birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.vidi
8.symslow( zuhal)
9.Derinzlm[/QUOTE]
10. nestle76

Biz çok sevdik hediyeleşmeyi
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.vidi
8.symslow( zuhal)
9.Derinzlm
10. nestle76
11.PureHate

yaa soraa yapalım bende gıtcem gozum kaldı bannaneeee ya sunu bayramda yapsak olmazmı herkes evıne gelmıs olurr tatıl bıter falann

2.Çekiliş için kurallar ve son katılım hakkında bilgi .
25 Haziran gecesi son.Sonra yok ben duymadım yok ben görmedim demeyinnnnn.
25 i gecesi kura çekilişi yapılır ve en geç ayın 30 una kadar hediyeler ellerine ulaşır.
Bu kez çekiliş karışık olacak .Örn; Duru 24 Güleda'ya ;Güleda Nisan 84'e gibi .Kurallardan hoşnut olmayanlar lütfen fikirlerini beyan etsin .
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.vidi
8.symslow( zuhal)
9.Derinzlm
10.Nestle
11 PureHate
12 Bebiş

Son düzenleme:
KATILMAK ıSTEYENLER lütfen listeyi ve kuralları kopyalayıp yapıştıralım kızlar böylece herkesin bilgileri de görme şansı olur .

eymenin cicleride çok yakışmış maşallah
açelyacım bizimde hediyemiz bugün geldi teşekkürler canım
bebiş banyodan sonra uyuyakaldı artık yarın resim ekleriz
canım meraba ben resım eklemesını bılmedıgım ıcın koyamuyorum oğlumun resmını gıydırdım teyzesı gönderdıklerını cok yakıştı cok begendık ınsallah sende bızım hedıyemızı begenmışsındır baktım ama göremedım sanırım henuz daha eklemedın bebısının resmını.....

kız özlem ne sert yazmışın öle sen
:)
bu işte karmaşaya girdi en son
ama sen başlattıysan çıkmam

kız özlem ne sert yazmışın öle sen
:)
bu işte karmaşaya girdi en son
ama sen başlattıysan çıkmam

Yok be çok mu sert olmuş olmamıştır alınmasın kimse lütfen .:eek:lmaz:Hayatım yok ben başlatmadım sadece devam etmesi için çaba göstredim 2. bir şans tanıyalım görmeyenlere diye .Çıkma şekerim bende uzuzuuuuuunnnnn uzuuuuuuun düşünüdkten sonra gireyim dedim çok güzel birşey hediyeleşmek .:)))kaydirigubbakcemile5

Bende bende varımmm

1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.vidi
8.symslow( zuhal)
9.Derinzlm
10.Nestle
11 PureHate
12 Bebiş
13 nilocan

biraz sert olmuş özlemcim şaka şaka kimse alınmaz canım herkez tanıyor senin ne kadar cici biri olduğunu
yaw geçenkiinde ben öncü oldum ikinci çekiliş için herkez çıktı bilmem ne bilmemem ne azcık bozuldum doğrusu
çıkmam ama
nilaycıma çok güzel şeyler alamadım
hem eşim işsiizdi maddiyattan hemde çok ters bi ana denk geldi
ama bu sefer süper hediyeler yollıcam kim çıkarsa artık
aklıma süper fikirler geliyor hatıra kalacak şeyler

özlem çekilişi beraber yapalımmı msn den
bu arada özlem ben sana msnimi özel mesaj attım ama sen eklemedin galiba

:KK43:

Yeliz cim seninle alakası yok bence hepimizin durumunu biliyoruz kriz çoğumuzu etkiledi birde araya tailler falan girince bu 2.çekiliş zaten girmeyenler için olacaktı bizler piyangodan çıktık :))) üzülme yani .
Canım farketmemişim mesajını ekledim şimdi olur yaa hatta çoklu konferans yaparız :))) Öpüyorum seni ve Çinar'ı

ayyyy cok heyecanlı....niye 25'i persembe günü mübarek gün oldugu içinmi :))) hehe
ayyy yarın yapsaydık yaaa

Duru süpersin ya aynı şey benimde aklıma geldi cuma'ya karşı hayırlara vesile olsun diye :))))

Bilgilerinize ; GELEN ıSTEKLER üzerine çekiliş tarihi 23 hazirana alınmıştır .
2.Çekiliş için kurallar ve son katılım hakkında bilgi .
23 Haziran gecesi son.Sonra yok ben duymadım yok ben görmedim demeyinnnnn.
23 i gecesi kura çekilişi yapılır ve en geç ayın 30 una kadar hediyeler ellerine ulaşır.
Bu kez çekiliş karışık olacak .Örn; Duru 24 Güleda'ya ;Güleda Nisan 84'e gibi .Kurallardan hoşnut olmayanlar lütfen fikirlerini beyan etsin .
1.duru_24
2.güleda
3.nisan84
4.s.ozozel
5.akvaryumm
6-emekbebek
7.vidi
8.symslow( zuhal)
9.Derinzlm
10.Nestle
11 PureHate
12 Bebiş
13 Nilocan

çekiliş noter huzurunda gerçekleşip çarşamba sabahı k.k şubat anneleri------birbirimizi ömür boyu hatırlamak için topiğinde yayınlanacaktır...yedekler için çok gec..bidahaki çekilişe....
:))) hehehe

katılan arkadaslara birşey söylemek istiyorum ....
cekilişten sonra herkes alacagı kişinin profiline resimlerine baksın o kişinin tarzına göre bişey alınsın olurmu....bence daha iyi olur....
yani şimdi doğruya doğru beyenmeyenleriniz olmustur değilmi kırılmaca darılmaca yok hersey olabilir....açık sözlü olmak gerek...
örn:ben mesela tüllü bii giyisi almıs olurum birine yollayacagım diğer arkadasında tarzı değildir giydirmiyo olabilir o sekilde yazık günah olur o paraya o emeğe....
bence en iyisi bu çekilişten sonra alıcak arkadaslar alacagı kişilerin profilini resimlerini gözden gecirsin...zevklere yakın bişey alınsın .....

Evet Durucum haklısın iyi fikir gerçi bir çoğumuz tanıyoruz artık birbirimizi ama ben bazı bebekleri ben hiç görmedim bile .hadi kızlar ekleyin bebişlerin resimlerini de ciciler bölümüne yeni beğenecekleri cicileri olsun böylece .

X