biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

ben 21 o 33 yasinda

Ailenize olanlara üzüldüm ama yalnızsınız diye lütfen çaresiz hissetmeyin. Güçlü ve kararlı olana Allah yardım ediyor. Ömür boyu çekilecek şey mi?

Hem, neden sizle evlenmekten çekiniyor?

Son düzenleme:
ben 21 o 33 yasinda

Allah ne diyeyim sana benn yaaaaaa çocuksun sen daha napıyosun sen kızım çıldırdın mıı bende büyük bir kadınla konuşuyorum sanıyorum..bak şimdi gerçekten çok kızdım çok...şaka mısın sen ??? şaka yaptım de 7 yıldır birlikteydin 14 yaşında mı başladın bu adamla ilişkine ???

Ben senin nasil hissettigini anliyorum yaptiklarin hayatin bizim kulturumuze cok ters ama sen kendini ailrsiz yuvasiz tek hissediyorsun gozunu onda acmissin hayat ne mutluulk ne disarda ne var bilmiyorsun..hayat kotu saniyirsun..onu sevmiyorsun osenin annen baban gibi hissediyirsun..indan gidersen kanatlarinin kirilmasindan..terk et demek kolay ama ya hic burseyin yoksa hayatin en bastan kotu gitmisse hic bir fikrin yoksa hayat hakkinda ne yaomali ki?? Bence acilarindan guc alicaksin bu boyle giderse tasicaksin aci cekmeye devam edeceksin ne zman ki son umitlerin bitecek okisiyle ilgili ozaman yasama simsiki tutulmayu hayati tanimayi ayaga kalkmayi ogreneceksin..vw bir daha kimseye kendini ezdirmemeyi..zaman diyorum ben nereye kadar gidevilirsen git cunku sen bunu ustiyorsun..kendini hakli buldugunu sanmam sadece caresiz buluyorsun

E peki size de sen onun yaptıklarını yapamazsın gibisinden laflar ediyormuş. Hadi diyelim sizi beğenmiyor, O kadına da seni istemiyorum diyormuş bu adamın amacı nedir o zaman? Aynı şeyi siz yapmış olsanız size yakıştıracağı lafı biliyorsunuz değil mi? Eşiniz kendini pazarlıyor o zaman en açık tabirle. Neler hissediyorsunuz peki O kadınla dışarı çıktığını bildiğiniz zamanlarda? Canınız yanmıyor mu nasıl katlanıyorsunuz buna? Kendimi sizin yerinize koyarak soruyorum. Bu arada çocuğunuz var mı bilmiyorum ama kaçıp kendinizi bu adamdan kurtarın. Gururunuz ayaklar altına alınmıyorken kendinizi çok daha iyi hissedersiniz emin olun.

biliyorum tabiki de bi bayan yapinca sonu olume jadar gider aama
erkek jendisinin yaptigini kendisi gormuyo ki
bu arada.cocugumuz da.yok arkadasimm
yani mantikli dusununce bizi baglayan bisey yok aramizda
bem wazgecemiyorumm
ama yakinda gecicem.galibaa..

Allah ne diyeyim sana benn yaaaaaa çocuksun sen daha napıyosun sen kızım çıldırdın mıı bende büyük bir kadınla konuşuyorum sanıyorum..bak şimdi gerçekten çok kızdım çok...şaka mısın sen ??? şaka yaptım de 7 yıldır birlikteydin 14 yaşında mı başladın bu adamla ilişkine ???
adam 14 15 yaşındaki kızı almış berabwr yaşamış. onun yaşı 27 birde. pis sübyancı..

biliyorum tabiki de bi bayan yapinca sonu olume jadar gider aama
erkek jendisinin yaptigini kendisi gormuyo ki
bu arada.cocugumuz da.yok arkadasimm
yani mantikli dusununce bizi baglayan bisey yok aramizda
bem wazgecemiyorumm
ama yakinda gecicem.galibaa..

Gerçekten zor şeyler yaşamışsın belliki ama öyle anlarda insana farklı bir güç gelir Allah yardım eder hiç korkma. Maalesef herkes kendisine sahip çıkabilecek bir aileye sahip değil bu durumda gözüne herşeyin nasıl göründüğünü anlayabiliyorum. Geçmişinde ne yaşamış olursan ol her insan güzel şeyler hakeder. Ve O herif de senin bu geçmişte yaşadığın şeylerden güç alıyor belli ki. İnsana en büyük zararı en sevdiği verirmiş bu hayatta. Sana bu kadar zarar vermesine rağmen bu adamı nereye kadar sevebilirsin ki. Bence korktuğun şey tek başına kalmak başka birşey değil.

adam 14 15 yaşındaki kızı almış berabwr yaşamış. onun yaşı 27 birde. pis sübyancı..

ALLAh iyi insanlarla karşılaştrsın herkesi..Ya Rabbim ben 14 15 yaşında bisiklete biniyordum yıllaaar öncesinden bahsediyorum 27 ime giricem..ben böyle bir şey duymadım görmedim bilmiyorum..ailesi susup oturduğuuna göre töbe Allah'ım töbe...yazık küçücük daha yaa..bana bir zamanlar bir konu açmıştım orda bana ateş püskürenler keşke bunu okusalardı..demek istediğim tam da buydu..hayat onun hayatı size ne beden onun bedeni size ne....!! deyip duranlar benim resmen içim yandı bu çocuğa yazık ki böyle düşünen insanlar çok..ALlah ıslah etsin...

Ben senin nasil hissettigini anliyorum yaptiklarin hayatin bizim kulturumuze cok ters ama sen kendini ailrsiz yuvasiz tek hissediyorsun gozunu onda acmissin hayat ne mutluulk ne disarda ne var bilmiyorsun..hayat kotu saniyirsun..onu sevmiyorsun osenin annen baban gibi hissediyirsun..indan gidersen kanatlarinin kirilmasindan..terk et demek kolay ama ya hic burseyin yoksa hayatin en bastan kotu gitmisse hic bir fikrin yoksa hayat hakkinda ne yaomali ki?? Bence acilarindan guc alicaksin bu boyle giderse tasicaksin aci cekmeye devam edeceksin ne zman ki son umitlerin bitecek okisiyle ilgili ozaman yasama simsiki tutulmayu hayati tanimayi ayaga kalkmayi ogreneceksin..vw bir daha kimseye kendini ezdirmemeyi..zaman diyorum ben nereye kadar gidevilirsen git cunku sen bunu ustiyorsun..kendini hakli buldugunu sanmam sadece caresiz buluyorsun

sagol arkadasim inan ki kultur falan umrumda. degil cunku.bana
bi yarari yok kimin ne dedigi de acikcasi umrumda degil
zor zamanimda yanimda kimse yoktu
hayattin igrenc gercekleriyle cok daha.once tanistim
annemi babami kaybettigimde kardeslerim ewlerinde bi kose bulamadilar
bana 13 yasinda bi.cocugu tek basina biraktilar
daha.14 yasindayken hayatimdan bi.cok adam gelip gecmisti
bunlari bile bile sahip.cikmaktanssa ailem.bile adimi cikardi
damgayi aninda wurdular
o yuzden hayati taniyorum.mutlulugu da taniyorum
benim yasayamadigim hersey mutluluk
esim dedigim kisiyle tanisincabo igrenc hayattan kurtuldum
hergun baska bi ewde dehildim.artik benim.de.bi ewim.olmustu
esimden bisey saklamadim bile bile kabul.etti ailesinin icine soktu
ama babasi ewleenmedigimiz icin benimle konusmuyo
babasindan baska.herkesle aram cok iyi
onlarda eski yasantimi.biliyolar esim anlatamadi onlara ama
ben anlattim we simdi ailesi benimle.gurur duyuyoo
oyle namussuz.bi hayattan kurtuldugum icin bana daha bi baska.baglilar

sagol arkadasim inan ki kultur falan umrumda. degil cunku.bana
bi yarari yok kimin ne dedigi de acikcasi umrumda degil
zor zamanimda yanimda kimse yoktu
hayattin igrenc gercekleriyle cok daha.once tanistim
annemi babami kaybettigimde kardeslerim ewlerinde bi kose bulamadilar
bana 13 yasinda bi.cocugu tek basina biraktilar
daha.14 yasindayken hayatimdan bi.cok adam gelip gecmisti
bunlari bile bile sahip.cikmaktanssa ailem.bile adimi cikardi
damgayi aninda wurdular
o yuzden hayati taniyorum.mutlulugu da taniyorum
benim yasayamadigim hersey mutluluk
esim dedigim kisiyle tanisincabo igrenc hayattan kurtuldum
hergun baska bi ewde dehildim.artik benim.de.bi ewim.olmustu
esimden bisey saklamadim bile bile kabul.etti ailesinin icine soktu
ama babasi ewleenmedigimiz icin benimle konusmuyo
babasindan baska.herkesle aram cok iyi
onlarda eski yasantimi.biliyolar esim anlatamadi onlara ama
ben anlattim we simdi ailesi benimle.gurur duyuyoo
oyle namussuz.bi hayattan kurtuldugum icin bana daha bi baska.baglilar

bir sığınma evine git yavrum araştıralım istersen bak inan çok üzüldüm durumuna lütfen bak çok küçüksün nolur böyle bir adama mecbur hissetme kendini lütfen..burdaki tüm arkadaşlar yardımcı olmaya çalışalım sana araştıralım bulalım..gider misin ordan..?? gitmek ister misin gerçekte ?? ama doğru söyle gidecek bir yerin olmadığı için mi katlanıyorsun yoksa o lanet herifi dicem artık kusura bakma sevdiğin için mi ?? canım kardeşimden de küçüksün çok küçüksün inan gözlerim doluyo keşke yardımcı olabilsek sana

bir arkadaşının sözünü tutmasından bahsetmişsin kurtulmak için.. dikkat et yaşın çok genç. zor durumunu bilen bu durumdan faydalanır da

Sayfaları atlaya atlaya okudum.

Siz 15 yaşındayken abiniz ile bu kişi tanışıyor,
abiniz ona yani 21 yaşındaki bir gence sizden için eti senin kemiği bizim diyor,
siz beraber yaşamaya başlıyorsunuz sonra da herkese evlendi diyorlar öyle mi?
Pek inanasım gelmedi ya neyse.

İşin açığı eşim dediğin insan sana yalan söylüyor.
Aralarında cinsellik yokmuş falan hepsi yalandır emin ol.
Çok rahatsız olsa şu zamana kadar çoktan savcılığa suç duyurusunda bulunurdu.
Demek ki ortada para olsun başka şeyler olsun bir menfaat var.

Bir de dikkatimi çekti.
İlk sayfalarda eşinin bu kadın konusunda çok farklı olduğu söylemişsin.
Onun için benden bile vazgeçecek demişsin,
sonraki sayfalarda ise aslında eşin istemiyordu kadın yakanızı bırakmıyor gibi anlatmışsın.

Aslında sen de biliyorsun ki eşin dediğin adam istese bir çırpıda bitirir.
Ama sen de çok iyi tanıyorsun onu, malum geçmişi zaten sağlam değil.
Hayatında hep başka kadınlar var olmuş...
Ama en uzun süren aldatma olayı bu kadınla olmuş...
Sana dokunan da bu.
Diğerlerine geçici gözüyle baktın şimdi kalıcı olacak olan biri var .
Balık baştan kokar değil mi?

Sen kendine böyle bir hayatı layık görüyorsan bize laf söylemek düşmez...
Çünkü söylenecek laf da yok zaten. Böyle bir adam asla düzelmez.
Hayat senin hayatın, giden senden gider...

Son düzenleme:

saka olmasini yada saka diyebilmeyi cok isterdim
ama hayatin acimasiz gerceklerini yasayan birisiyim
15 yasina girdikten bi hafta sonra tanistik ilkten beni istemedi
yasadigim hayat yuzunden istememisti ama zamanla
istedi ne kadar dogruyddu bilmem ama sewdigini.soyledi
bende inandim yillar gecti ve halim ortada...:-((

saka olmasini yada saka diyebilmeyi cok isterdim
ama hayatin acimasiz gerceklerini yasayan birisiyim
15 yasina girdikten bi hafta sonra tanistik ilkten beni istemedi
yasadigim hayat yuzunden istememisti ama zamanla
istedi ne kadar dogruyddu bilmem ama sewdigini.soyledi
bende inandim yillar gecti ve halim ortada...:-((

lütfen bir mesajını daha alıntıladım ona cevap ver

Bu hikayede eksik anlatılan bir şeyler var ya, hadi hayırlısı..
Normal gelmiyor bana bir takım şeyler.

X