- 18 Temmuz 2013
- 498
- 13
-
- Konu Sahibi sahteprensess
burda çok vakit geçiriyorum ve canımm iKonLady arkadasımla bi sohbet topiği acalım ordan konusalım dedik sizde buyurmaz mısınız ?
satan mı yoksa arkadasların mı canımGeldim canımBu arada özelden instagramdaki çeyiz sayfalarının iismlerini yazarmısın canım
satan mı yoksa arkadasların mı canım
tamam canım atarım birazdan bak sana ilk denemem olarak boyadıgım recelliği atayım çirkin oldu amafark etmez canım fikir olsun diye
tamam canım atarım birazdan bak sana ilk denemem olarak boyadıgım recelliği atayım çirkin oldu ama
Eki Görüntüle 1180530 Eki Görüntüle 1180531
sadece kapağını boyasam daha iyi olacaktı aslen orda hata yaptım
yapacagım canım kavanozları da boyayım hepsine birden yapayım diye düşünüyorummAy hayır çok güzel olmuş üzerine beyaz puantiye yap. hangi boyayı kullandın
yapacagım canım kavanozları da boyayım hepsine birden yapayım diye düşünüyorumm
Eki Görüntüle 1180542 bu boya canım hobi sitesinden getirtmiştim kırmızı pembe ve kemik rengi
tuafiyelerde sanmamda ahşap boyama malzemesı satan yerlerde olur belki bizim burda sordum bulamayınca netten getirttim canımmtuafiyelerde bulamaz mıyız bunları
tuafiyelerde sanmamda ahşap boyama malzemesı satan yerlerde olur belki bizim burda sordum bulamayınca netten getirttim canımm
Bende netten neler neler aldım bunlarıda alırsam annem kafamı kırar
eksik nelerin kaldı canımçeyizlik eşyalar kuzum
eksik nelerin kaldı canım
öyle cok bişi yok canım fazla ıvır zıvır yok sendekıufak tefek şeyler canım. aldıklarım çok mu sence?:26:
öyle cok bişi yok canım fazla ıvır zıvır yok sendekı
şimdi ıvır zıvırlara baslaaevet cnımm
şimdi ıvır zıvırlara baslaayazamıodum 2 gündür evde değildimm