Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım konunun özü bu. yoksa bi kadın bu kadarına tahammül edemez nikahı da yok çoktan çekip gitmesi gerekirdibişey diycem ...siz o kadının parasından yararlanıyormusunuz?
ama dürüst olun...!
elle tutulur hiç bişey yok ortada.daha ilk aldatmasında neden ayrılmadın sanki bunca yıl devam ettirip bu hale geldiniz?
bişey diycem ...siz o kadının parasından yararlanıyormusunuz?
ama dürüst olun...!
Allah aşkına kaç yaşındaydın onunla tanıştığında?
daha bu kadar sey yazdim neler dediniz demek ki digerlerini anlatsam
ya sen ol dersiniz ya da olmussun de haberiniz yok derdiniz heralde....
Gerçekten şaşırarak okudum. Bir de tutmuşsunuz kadın peşini bırakmıyor para yediriyor deyip eşinizin yaptığı tüm bu iğrençliğe rağmen hala kadını suçluyorsunuz. Kusura bakmayın ama pes diyorum ben
kendine bunları layık görüyormusun?
tabi ki de hayir boyle bi seyi kim kendine layik gorur ki arkadasimmm
ama onu sewmek gibi.bi aptallik yaptiggim icin onun hayatindakileri bile bolw
onu delice istedigim icin kendimi.affedemiyorum
zor.oldu ama akillaniyorum dedim ya istediklerimi alabilmek icin bi ay daha beklemek zorundayim...:-(((
kadini suclamiyorum suclu ben we esim dedigim adam kadin o kadar arsiz yuzsuz ki
kadin geldi ewimizi beni ogrendi buna ragmen hala aynisini yapiyo
esim ona onu istemedigini her firsatta soyluyo bagirip cagiriyo
assaliyo kadini ama anlamiyo ki o da inadina sen beni strese sokuyosan bedelini oduceksin
gibi sacma bi laf kullanarak borclarrini odetiyo
Bence suzin aileniz size sahip cikmamis ben suzin duzgun bir hayatan gkdiginizi sanmiyirum..birgun gelicek kopucaksiniz.. ve ondan nefrwt edeceksiniz..i zmaan geriye degil ileriye bakin ayrica size sahip cikmamis basta belki ama sizi huce sayiyor ..her ne durumdan ona geldiysende onu kuklaniyor..ben sana kac kurtul demem anlamazsin..kendini sacynmasiz ondan gittiginde daha kotu seyler olur hayat acimasiz insanlar guvenilmez dysunuyorsun hayattan ve dunyadan korkuyorsun..ama yolunu bulursan hayat cik guzel..o adam seni sevmiyor.saba aciyor seninle evlenmeyecek.