birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

Çiğdemciğimin gönderdiği cicilerimiz çoook beğendik

Oğluşa bi hevesle giydirdim

Yatmaktan sıkıldı paşam kalkmaya çalışıo

delikafaduldendelikafadulden ayyyyyyyyyyyyyy bu kalpte annem ve ben varmışızzzz annem hep tersini gösterdi banadelikafaduldendelikafadulden
Çiğdem teyzecim cicilerimi çok beğendim teşekkür ederim Dide yi de çoook öpüyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
cok yakısmıs eymenıme gule gule kullansın ınsallah ustunde eskısınn cıcılerı cnm bende cok tesekkur ederım hedıyelerın ıcın bısde cok begendık cekıp resımelrını koyucam bende ılk fırsattaa

Esencıgım hedıyen geldı erdem ve ben cok tesekkur edıyoruz fotografını eklemek ısterdım ama nasıl yapılacaguını bılmıyorum

Şafakcım umarım beğenmişinizdir,gerçi kargocu çok acayip paketledi kırışmış olabilir..iyi günlerde kullanın..bu arada sizin kargonuz henüz elime ulaşmadı..

oyyyy eymennn yerim senii coooooookkk yakısmısss bu cicişler hele yastıgınıza bayıldımmmmm maşallah sanaa yawrummm :)

deryadeniz8380 bizimde hediyemiz geldi bugün
çok teşekkür ederiz çok beğendik ama kızım uyuduğu için resim çekemedim
çekince ekleriz artık.

eymenin cicleride çok yakışmış maşallah
açelyacım bizimde hediyemiz bugün geldi teşekkürler canım
bebiş banyodan sonra uyuyakaldı artık yarın resim ekleriz

deryadeniz8380 bizimde hediyemiz geldi bugün
çok teşekkür ederiz çok beğendik ama kızım uyuduğu için resim çekemedim
çekince ekleriz artık.

ayyy çok şükür ya sevindim valla
biz resim ekleyemiyoruz canım ya makinamı pillermi kafayı yemiş bilemedik şarz ediyorum pilleri doluyo ama makina açıldığı gibi kapanıyor sorunu halettiğimiz zaman eklerim.

ay çok tatlı olmuş fıstığım güle güle giysin
bende şu normal pille deneyeyim bakalım açar inşallah da foto çekebiliriz

özlem derin e aldığım elbiseyi giydirince fotosunu gönderirsen sevineceğim yaaa, çok merak ediyorum yakıştı mı nasıl diyeeee...

Yaaa yuz kere yazdım aşkolsun bana lutfen fotograf eklemeyı ogretın 2 unıversıte okudum hıç bu kadar zorlanmadım tam teknoloji ozurlusuyum..bende oglumun resmını eklemek ıstıyorum

ay hele şükür kıyafetlerle çınarı bir de fotoğraf makinasını biraraya getirebilmeyi başardım işten gelince

önce tişörtümüzün remini koyayım istedim çok sevimli tulumun içinde anlaşılmaz diye

bu da nevanın bebiş şekerini kapmış ve cicilerini giymiş çınar:))
dilek teyze tşk ediyoruz ve neva elife de tşk öpücüğü gönderiyoruz

hatta direk şeker üzerindeki resmi yalayarak kendi öpücüğünü verdi bile :))

X