Asıl sorunumuzu çözemeden başka sorunlar peyda olmaya başladı. Birbirimizi dinlemiyoruz. O zaten hiç dinlemiyordu. Artık ben de onu dinlemiyorum. Daha önce çok kez dinlemediginde sinirlendigimi, tekrar tekrar soylemeyi sevmedigimi soyledim. Her defasında ozur diledi. Aile terapisine gittik. Orda kendimizce bir çözüm bulduk fakat terapi bitti uygulama bitti. Tartışmayı sevmiyoruz. Ben tartışmamak icin iletişime geçmiyorum artik. Konuşmayınca tartışmıyoruz. Bunu aynen bu sekilde soyledim ona. Ne alakasi var diyor. Az once yine ozur diledi
Ozur dinlemeni istemiyorum diye söylemiştim dedim. Ne zaman dedi
Ki daha 2 gun once soyledim. Bundan sonra ozur dileme sevmiyorum dedim. Barışmak icin Tavsan de. En azindan gülerim dedim:)) çoklu is yaşantısı var benim esimin. Okul, antrenörlük ve projeler. Haftanın 7 gunu disarida. Evde gecelere kadar elinde telefon. Ta topçularla mesajlaşır konusur ya da elenalarla! Yurt dışı projesindeki kişiler. Ben kisaca elena diyorum. Esime gore sevgilikteki gb olmam lazim. Peki sen oyle misin? 3 gundur ayri yatiyoruz. Grip oldum bulaşmasın diye.(bahanem)Ona gore yer değiştirince veya tayin olunca ya da ailelerden birine yakin olunca her sey yoluna girecek. Yanlis. Oyle olmayacak diyorum. Sorun bizim aramizda. Anlatamiyorum. Arada baskalari uzerinden ayrilma bosanmadan bahsediyorum. Hic uzerimize alinmiyor. Biz oyle miyiz diyor. Bu evlilik biz kurtarilir ama tek basima icimden gelmiyor. Ya da tek basima ne.yapabilirim siz akil verin? O kadar doldum ki ondan uzun uzun üsénmeden yazdim. Ev arkadasi gibiyiz desem, ev arkadasimla daha mutluydum. En azindan oturup dertlesiyor, karşılıklı kahve icip sigara tüttürüyorduk.
DÜZENLEME: bizdeki kopukluk dogumdan sonra basladi. O gunden sonra 1 ay kadar yanimda yatmadi( simdi o aklima geliyor ve yanina gitmiyorum) cok yogun tempoda bana ihtiyaci var, gun icinde yasadiklarini paylasmak istiyor ve ben yanina gitmiyorum. Her gun gunun nasil gecti diyen ben demiyorum. Belki bir nebze anlar diye. Emzirdigim donemde çoğunlukla cocukla uyuyakalirdim. Yine gun sohbetsiz biterdi. Oyuna sardi ondan sonra tartismalar basladi. Ben sonunda tartismaktansa susmayi sectim, beni kendisi buna itti. Susuyorum, uzaklasiyorum ve sevgimin de azaldigini hissediyorum. (Gozden irak olan gonulden irak olur misali)