı çekmeye haydi bakalım hayırlısı

1- Duru24 - Derinzlm
2- Güleda - Akvaryumm
3- Nisan84 - Symslow
4- Sozozel - Duru24
5- Akvaryumm - Sozozel
6- Emekbebek - Purehate
7- Vidi - Nilocan
8- Symslow - Emekbebek
9- Derinzlm - Nestle 76
10- Nestle76 - Vidi
11- Purehate - Güleda16
12- Bebiş - Nisan84
13- Nilocan - Bebiş
Bu arada Nisancım sen ne şanslısın 2 kez kendin çıktın .:kedi:Bu arada Emekbebeğe Nilocan çıktı ilk çektiğimde ama yanlış hatırlamıyorsam Yelizcim ilk çekiliştede eşleşmiştiniz bunun için 1 kez daha çektim senin adına .opuyorumnanaktan İtirazı olanlar şimdi konuşsun yada sonsuza dek sussun a.s.

bunlarda nilay teyzeminden emek çınarıma gelen ciciler
teşekkürler nilay teyzeeeeeeeee

Canım benim beğendiğine çok sevindim çokk yakışmış Çınar a iyi günlerde giysin inşallah, ben foto makinasının ara kablosunu bulamadığım için ekleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…