biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

Bir de şu intikam mevzuusu, sadece filmlerde, dizilerde olur. Kimden neyin intikamını alacaksınız. alan razı veren razı.

Gerçekten şaşırarak okudum. Bir de tutmuşsunuz kadın peşini bırakmıyor para yediriyor deyip eşinizin yaptığı tüm bu iğrençliğe rağmen hala kadını suçluyorsunuz. Kusura bakmayın ama pes diyorum ben:KK51:

elle tutulur hiç bişey yok ortada.daha ilk aldatmasında neden ayrılmadın sanki bunca yıl devam ettirip bu hale geldiniz?

bahane degil ama kucuktum kotu bi hayatimdan wardi
ona siginmistim ilk zamamlar cok iyidi ama sonrasi cok kotu oldu
ayrilmaya hayata tek basima dewam etmeye cesaret edemedim
yaptiklarinin cogunu gozum gormuyodu cesaretim yoktu yeni yeni kendime geliyorum
kendim ettim kendim buldum gibi bisey...

Ağzım açık okudum yani gerçekten bu nasıl birşey ? nasıl kabul ediyorsun eşini hala daha inanamıyorum size .. Gerçekten aynı anda ikinizi birden idare ediyo . Nasıl o kadınla gezerken evinde rahatca oturabiliyorsun ? Nasıl buna izin verebildin de bu kadar ilerledi herşey ... Bence boşanmalısın .

daha bu kadar sey yazdim neler dediniz demek ki digerlerini anlatsam
ya sen ol dersiniz ya da olmussun de haberiniz yok derdiniz heralde....

15 yaşındaymışsınız.. şimdi çok çok 22-23 falansınız o zaman. 7 yıl diyorsunuz çünkü yapmayın ya..
Genlik ve güzelliğe yazık!

Gerçekten şaşırarak okudum. Bir de tutmuşsunuz kadın peşini bırakmıyor para yediriyor deyip eşinizin yaptığı tüm bu iğrençliğe rağmen hala kadını suçluyorsunuz. Kusura bakmayın ama pes diyorum ben:KK51:

kadini suclamiyorum suclu ben we esim dedigim adam kadin o kadar arsiz yuzsuz ki
kadin geldi ewimizi beni ogrendi buna ragmen hala aynisini yapiyo
esim ona onu istemedigini her firsatta soyluyo bagirip cagiriyo
assaliyo kadini ama anlamiyo ki o da inadina sen beni strese sokuyosan bedelini oduceksin
gibi sacma bi laf kullanarak borclarrini odetiyo

kendine bunları layık görüyormusun?:KK14:

tabi ki de hayir boyle bi seyi kim kendine layik gorur ki arkadasimmm
ama onu sewmek gibi.bi aptallik yaptiggim icin onun hayatindakileri bile bolw
onu delice istedigim icin kendimi.affedemiyorum
zor.oldu ama akillaniyorum dedim ya istediklerimi alabilmek icin bi ay daha beklemek zorundayim...:-(((

tabi ki de hayir boyle bi seyi kim kendine layik gorur ki arkadasimmm
ama onu sewmek gibi.bi aptallik yaptiggim icin onun hayatindakileri bile bolw
onu delice istedigim icin kendimi.affedemiyorum
zor.oldu ama akillaniyorum dedim ya istediklerimi alabilmek icin bi ay daha beklemek zorundayim...:-(((

istediğin ney? o adam mı? parayla mı satın alacaksın onu? ve böyle mutlu mu olacaksın?

bak ben sana onu bırak demiyorum çünkü bırakacağın yok belli...

ama bu 'keyfi' kararın yüzünden kimseyi suçlayamassın...ne o adamı nede yanında gezdirdikleri...

nefis diye bir şey var ...işte bu gibi durumlar için ....

senin hayatın senin seçimin ...

ötesi yok....

Bence suzin aileniz size sahip cikmamis ben suzin duzgun bir hayatan gkdiginizi sanmiyirum..birgun gelicek kopucaksiniz.. ve ondan nefrwt edeceksiniz..i zmaan geriye degil ileriye bakin ayrica size sahip cikmamis basta belki ama sizi huce sayiyor ..her ne durumdan ona geldiysende onu kuklaniyor..ben sana kac kurtul demem anlamazsin..kendini sacynmasiz ondan gittiginde daha kotu seyler olur hayat acimasiz insanlar guvenilmez dysunuyorsun hayattan ve dunyadan korkuyorsun..ama yolunu bulursan hayat cik guzel..o adam seni sevmiyor.saba aciyor seninle evlenmeyecek.

kadini suclamiyorum suclu ben we esim dedigim adam kadin o kadar arsiz yuzsuz ki
kadin geldi ewimizi beni ogrendi buna ragmen hala aynisini yapiyo
esim ona onu istemedigini her firsatta soyluyo bagirip cagiriyo
assaliyo kadini ama anlamiyo ki o da inadina sen beni strese sokuyosan bedelini oduceksin
gibi sacma bi laf kullanarak borclarrini odetiyo

E peki size de sen onun yaptıklarını yapamazsın gibisinden laflar ediyormuş. Hadi diyelim sizi beğenmiyor, O kadına da seni istemiyorum diyormuş bu adamın amacı nedir o zaman? Aynı şeyi siz yapmış olsanız size yakıştıracağı lafı biliyorsunuz değil mi? Eşiniz kendini pazarlıyor o zaman en açık tabirle. Neler hissediyorsunuz peki O kadınla dışarı çıktığını bildiğiniz zamanlarda? Canınız yanmıyor mu nasıl katlanıyorsunuz buna? Kendimi sizin yerinize koyarak soruyorum. Bu arada çocuğunuz var mı bilmiyorum ama kaçıp kendinizi bu adamdan kurtarın. Gururunuz ayaklar altına alınmıyorken kendinizi çok daha iyi hissedersiniz emin olun.

ılk once sızın ıcın uzuldum ama kendınızı bu kadar degersız gordugunuz ıcın...esınızden ayrılın yeterınce seven bırı yıllardır baska bı kadınla gorusmez sızden vazgecemıcegını soylerken bı taraftan da bence dıger bayana karsı bos degıl kendınızı tercıh konusu yaptırmayın sız de hayatınıza onsuz devam edın .. bıde yanlıs anlamayın lutfen ama boyle durumlarda kadından daha fazla erkek sucludur o kadına da kımbılır neler dıyıp ne umıtler verıyordur.... fedakarlık yada ılıskı kurtarma cabası bu konular dısında gecerlıdır bence ....o yuzden esınızle ılıskınızı gozden gecırın umarım sızın ıcın hayırlısı olur ...

Bence suzin aileniz size sahip cikmamis ben suzin duzgun bir hayatan gkdiginizi sanmiyirum..birgun gelicek kopucaksiniz.. ve ondan nefrwt edeceksiniz..i zmaan geriye degil ileriye bakin ayrica size sahip cikmamis basta belki ama sizi huce sayiyor ..her ne durumdan ona geldiysende onu kuklaniyor..ben sana kac kurtul demem anlamazsin..kendini sacynmasiz ondan gittiginde daha kotu seyler olur hayat acimasiz insanlar guvenilmez dysunuyorsun hayattan ve dunyadan korkuyorsun..ama yolunu bulursan hayat cik guzel..o adam seni sevmiyor.saba aciyor seninle evlenmeyecek.

ewet ailem sahip cikmadi anne babami kaybettim
kardeslerimde pek ilgilenmedi akrabalardan eser bile yok...
abimle esim.dedigim.kisinin.ilk tanismasinda normal.muhabbet ettiler
en son abim giderken esim dedigim adamin elini.sikip """eti de senin
kemigi de """ dedi abllalarim desen herkes kendini.dusunuyo
herkese ewli demisler..:-) .baskasinin ne dice yuzunden yalan soylemisler
rezil olmak istememisler utanmislar benden
ama daha en basta kardes diyip sahip cikmayi.basaramadilar
simdi kendi ailemle pek konusmuyorum aylardir.gorusmuyoruz ama
merak edp kapimi calan yok onlardan basindan atti gibi bisey yanii
ama onun aileso ondan cok.beni sewerler sorunlarimizi daha yeni
ogreniyolar onlarda ellerinden geleni yaptilar ama fayda etmedi
simdi sadecee herseye dayandiniz atlattiniz az daha sabret.duzelir.diyolar
ama sabretmek cok zor....