- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
-
- Konu Sahibi sahteprensess
Eki Görüntüle 1186884 Eki Görüntüle 1186885 Eki Görüntüle 1186886 Eki Görüntüle 1186887
İşte eşyalarım kıslaaaarrr nasip kısmet olursa tabi
Amin canim yükle canim merakla bekliyorum yeni evlere bakmak büyük zevk benim için
Hoşgeldin Canim
İyi bari canim yerlessin bakalim evinee
Koltuk takiminin benzerini beğeniyordum bu da guzelmis canim güle güle kullanmak nasip olsunn[/QUOT
tesşekkür edrim canım beğendiğine sevindim koltuk takımının teklisini düz yaptırıyorum ben klasik seviyorum şu an piyasadakileri pek beğenmedim amiiin inşallah huzurlu otumak nasip olur Rabbim daha iyisini sizlere nasip eylesin
Çok güzeller bayıldım eşyalarına. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
çeyizlerin çook güzel güle güle kullan mutlulukla eskir inşseninlede paylaşırım canımhele bi ev bitsin eşyam serilsin hayırlısıyla 17 Ağustosa çeyiz götürmeyi düşünüyoruz İnşallah eşyalarda yetişir hem bende merak ediyorum kızlaaaar İnşallah size de böyle mutluluk nasip olur sizinde çeyizlerinizi gelinliklerinizi görürüm bu arada eşyalarımı nette buluyumda paylaşayım bakalım
çeyizlerin çook güzel güle güle kullan mutlulukla eskir inşbu arada burda bi seni tanıyorum diğerleri ile de tanısırım inş kızlaaaar Merabaaa
düz olması daha iyi bi kaç sene sonra renklinin modası gecer düz her zaman kullanılırtesşekkür edrim canım beğendiğine sevindim koltuk takımının teklisini düz yaptırıyorum ben klasik seviyorum şu an piyasadakileri pek beğenmedim amiiin inşallah huzurlu otumak nasip olur Rabbim daha iyisini sizlere nasip eylesin
merhaba canımm :) bende sümeyraçeyizlerin çook güzel güle güle kullan mutlulukla eskir inşbu arada burda bi seni tanıyorum diğerleri ile de tanısırım inş kızlaaaar Merabaaa
sahteprensess hoşbulduum
yorgunum canım pazardan geldim dedüz olması daha iyi bi kaç sene sonra renklinin modası gecer düz her zaman kullanılır
merhaba canımm :) bende sümeyra
nasılsınn canımm
bende evde temizlik yaptım yoruldum sıra pazara geldi annemle pazara gideceğizyorgunum canım pazardan geldim desen nasılsın
Biz iki günden beri temizlik yapıyoruz canım ya allahtan bitti , pazarı da bugün çıkarttık aradan iyi oldu sıra sizde o haldebende evde temizlik yaptım yoruldum sıra pazara geldi annemle pazara gideceğiz
bizde köye gideceğiz gitmeden bi temizlik yapıp öyle gidelim diye başladık bakalım 2-3 günde bizimki sürerBiz iki günden beri temizlik yapıyoruz canım ya allahtan bitti , pazarı da bugün çıkarttık aradan iyi oldu sıra sizde o halde
Ayyy bu akşam biz de köye gidicez ne tesadüfbizde köye gideceğiz gitmeden bi temizlik yapıp öyle gidelim diye başladık bakalım 2-3 günde bizimki sürer
hiç bitmiyor ki temizlik
Hava serin çok şükür rahat gider geliriz diye düşünüyoruz bakalım
bence de önce sen yapıyorsun arkandan benAyyy bu akşam biz de köye gidicez ne tesadüf
Kader arkadaşı olalım seninlebence de önce sen yapıyorsun arkandan ben
Kader arkadaşı olalım seninle
Aaa tüüh bak bu olmadı işteolalım canımm
bi de köyden bayram sonu geleceğini söyle tam olsunnn
tuhh o kısmı tutmadı bende cumartesi gidiyorum ama dönüş ne zaman belli değil :44::44::44:Aaa tüüh bak bu olmadı iştebirazdan gidip gece döneceğiz canımcım
kuzuum bak ben döndüm köyden nirlerdesiiintuhh o kısmı tutmadı bende cumartesi gidiyorum ama dönüş ne zaman belli değil :44::44::44:
geldim canım :)kuzuum bak ben döndüm köyden nirlerdesiiin