siz metres değilsinz. metresin anlamı başkadır. evli bir adam bir kadına ev açarsa o metrestir. ikinizde bekarsınız çünkü..seni kırmak istemem yaşadığım hayattı biiilmediğin için ve yazdıklarımdan pek etkilenmediğin için yada hayata seninle aynı yönden bakamadığımız için böyle yazmışsın yine de sağol hiç biri suçlu değilse geriye ben kalıyorum yani ben suçluyum dimi ben suçlu falan değilim sadece sewgimin esiriyim değmeyecek birini sewiyorum klasik olucak ama sewmek suçsa suçluyum ayrıca benim metres olabilmem için onun parasını yada herhangi bişeyini yemem ondan bişey görmem gerekmez mi ama ben ondan hiç bişey görmüyorum benim burda yazma sebebim de zaten adamın bana karşı ilgisizliği ve umursamazlığı benden kuma yada metres falan olmaz benden olsa olsa anca mama olur çünkü baya baya adam bildiğin kendini satıyo bende yıllardır göz yummaya çalıştım ama bi yerden sonra olmuyo burda paylaşmak istedim isteyen okur inanır isteyen okumaz ya da inanmaz ben yaşadığımı yazdığımı bilirim gerisi herkesin kendine kalmış arkadaşım
sizin hayat arkadaşınız bu kişi.
Son düzenleme: