Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 21 o 33 yasinda
ben 21 o 33 yasinda
E peki size de sen onun yaptıklarını yapamazsın gibisinden laflar ediyormuş. Hadi diyelim sizi beğenmiyor, O kadına da seni istemiyorum diyormuş bu adamın amacı nedir o zaman? Aynı şeyi siz yapmış olsanız size yakıştıracağı lafı biliyorsunuz değil mi? Eşiniz kendini pazarlıyor o zaman en açık tabirle. Neler hissediyorsunuz peki O kadınla dışarı çıktığını bildiğiniz zamanlarda? Canınız yanmıyor mu nasıl katlanıyorsunuz buna? Kendimi sizin yerinize koyarak soruyorum. Bu arada çocuğunuz var mı bilmiyorum ama kaçıp kendinizi bu adamdan kurtarın. Gururunuz ayaklar altına alınmıyorken kendinizi çok daha iyi hissedersiniz emin olun.
çocuktun yani(15 yasindaydim ... arkadasimm
adam 14 15 yaşındaki kızı almış berabwr yaşamış. onun yaşı 27 birde. pis sübyancı..Allah ne diyeyim sana benn yaaaaaa çocuksun sen daha napıyosun sen kızım çıldırdın mıı bende büyük bir kadınla konuşuyorum sanıyorum..bak şimdi gerçekten çok kızdım çok...şaka mısın sen ??? şaka yaptım de 7 yıldır birlikteydin 14 yaşında mı başladın bu adamla ilişkine ???
biliyorum tabiki de bi bayan yapinca sonu olume jadar gider aama
erkek jendisinin yaptigini kendisi gormuyo ki
bu arada.cocugumuz da.yok arkadasimm
yani mantikli dusununce bizi baglayan bisey yok aramizda
bem wazgecemiyorumm
ama yakinda gecicem.galibaa..
adam 14 15 yaşındaki kızı almış berabwr yaşamış. onun yaşı 27 birde. pis sübyancı..
Ben senin nasil hissettigini anliyorum yaptiklarin hayatin bizim kulturumuze cok ters ama sen kendini ailrsiz yuvasiz tek hissediyorsun gozunu onda acmissin hayat ne mutluulk ne disarda ne var bilmiyorsun..hayat kotu saniyirsun..onu sevmiyorsun osenin annen baban gibi hissediyirsun..indan gidersen kanatlarinin kirilmasindan..terk et demek kolay ama ya hic burseyin yoksa hayatin en bastan kotu gitmisse hic bir fikrin yoksa hayat hakkinda ne yaomali ki?? Bence acilarindan guc alicaksin bu boyle giderse tasicaksin aci cekmeye devam edeceksin ne zman ki son umitlerin bitecek okisiyle ilgili ozaman yasama simsiki tutulmayu hayati tanimayi ayaga kalkmayi ogreneceksin..vw bir daha kimseye kendini ezdirmemeyi..zaman diyorum ben nereye kadar gidevilirsen git cunku sen bunu ustiyorsun..kendini hakli buldugunu sanmam sadece caresiz buluyorsun
Hayatına onlarca kadın girdi diyorsunuz. Sizi ona bağlayan ne çocuğunuz mu var?
sagol arkadasim inan ki kultur falan umrumda. degil cunku.bana
bi yarari yok kimin ne dedigi de acikcasi umrumda degil
zor zamanimda yanimda kimse yoktu
hayattin igrenc gercekleriyle cok daha.once tanistim
annemi babami kaybettigimde kardeslerim ewlerinde bi kose bulamadilar
bana 13 yasinda bi.cocugu tek basina biraktilar
daha.14 yasindayken hayatimdan bi.cok adam gelip gecmisti
bunlari bile bile sahip.cikmaktanssa ailem.bile adimi cikardi
damgayi aninda wurdular
o yuzden hayati taniyorum.mutlulugu da taniyorum
benim yasayamadigim hersey mutluluk
esim dedigim kisiyle tanisincabo igrenc hayattan kurtuldum
hergun baska bi ewde dehildim.artik benim.de.bi ewim.olmustu
esimden bisey saklamadim bile bile kabul.etti ailesinin icine soktu
ama babasi ewleenmedigimiz icin benimle konusmuyo
babasindan baska.herkesle aram cok iyi
onlarda eski yasantimi.biliyolar esim anlatamadi onlara ama
ben anlattim we simdi ailesi benimle.gurur duyuyoo
oyle namussuz.bi hayattan kurtuldugum icin bana daha bi baska.baglilar
Allah ne diyeyim sana benn yaaaaaa çocuksun sen daha napıyosun sen kızım çıldırdın mıı bende büyük bir kadınla konuşuyorum sanıyorum..bak şimdi gerçekten çok kızdım çok...şaka mısın sen ??? şaka yaptım de 7 yıldır birlikteydin 14 yaşında mı başladın bu adamla ilişkine ???
saka olmasini yada saka diyebilmeyi cok isterdim
ama hayatin acimasiz gerceklerini yasayan birisiyim
15 yasina girdikten bi hafta sonra tanistik ilkten beni istemedi
yasadigim hayat yuzunden istememisti ama zamanla
istedi ne kadar dogruyddu bilmem ama sewdigini.soyledi
bende inandim yillar gecti ve halim ortada...:-((