biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

seni kırmak istemem yaşadığım hayattı biiilmediğin için ve yazdıklarımdan pek etkilenmediğin için yada hayata seninle aynı yönden bakamadığımız için böyle yazmışsın yine de sağol hiç biri suçlu değilse geriye ben kalıyorum yani ben suçluyum dimi ben suçlu falan değilim sadece sewgimin esiriyim değmeyecek birini sewiyorum klasik olucak ama sewmek suçsa suçluyum ayrıca benim metres olabilmem için onun parasını yada herhangi bişeyini yemem ondan bişey görmem gerekmez mi ama ben ondan hiç bişey görmüyorum benim burda yazma sebebim de zaten adamın bana karşı ilgisizliği ve umursamazlığı benden kuma yada metres falan olmaz benden olsa olsa anca mama olur çünkü baya baya adam bildiğin kendini satıyo bende yıllardır göz yummaya çalıştım ama bi yerden sonra olmuyo burda paylaşmak istedim isteyen okur inanır isteyen okumaz ya da inanmaz ben yaşadığımı yazdığımı bilirim gerisi herkesin kendine kalmış arkadaşım
siz metres değilsinz. metresin anlamı başkadır. evli bir adam bir kadına ev açarsa o metrestir. ikinizde bekarsınız çünkü..
sizin hayat arkadaşınız bu kişi.

Son düzenleme:
Arkadaş kınama başına gelir derler ,büyük konuşmak istemiyorum ,, nasıl bir sevgi bu sevgi mi yoksa hastalıkmıdır, bu nasıl bir düşünce onun hayatında binlerce kadın var ama o kadın bunu anlamıyo vazgeçmiyor diyosunuz mideniz nasıl alır bunu? kadından kurtulmak yerine yaradana dua edin bu saplantılı hislerden sizi kurtarsın sevgi sandığınız şey sadice kendinize zarar vermektir,

benim yaşadıklarımın zerresini Allah düşmanıma wermesin abartmıyorum ama o kadar yanii hakkalısın benim ki hastalık saplantı delilik herşey yaa
Rabb'ımın dualarıyla ayakta kalıyorum çok şükür artık istesem de kendime zarar weremem çünkü benliğimi insanlığımı kaybettim...

siz metres değilsinz. metresin anlamı başkadır. evli bir adam bir kadına ev açarsa o metrestir. ikinizde bekarsınız çünkü..
sizin hayat arkadaşınız bu kişi.

ben metresin anlamını biliyorum da arkadaşım yazdıklarıma inanmayan biri bana metres yakıştırması yamışta :KK9: :KK9: sanırım o hayatı pek bilmiyo...

Kusura bakmayin ama esiniz size terbiyesizlik yapiyor. Resmen kuma olmussunnuz. Benc hemen o hayattan kurtulun. Siz esinizi sewmiyorsunuz, resmen saplanti olmus. O kadina inat ayrilmiyorsunuZz.

konu fake diye tahmin ediyorum ama yinede gerçekse diye yorumumu yazicam

erkek arkada$in suçsuz, oteki kadinda suçsuz , ozgur insanlar istedigi gibi ya$ar ..
adam sana yalan soylemiyor

kurtulamiyoz demek ne demek o kadindan, e$iyin boyle bi istegi oldugunu sanmiyorum adam hayatindan memnun

kusura bakmada sen bildigin metres olmu$un adaama ...o evde bekledigin suerece $ikayet hakkin yok

ha oteki kadin dan nasil kurtulacagina gelince,kiralik katil tut en kestirme yol ..

Hiç yakışmamış bu ifade.:KK19:

Kusura bakmayin ama esiniz size terbiyesizlik yapiyor. Resmen kuma olmussunnuz. Benc hemen o hayattan kurtulun. Siz esinizi sewmiyorsunuz, resmen saplanti olmus. O kadina inat ayrilmiyorsunuZz.

bakmam az bile söyledin bi bilsen ben neler söylüyorumm.....
kadına inat kalmıyorum ama arkadaşım aylar önce bi söz werdi we sözünü tutması için bi ayı kaldı bi ay daha sabredicem ama sözünde durmayacağını bildiğim için sabrediyorum şimdi çekip gitsem istediğimi elde edemem ama o gün gittiğim de çok şey değişir
içimdeki sewgi nefrete dönüşüyo ve bu yüzden intikam alma hissim çoğalıyo o yüzden şimdi gidersem hiç bişey yapamam
ama biraz daha bekleyebilrsem neler olduğunu yine burda yazıcam inşallah...

inşallah olur hayırlısıyla mutlu mesut yaşarsınız
ilk iki sene falan baya bi sewgisini hatta çok daha fazlasını gördüm aslında gerçekten iyi biri olduğunu çok iyi gördüm ama insanlara başkalarına karşı nefretini benimle bastırıyo ateşe atılan maaşa gibiyim elinde aslında ilk günden beri hayatımızda kadınlar oldu ama hepsinden uzak durdu kızlarla ben konuşurdum ben uzaklaştırırdım aradan iki buçuk sene geçti iş değişikliği yaptı we istanbula gittik orda kaldığımız dört ay sonunda benim sewdiğim adamdan eserr kalmadı.... ne olduysa oorda oldu... :KK43:(

teşekkür ederim umarım olur..ateşe atılan maşa gibiyim diyorsunuz ilk günden beri hayatımızda kadınlar oldu diyorsunuz..kızları ben uzaklaştırdım diyorsunuz..ama eşiniz uzak duramıyor belli ki..bunu çoook yaşlandığınızda anlarsınız..kendinize haksızlık ediyorsunuz..Allah'ın size vaadettiği zamanı bu şekilde harcıyorsunuz..yazık..

''Eşimi seviyorum ve kaybetmek istemiyorum'' demişsin ama sen eşini kaybedeli çok olmuş farkında değilsin...

Eşiniz ne ki bu kadar paylaşılamayan erkek olmuş kalmış 2 kadının arasında?

Siz o kadından zor kurtulursunuz 5 sene olmuş az buz değil yani :KK19:

Bence gururunuzu daha fazla ayaklar altına almayın.
Okurken çok üzüldüm...

ben sizin ruh halinizden şüpheliyim ...,,

hiç bir kadın \erkek bu saygısızlıkları kendine reva göremez:KK53:....

arkadaşım sen ne yapıyorsun ya....:44:

benim adam birine baktığı zaman deliiyorum ..değil ki ben hariç onlarca kadınla olacak ...

üzüldüm senin için...:KK19: umarım bir an önce kendinin FARKINA varırsın...

evet metres için bi tarafin rvli olmasi lazimdi demi
kusura abkma konu sahibesi arkada$im
senin konu nerden tutsak elimizde kaliyor valla, bende $a$irmi$im ne dediigmi
bi$ey diycem erkek arkada$in ona nikah kiymi$ olabilirmi senin bilgin di$inda ?

Benim en çok merak ettiğim ikinizin ailesi de bunca zaman nikahsız bir arada üstelik bu kadar sıkıntı çekmenize izin veriyor??

Madem sizi seviyor ailesi nasıl 7 yıldır bir imza atılmasına vesile olamadılar?

'' Eş'' dediğiniz insana gelince, o insanı yeryüzünde bir sürü günaha ve yanlışa sürükleyebilecek br adamdan başka bir şey değil!

Kusura bakmayın. Bu tarz yorumları yapmam ama dayanamadım!

Bence size musaallat olan kadına kızmayın, evli değilsiniz ki? Afedersiniz belli bir yaşından sonra azan(çok özür dilerim) kadınlardan ve uçkur düşkünü heriflerden bol ne var bu dünyada?

konu sahibi arkadaşım yanlışsam düzelt lütfen, erkek arkadaşın jigololuk ile hayatını kazanıyor değil mi? mesleği bu mu yani?

elle tutulur hiç bişey yok ortada.daha ilk aldatmasında neden ayrılmadın sanki bunca yıl devam ettirip bu hale geldiniz?

evet metres için bi tarafin rvli olmasi lazimdi demi
kusura abkma konu sahibesi arkada$im
senin konu nerden tutsak elimizde kaliyor valla, bende $a$irmi$im ne dediigmi
bi$ey diycem erkek arkada$in ona nikah kiymi$ olabilirmi senin bilgin di$inda ?

kiyamaz kiymaz da cunku onu da kullaniyo aylar once ne olursa
olsun aralikta ewlenicez demisti bi ay kaldi ama adamda bi adim
ilerleme yok sozunde durursa hersey biter sorun kalmaz
ama o da sozunde durmayacagi cok bellii ve bu durumda basina
bela alicak haberi yok ama.....
bilmiyorum ki intikam almaya da deger mi ki bu adam....
aslinda.en guzeli cekip gitmek bi canta parayla gelip seni satin aliyorum demek
tam da onu yapicam ama iste beklemem gerekiyo...

iyi gunler....
kisaca derdimi anlatmaya calisayim...
esimle yedi yildir birlikteyiz sorunum esimin sorumsuz tawirlari ve istenmeyen kotu kadin..
ben esimle birlikte olabilmek icin aylarca ugrastim. cok cektim.
hayatimi ailemi herkezi herseyi sildim attim. ugruna omrumu werdim.. zor da olsa bi iliskiye basladik..
yaklasik yedi yildir ayni ewi paylasiyoruz. biz tanistigimizda hayatinda hergun baska bi kadin wardi...
zamanla hepsini hayatindan cikardik..esim cok baskici yasakci kuralcidir hersey onun dedigi gibi olmak zorundadir
olmazsa ufak bisey yuzunden bile buyuk kawgalar cikabiliyo... konusmayi anlasmayi ya bilmez yada anlamaz beceremez yani
ne zaman konusmak istesem hep beni ezip kendini hakli cikarmaya calisir.. aslinda konusma seklim yanlis degil ama o anlamiyo iste
her yolu denedim olmadi :-((( ne olursa olsun sabrediyodum....
ama bigun dayanamicam seyler oldu ve ben ewi terk etmek zorunda kaldim..
daha bi gun bile olmadan arkadasi esimi bi kadinla tanistirmis... oylesine gelip gecici bi kadin ama...
neyse kadinla gorusmusler neler yaptiklari da malummmm....o
iki gun sonra esim beni aradi baya bi konustuk dayanamadim we esimin yanina tekrar dondum..
malum kadin hergun biraz daha hayatimiza giriyodu... ayrilmasini soyluyodum ama olmuyodu...
gittikce kadin hayatimiza girdi esim is geregi o kadini ablasiyla tanistirdi iyi arkadas oldular is yaptilar her gun esimin ablasiyla beraberdi
ablasni kullanarak esimin ailesinin icine girmeye basladi ama herkes onu ablasinin arkadasi saniyodu
gercegi ailesine ben anlattim ailesi beni cok sewdikleri icin o kadindan herkes nefret ediyo ablasi bilee sozde nefret ediyo ama
hala arada gorusuyolar.. gittikce is uzadi kadin hayatimizin tam ortasina yerlesti ne yaptiysak olmadi...
esim kadina cokagir agiza alinmicak laflar etti onu istemedigini soyledi cok kotulukler yapti ama yokkkk nnafile kadi. wazgecmiyoo...
esimin hayatinda onlarca kadin oldugunu bile bile istenmedigini bile bile esimi bastan cikarmak icin herseyi yapiyo...
parasini pulunu bile esime serdi yeterki benimle ol herseyim senin dedi.... esimin arabasini bile o aldi... gordukce parcalayasim geliyo
ustelik kadin esimden 8yas buyuk kadinin benim yasimda kizi war yaaa..... kadin cocuklarina bile zorla esimi sewdirdi...
ne olursa olsunn kadin hala hayatimizda we en buyuk sorunumuz .....
esim beni cok sewdigini herseye ragmen beni istedigini benimle olumu goze aldigini ben onu terketsem bile benden wazgecmiceni falan soyler...
ama soz konusu o kadin olunca isler taamamen degisiyo.. olanlara artik susamiyorum cunku esim cok ilgisiz butun gun bilgisayar basinda oyun oynar
ben ilgisiz yada anlayissiz bi kadin degilim.. esimin yapisi bu degistiremiyorum
ilgizligini yada bisey konusmaya baslayinca hemen sesi yukseliyo bagiriyo sakin ol diyorum olamiyo...
aslinda konusmalarima ozen gosteriyorum ama her yolu denedim biz esimle konusamiyoruz bu sorunu halledemiyoruz...
benim icin onca guzel seyler soyleyen yapan benden wazgecmeyecegini soyleyen adammmmm soz konusu o kadin olunca inanilmaz degisiyo...
o kadindan wazgecmicem sen istemiyosan kaldiramiyosan kapi orda o senin yapamadiklarini yapiyo sen onun gibi olamazsin
falan neler neler diyo o kadini benden ustun tutuyo onun icin benden wazgeciyo...
kadinin yaptiklari da parasini yedirmek esimi gezdirmek surekli biseyler almak falan tamamen paraya dayali seyler yani..
benimde ewin butcesine katkik war ama gormuyo oncelerden calismak istemistim izin wermedi
hem para kazanmami istemiyo hemde o kadindan wazgecmemi istiyosan onun yaptiklarini yap diyo da yapmama.izi. wermiyo...
kadin esimin benle yasadigini bilmiyodu bi kac ay once beni ewimizi ogrendi kurtuluruz dedik ama daha beter oldu...
kadin simdi daha cok ariyo mesaj atiyo cewap wermezse sabahlara aksamlara kadar ariyo telefon susmuyo...
esimle yedi senede yedi kere bas basa gezmisligimiz disari cikmisligimiz inanin yoktur
ama o kadin her aradginda gidiyo ustelik simdi kadin sokagin basina kadar esimi aliyo ve gidiyolar...
ne yaptiysam ne dediysem olmadi bu kadindan kurtulamadim kurtulamadik...
ben esimi gercekylten sewiyorum ve kaybetmek istemiyorummm... ama o kadin warken olmuyoo...yapamiyoruzz..
cekip git kurtul diceksiniz belki ama demeyin cok ayrildik ama yine bi araya geldik barisali daha bi ay bile olmadi...
bi akil fikir werin ben bu kadindan nasil kurtulucam...... aslinda daha bicok sorun war ama.olmuyo duzelmiyo
bazen gucum bitiyo esimden wazgeceyim hersey bitsin diyorum ama onu da yapamiyorum wazgecemiyorummm...
hayatimizi mahveden bu kadindan nasil kurtulabilirimm bi fikri olan warsa lutfen paylassinn ......

sabirla okudugunuz icin tesekkurler.....

Kadından siz değil eşiniz kurtulacak, onun da öyle bir niyeti yok ki bes yıldır hayatınızda. Hepiniz alışmışsınız bu poligamiye. Cem yılmazın güzel bi esprisi var ama yapmayayım simdi. Ban yemek istemiyorum.

konu sahibi arkadaşım yanlışsam düzelt lütfen, erkek arkadaşın jigololuk ile hayatını kazanıyor değil mi? mesleği bu mu yani?

hayir arkadasim gayet iyi bi isi war kadinla bi cinsellikleri yok
oyle diyo kadinda salak esimi ariyo cagiriyo esim gelemem dese hemen bisey buluy
esim bisey demese.bile o gider esimin borclarini oder
sadece yanimda ol yada telefonda konus bisey istemiyorim diyo o da baska bi aptal ...:-)

aklın varsa bu adamla nikahlanma çantanı topla çek git hayatından ne demek sen onun gibi olamazsın onun yaptıklarını yapamazsın inan kendi değerini kendin düşürüyorsun seni sevecek aldatmayacak bi adam sevip hayatına devam edersin istersen gururlu ol bence

hayir arkadasim gayet iyi bi isi war kadinla bi cinsellikleri yok
oyle diyo kadinda salak esimi ariyo cagiriyo esim gelemem dese hemen bisey buluy
esim bisey demese.bile o gider esimin borclarini oder
sadece yanimda ol yada telefonda konus bisey istemiyorim diyo o da baska bi aptal ...:-)
cinsellik yok mu? bbuna çocuklar bile inanmaz mantıklı ol lütfen

X