birbirimizi ömür boyu hatırlamak için :)

teşekkürler kızlar
ardacım canım çok yakışmış cicilern güle güle kullan.annende güle güle taksın cicisini:)
hadi kızlar yokmu başka hediyesini alan bekliozz

Ohhhh biz gittik geldik topik çosmuş çok güzel yeni cicileriniz güle güle giyin kuzu larrrrr

beni kimle eşlediniz bu topicte prosedür ne arkadaşıııııııımmmm nası eşleşiyonuz klava:

ayyyy kızlar kıskandım valla....yine yapalım yaaaa......
minik kuzular güle güle kullanın cicilerinizi saglıklı günlerde insallah...

denizt hediyen geldi canım çok teşekkür ediyoruz ege de çok teşekkür ediyor sana ve bebeğine.bizde bugün verdik umarım en kısa zamanda ulaşır eline

şirincek hayatım valla hala gönderemedim...aldım ama gönderemedim...hafta sonuna muhakkak göndermiş olurum canım...bu aralar evin büyüklerinin doktor kontrolleri var onları koordine etmekten başımı kaşıyamıyorum valla....

pardon girmiş bugün ama mesajımı görmedi anlamadım hediyem elimde kaldı çok heveslenmiştim

deryadeniz8380 rica ederim çok sevindim beğenmenize güle güle iyi günlerde giysin egecik.

Annecim bunu bana Çınar mı göndermiş?????

Ayyyyyy çok sevdim ben köpeğimiiiiiiiiiiii, çok teşekkür ederiz Sibel teyzemmmm ve Çınar abiiiiii

dileeeek neva ne güzel olmuşşş yerim ben onun yanaklarını, hedaaaaayeesi de çok tatlı sevimli ayucuk şekeriimmm benim

Nevaaaaaa gelin bizede birlikte oynayalım çok güzelllll kızzzzz zemuszemusÇınarada kocamannnn alkisalkisalkis

bebiş

hediyeni aldım canım.cok begendım.suan işteyım eve gıdergıtmez kızıma giydirip resım cekecegım..umarım benım hedıyemde gelmiştir ve begenırsın..yağmurda bende öpüyoruz seni teyzesi..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…