cok üzüldüm ya. cok duygulandim.
allah tez zamanda seni aydinliga kavustursun insallah. cok sey yazamissin ... belkide cogumuzun kaldiramayacagi seyleri yasamissin ama biran önce kurtul lütfen. daha cok gencsin belki disardan okul falan okursun iyi yerlere gelirsin neden olmasin.
bende artik herseyi geride birak ve tek basina dimdik ayakta dur. bi kadin olarakta asla kimseye inanip kendini kullandirtma.
bu simdiki erkek arkadasinin ailesi hic demiyorlarmi ona sen ne bicim insansin madem biriyle yasiyorsun niye aldatiyorsun ne bicim miden var diye. yada evlen diye hic baski yapmadilarmi ogullarina. adama bak ya kadin kadin kadin doymamis hala. hic evlenmeyi cocuk sahibi olmayi artik hayatini düzene sokmayi istemiyor demek. yani yoksa 33 yasina gelmis bi adam ne diye hala kari kiz pesinde olur ki. resmen midem bulandi bu adamdan gencecik birini aliyorsun sonra hayatini düzene sokmasi gerekirken adam hala pisliklere devam ediyor.
ailesi kesin öyle bir ogullari oldugu icin utaniyordur. bisey sorucam canim ailesi bu adamin ne yaptigini biliyormu yani herseyi biliyorlarmi? sana demedilermi hic evlenin öyle beraber oturun diye?
siz erkek arkadasinla nerde ve nasil tanistiniz?
lüften bol bol dua et ve kac kurtar kendini. kendine deger ver bu adam sadece seni kullaniyor
ortak bi arkadasimiz wardi bigun gezerkerken cok iyi bi arkadas waf sohbeti muhabbeti guzel falan dedi
oyle oturmaya diye bu adamin ewine gittik... yedik ictik eglendik falan... sonra.kizlarla aramizda inatlasma oldu..
cok yakisikli cocuk kim ayarlicak kuhabbeti oldu... ben onlar kadar iddiali degildim... ama yine de tawlamak icin ugrsstim
o zamanki giyim kusamimdan dolayi benden hoslanmiyodu sirf onunla bi kez kafeye gitmekle iddiayi kazancaktim..
ama adam beni istemiyodu adami kendime asik ediyim derken ben olmusumda haberim yok...
bu arada.kizlarla arada bir bu adamin ewine gidiyoduk sonra ben kizlari biraktim bikac kez tek gittim...
o arada nasil olduysa adam benden hoslandigini falaan soyledi ama ilk zamanlar hic istemiyodu beni...
acikcasi kendimi zorla sewdirdim istettdirdim yani... ewine yerlestim herkesten herseyden uzaklastim...
hergun onlarca.kisiyle gorustugumde bisey demeyen ailem bu adamla nikahsiz yasayinca baya bi kizdi etti falan
bende aileme kizdim... zamaninda sahip cikmadiniz simdiki hayatim eski hayatimdan daaha iyi ama begenmiyosunuz derdiniz ne dedim...
nerde oldugumu bile bilmdzlerdi beni istemezlerdi bende onlari aramazdim sonra onlar beni bulamadiklari zaman
hemen kayip ilani verirlerdi... onca seyden sonra bu adamla yerim belli yurdum belli yasimda tutmuyo nasil ewleniyimm.
gerci bu adam ilk bastan sakin benle ewlenmeyi dusunme ben kimseyle ewlencek adam degilim ilerde ne olur bilmem
ama ewlenmeyi dusunmuyorum demistim... sonralari bi kac kez ewlenmeye karar werdik bi zamanlar gercekten sewmisti
beni ama hep ysri yolda birakti son anda ewlenmekten wazgecti.... zamanla ben ailemle baristim
ablamlar abim falan ewimize geldiler kaldilar birlikte gezmelere gittik baya baya aile olduk...
o beni ailesiyle tanistirdi... ablalari abileri butun ailesi ewimize geldi baya aile olduk ama ailelerimiz tam tanismadi
ablalarim onun abisini kardesini ablasini tanir ama... hastanede yatarken tanismislardi....
babasi mide kanamasi gecirmisti o zaman babasini tanimiyodum ama hem tanismak icin hemde gece ogluyla yani
bu adamla gece yaninda refakatci kalmak icin hastaneye gittim...
gece bu adam uyudu ben gozumu kirpmadan babasiji bekledim baaya bi sohbet ettik babasi hastaneden cikinca ziyaretine de gittim..
babasi cok sewdi... hemen o kizla ewlen dedi...ama babasina bi suru sey demis...babasi ewlenceksen bu kizla ewlen..
sakin baska kizi gelin getirme demis istersen gelin bizle yasayin istemezsen ewinizi alaayim duzeyim dugununuzu yapayim..
babasi her destegi demis herseye hazir adam ama sirf oglu bana nikah kiymadigi icin adam beni ewine almiyo...
ama adam bi yere gittimi ben hemen annesinin yanindayim
))
annesine gelince.kizimda.kizim der baska bisey demez cok konustu ogluyla kadin biraz rahatsiz cogu.problemimizi bilmez
ama beni gorunce hemen ilkten bi gozleri dolar ewlenemedigimiz icin oglu adam olmadigi icin butun aile utaniyo...
abileri ablalari yegenleri hepsi ondan cok beni arayip sorarlar.... ailesiyle hic bi sorunumuz yok Allah war hic birinin hakkini
uiyemem su ewlenme konusunda cok sey yaptilar ama olmadi gitti.... yengesiyle ablasina herseyi cekinmeden anlattim...
grup yaptigimizi bile.... yengesi kafayi yedi sen napiyosun falan bi suru sey dedi kadin beyninden wuruldu
kendine yazik gunah bu kadsrda olmaz falan dedi.... ablasina anlatmama pek gerek kalmamisti ama anlattimm...
grup yaptigimiz kiz bizleyken ablasi da bize geldi adam kizi once.odaya kapatti sonra ablasi gelince dayanamadi kizi.odadan
cikardi ablasina da arkadas dedik.... kadin yillardir arkadasim olmadigini bildigi icin sasirdi....
ilkten biraz oturduk sonra ablasiyla iceri gittik herseyi anlattim o benim arkadasimdegil kardesjnin igrenclikleri yuzunden
burda dedim... basladi aglamaya kardesim sen napiyosun bu nasil bi sewgi dedi sen nasil bi insansin bunlari nasil
kaldiriyosun falan neler dedi... aradan zaman gecti yine kiz geldi diye ben ablasina gittigimde ablasina dedim
abla bu bana cok yalan soyluyo dediklerini yapmiyo herseyi anlattim...
bacim bak o benim kardesim ama gozumde zerre adamdegil midem bulaniyo utaniyorum sana uzuluyorum
elimmizden bisey gelmiyo ki kardesim dedi... ne kadar sewdigini biliyorum ama benim kardesim adam olmaz dedi...
acik acik konus onla hersryi babana anlatirim diye tehdit et onu gene duzelmezse cek kpiyi cik... senle yasamicam ama
senin ailenle yasicam de kapiyi cek cik dedi.. inan babam bile seni cok istiyo ams adam nikahsiz kabullenemiyo dedi...
tabi ben babasiyla tehdit etmedim... onun ailesi surekli beni gormeye gelir... dun konusmadiyssak bugun hepsi arar
o dercearkamdalar ama bu adama kims bisey yapamiyo....
yengesini bile cok sewer ama iki aydir yengesiyle konusmuyolar... yengesi de bu para yediren kadin icin
o kadinla gorusursen seni kayinliktan silerim demis adam da silersen sil demis....
bu kadin yuzunden annesini bile siler bu kadin napti buyu mu etti muska mi yapti anlamadim gittii....
anlicaniz her yolu denedik arkamda destek cok en kotu zamanimda bu adamin ailesi yanimda oldular....
ama hic bisey fayda etmiyo.... ozunde cok iyi bi insan oldgu kesin ama disi nasirlasmis....
oyle kati gaddar acimasiz bencil ukala ki anlatamam.... ama yazdiklarimdan anlamissinizdir zaten....
yine uzun oldu ama yazasim geliyo daayyanamiyorum arkadaslar..... :-(((