biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

canım ya ben sormuştum san grup yapalım falan demişya
yazmıştın gercekmi diye şaşırdımda

gercek arkadasim malesef ki gercek...
gecen sene ramazanda bi kizla tanismis kiz kucuk 17 yasindaymis neyse bu bana kizdikca surekli istanbula
gidiyomus bilmiyodum sonradan ogrendim ayril dedim bitir dedim olmaz falan biseyler dedi...
bigun bisey oldu bundan sonra sen nedersen ne istersen oyle olucak falan filan bi suru biseyler dedi
o kizdan da nefret ettigini intikam almak istedigini soyledi intikam seklide benim yanimda.kizla......
neyse biseyler dedi ben kabul ettim kizla.konustuk bu arada.malum adam yurt disinda...
kizla konusmus kiza da beni anlatmis ona da teklifi yapmis teklifi kabul edersen hayatimda okursun demis kiza...
neyse ben kizla konustum adam yokken kiz geldi tanistik...
adam da yurt disindan geldi... adam iki bucuk aydir ewe gelemiyodu gecenin bi yarisi adam geldi...
adam gece iki de bana supriz yaparak geldi ama asil supriz gunduz iki de kizin gelmesi oldu....
neyse kiz geldi yazmaya bile utaniyorum ama ucumuz biseyler yaptik...
adam bana sen istemedigin zaman gelmicek zaten onu hayatimdan cikarcam demisti...
ilk geldiginden sonra bi daha gelmesin dedim.istemiyorum dedim ama kiz tam bes kere geldi ve bi sekilde
olanlar oldu...
en son besinci gelisinde siyirdim ve o kizi almaya gitmeden once bende ablasini aradim
o kizi almaya giderken bende ablasina gidip bi kac gun kaldim...
geldigimde kizdan nefret ettigini soyledi istemedigini bi daha onu aramicani soyledi.. o gunden beri kiz
arada bir.mesaj atar arar ama ceewap wermez...ama ben dedigimde ayrilmadi...
hee bi de boyle bi hayalini gerceklestirdigim icin beni dunyanin en mutlu kadini edecek olan adam o kadar waad weren
adam dediklerinin birini bile yapmadi...
bi de ilk yapisimizdan bi hafta sonra adam yine yurt disina gitmisti o arada ewlenicemiz tarihi soylemisti
tabi bu da yalan.......
sonradan bi ogrendim kiza da seninle ewlencem demis beni hayatindan cikarcani soylemis.....
ama kiza beni ilk anlattiginda da ne olursa olsun benden wazgecmiceni falan soylemiss....
karma karisik seyler arkadasimmmm.... adama aklim ermiyo artik.....
ama senin o inanamadigin igrencligi dort kez yasadim....

eyse kiz geldi yazmaya bile utaniyorum ama ucumuz biseyler yaptik...
adam bana sen istemedigin zaman gelmicek zaten onu hayatimdan cikarcam demisti...
ilk geldiginden sonra bi daha gelmesin dedim.istemiyorum dedim ama kiz tam bes kere geldi ve bi sekilde
olanlar oldu...
gercekten yaşadın mı yaaa
inanamıyorum
seni kullanıyo kesin kesin

Kusura bakmada carpik iliskilerinizden midem bulandi.. Nasil yediriyorsun kendine boyle seyleri hint kumasi mi nedir yani bu adam,
arkanda kimse yoksa git bir kadin siginma evinde is bul calis hayatina bak bi adam ugruna ne bicim islere girisiyorsun

neden kabul ettin diye kizanlar olabilir....
uzun zamandan beri adamin hayatinda kimse yoktu bes yildir hayatindaki kadinlada gorusmuyodu
bi sorunumuz bu kucuk kizdan kurtulmasiydi cesitli ama anlamsiz sebeplerle ayrilmasinin zor oldugunu soyledi
neden diye sordugumda bisey diyemiyodu kizin ilk erkegi sandim ama degil ki oyle bi sorumlulugu alacak kadar
yurekli bi adamda zaten degil...
kiz turkmenistandan gelmis annesi akrabalari da burda kiz onyedi yasinda ve cocuk bakiciligi yapiyo...
cocuguna baktigi kisi adamin eski arkadasi ve beni de cok iyi bi sekilde taniyodu ama ayrildigimizi biliyodu...
neyse o kadin sayesinde tanistilar falan...
grup teklifinde itiraz ettim herseyi yapiyosun git onu da yap banane ya senin icin yaptiklarim yeter bu kadarini da yaapamam
dedim... sensiz yapmak istemiyorum sen kabul etmezsen yapmam ama surekli seni aldatirim dedi...
kabul edersen bi iki kez yapariz belki seninde hosuna giderr dedi gitmez dedim...
tamamen eski hayatima guwendigi icin bu teklifi yapti....
tamamiyla yeni ihanetsiz bi hayat waad ettigi icin aptal gibi inandim....
herseyi yaptim da buni niye yapmiyim ki dedim zaten midesizlik haddini asti bi yapmadigim bu kalmis
hadi bi de bunu yap belki adam bu kez dogru diyodur benden bunu istiyodur ama karsiliginda
cok guzel seyler werir diye dusundum...yine inandim yine yanildim yani....
kizmayin benim gibi bi durumda olsaydiniz sizde aynisini yapardiniz heralde...
tabi bunu yapabilmeniz iicin benim gibi insanliktan cikmis olmaniz gerekiyo....
ben bu adam icin hayattan da ahiretten de wazgectim neler yapmadim ki sirf benim olsun dedim...
ama o benim adima herkesin oldu.... ben gecmisi sineye cekmeye unutmaya raziydim...
ama anladim ki unutsak bile bu adamin hayatinda kimse olmasa bile bu adam cinsellige duskun...
bi kadinla aldatmasa bile adamla en cok konustugumuz konu yada adamin ilgi alani o...
twde gordugune bile oooffff der tamam bazen sakasina diyo ama yeter artik....
eski hayatimi hic bi zama yuzume vurup beni kucumsemedi...ama o hayatimi kullanip boyle bi teklif yapti...
ben o hayattan siyrildikca o beterini yapti ha benn kendimi satmisim ha o baska kadinlara gitmis bence pek
fark yok... artik yaptigi ufacik bisey bile gecmisten gelen bi tokat gibi suratima carpiyo...
ben ramazanda hergun mukabeleye teravih e giderken adam sirf o kiz geldigi icin oruc bile tutmadi..
ne alaka diyeceksiniz ama iste... ben o hayattan tamamiyla kurtulurken o adam bunlari yapti...
madem o kadar dine yoneldin neden zinaya goz yumuyosun diyenler olabilir demeyin...
size werebilcek mantikli bi cewabim yok arkadaslar....
hersey aptalligimdan ve zawalliligimdan oldu.... :-(((

dusundukce ben de yasadiklarima yaptiklarima hele de bu adam icin yaptiklarima inanamiyorum arkadasim...

eee uc kurus bile etmeyen adama on kurusluk deger werince iste boyle kendini bisey sandi....

ben simdi akilsizligima yaniyorum....

onunla tanistigimizda bekar ewi wardi alt kat komsusu teyzeyle aram cok iyiydi...
o zaman bu adamla aram da iyiydi ama o teyze kizim kendini bu adama daha fazla kaptirmadan
arkana bakmadan kac git demisti... o teyzeyi dinlemedim ya aaahhhhh kafam aaahhhh.....
eee kadinda biliyodu... adamin ewine gunde kac kizin geldigi mechul...
kadin biliyodu uyardi ama dinlemedim yaaa... en buyuk hatam oydu ....

Allah yardimcin olsun . Kim senin yerinde olsa akil hastanesini boylamisti , cunku sevdigini paylasmak cok zor . Bide bu tur seylerle ben avrupada cok karsilasiyorum , cok duydum bu tarz kadinlari Ama artik turkiyedede varmis .

Son durum ne ne yapmayi dusunuyorsun ? Akrabalarindan bahsetmissin koye filan gitmeyecekmisin ? Neyi bekliyorsun,
Simdi cikip gitsen birakmiyor mu seni nedir yani ??? ve ALLAH yardimcin olsun umarim kurtulup normal bi hayata donersin..

Son düzenleme:
şimdi sen adama grup birliktelk yaşatarakmı değer veriyosun. bisürü şey yazmışsın hepsinide okudum hatta sana sığınma evleriyle ilgili linkte attım. ama ben normal bir hayat sürebileceğinize inanmıyorum sizin.

nedemek ya bana evlenme vaadetti başka kadınla beraber 3 kişi birlikte olduk. şakamısınız siz. hiç bir çarem yoksa gider başka odaya kapanırım ne halt yiyolarsa yesinler. senin niyetin adamla evlenmek sevmek kıskançlık şu bu değilki sen sığınacak yatıp kalkacak yer için bu adamlasın. daha önce fuhuş yapıyodum diyosunda bu adamlaykende aynı durumdasın.

şimdide tutmuş soruyosun işmi bulayım sığınma evimi. gdip iş buldun diyelim öyle hemen ayaklarının üzerinde şıp diye durabilecekmisin. bu süre zarfında kim bilir ne iğrençliklerle karşılaşacaksın. eğerki bu hayattan gerçek anamıyla rahatsız olsan googleye 1 kere bile aratma yapsan bütün iletişim telleri önüne serilir kaçar kurtulurdun sen hala net başında onumu yapsam bunumu yapsam. akşam misafire hazırlanacak menü rahatlığında soru soruyosun. sen kurtulmaya niyetli değilsen bunları sindiriyosan kaç kurtar desek nefayda kendini.

çokta insan sarrafı değilimdir. ama senin durumuna fuhuş harici benzeyen bi tanıdığım vardı. onunda eşi sorumsuz dayakcı madde bağımlısıydı. senin gibi kurtulmak istercesine konuşup dururdu başıma gelince bende akıl verirdim hatta bisürü yer araştırdım en son eşi cezaevine girdi oda çocuklarımı asla borakmam diyen kişi terkedip gitti ve sanırım şu anda oda para karşılığında başka ilde başka erkeklerle. senin şu andaki gitgelli tüm konuşmaların geçmişten iğrenirmiş gibi konuşup aslında normalmiş gibi anlatışın birbirine okadar benziyoki. bence gitme sığınma evine doldurma boşuna ordaki kotayı belki geröekten ordaki odaya ihtiyacı olan birileri vardır.

Arkadasım sen saka mısın yahu
Bu kadar olamaz heralde , ne yaptın sen , bence bizi kandırıyorsunuz
Bu kadar olamaz inAnmiyorum

Eğer bu yazdıkların gerçekse sen hiiiic bosuna dine filan yöneldim deme , dine yönelen adam şeytanla aynı evi paylaşmaz
Git ateist ol bu adamla yaşamaktan ,ona boyle oyuncak olmaktan daha iyidir

Bu güne kadar kk da en sert yorumu mu da yaptırdın ya helal olsun , soklardayim valla

Olamaz ya bizi kandırıyor bence
Eğer gerceksede cok içler acısı

Olamaz ya bizi kandırıyor bence
Eğer gerceksede cok içler acısı

ben dedimya birine benzetiyorum diye. o tanıdığım kişinin çektiği ezieti afedersiniz kapıdaki köpeğe yapsanız onuru kırılıp giderdi. herseferinde çocuklarımda çocuklarım. yok beni aldatıyo yok dövüyo adam kaburgasını kırıp ciğerini söndürdüde yıllarca adamın ailesine söylemedi düştümde oldu dedi. kendi aileside 5 para etmez çocuk esirgemeye bırakmışlar kızı adamlada 18 ini doldurmaan çocuk esirgemeden kaçarak evlenmiş. adam malum madde bağımlısı haram kazanıyo. defalarca bak çocukların bu haram parayı yiyo bilmem ne dedim. aynen bu arkadaş gibi evirip çevirdi lafı bende tabi ona üzüntümden inandım. o çocuk aşığı kadın eşine aşkından öldüğünü herşeye rağmen sevdiğini söyleyen sığınma evine bile bu yüzden gitmeyen geçiştiren kadın eşi ceza evine girdikten en fazla 1 yıl sonra çocuklarıda bırakıp başka ile kaçtı nereye gittiğinide söylemedi güneydoğuya kaçmış. geçen bi nette adını aratayım face falan çıkar dedim bi baktım görsellerde resmi çıktı googlede. yuhhh dedim kendi kendime. linke bi tıkladım bazı siteler varya kadınlar birliktelik için erkek arayıp çetleşiyolar burda bu sitelerden muzdarip çok kadın var. oraya üye olmuş bisürü adam ekli koyduğu resim ve çekilirkenki tavrı zaten ne için o sitede olduğu belli.

benim annem bebekken babası ölmüş. köy yeri anne annemi bi adamla evlendiriyolar. sonra annem daha küçükken anneannemde ölüyo. annem kalıyo üvey baba elinde. adam 3. evlilik için başka köyden biriyle anlaşıyo evlenecek ama karşılığında annemi veriyo. annem bisürü kötü şey yaşamış. evlendirildiğinde 11 yaşlarında falanmış. bisürü olay kaçış falan. hani kçük gelin diye bi dizi başladı ya annem hep çocukluğum geliyo der aklıma.

derken annemin bi dayısı annemn istanbulda olduğunu öğreniyo. başlıyo annemi aramaya. ama nerde. gece kulüpleri tarlabaşının izbe kötü yerlerinde hepsini dolaşmış. en son annemin iş yerini duyuyo ordan burdan. bu arada annem çalışmaya balamış 22 yaşlarında falan stanbula gelmiş köyden bide gece okularına gidip devlet dairesinde çalışmaya başlamış.

dayısına işte aradığınız kişi bu demişler iş yerinde dayısı annemin ayaklarına kapanıp öpmüş resmen. ben seni nerelerde aradım ne hallerde karşıma çıkacaksın diye korktum sen nasıl mutlu ettin beni ne helal sütü varmış annenin. kimsesiz halinle nasıl buraya geldin demiş.
annemde çok güzel kadınmış gençken. evlenmek isteyen kişiler olmuş ama zengin olanı nikahsız ev alayımda otur diyen olmuş. okumuş doktoru sen çalışma ben bakarım demiş. annem de hepsine rest çekmiş. bunlarla şimdi birlikte olursam 3 gün rahat ederim alın terimle çalışırsam ömür boyu demiş.
yani kimsem yok kimse sahip çıkmadı diye hayıflanmak boş. ben hep bu konuda annemi kıstas alırım. onunla gurur duyarım.
kendini kurtarmak için ne bi adama el açmış nede devlet kapısına gidip yardım dilenmiş. ve düşünün olay 60 lı yılarda yaşanıyo.

nerde ozaman bukadar imkan nerde bi kadın bi mahallede dul yaşayacak. ama elide maşalıymış benim hatunumun :)

yasadiklarini hic kimseye anlatamayan ama birileriyle paylasmak istedigi icin buraya yazan biriyim...
saka olsaydim komedi sitelerine girerdim.... hanginize neden boyle bisey yapayim ki....
kimseyi tanimam etmem neden bos yere millete boyle biseyle zaman harcatayim ki...
burda yazmak bana iyi geldi yazdim birileriyle paylasmak beni rahatlatti ama sanirim sen bu duyguyu pek yasamadin..
insan konustukca rahatliyo... sana kizmiyorum arkadasim alinma kirilma lutfen....
ben dine yoneldim sofi oldum falan demek istemedim sadece olan seylerden bi kismini daha yazdim....

senin we annen adina.cok sewindim arkadasim... insallah bi gun benim.kizimda.benim hakkimda boyle seyler soyler...
o benzettigin kadina gelince belki benziyoruz ama.olaylar tam tersi...
ben once satildim fuhus yaptim o hayattan kurtulup bu adamla.tanistim..
pek farki olmadi sadece o zaman kac.kisiyle biikte oldugum belli degildi simdiyse tek bi adam...
yine cinsellik hayatimin merkezinde ama bundan para.kazanmiyorum....
eger o benzettigin kisi gibi olacak bi insan olsaydim burda degil baska bi sitede olurdum...
yada bu cinsellikten hoslanan biri olsam neden bu adamdan sitem edeyim de kurtulmak isteyeyim...
wazgecemiyorum demistim ozguvenim yok demistim ama daha sonra yazdim neler yapicami...
yapmak istediklerimi de yazdim .... burdaki konusmaalardan sonra.kesin biplan yaptim ve bekliyorum...
ben o benzettigin kisi gibi degil... annen gibi olmak isteyen biriyim arkadasim....

Son durum ne ne yapmayi dusunuyorsun ? Akrabalarindan bahsetmissin koye filan gitmeyecekmisin ? Neyi bekliyorsun,
Simdi cikip gitsen birakmiyor mu seni nedir yani ??? ve ALLAH yardimcin olsun umarim kurtulup normal bi hayata donersin..

Banada cevap yazacakmisin sürekli atliyorsunda mesajlarimi ?

inşallah öyle olur. hayatına çok temiz bir sayfa açarsın. ama hiçbir zaman bir kadının kurtuluşu bir erkekte değildir. bunu hiç unutmamalısın ömrün boyu. geçmişse üzgünüm ama hiç bırakmayacak peşini. evlenmeyi çocuk yapmayıda düşünürken bunuda göz ardı etmeden ince eleyip sık dokumalısın. hep mantığın ön planda olmalı. bilemiyorum belkide sığınma evi baştan kabul etmez sizi. diyelim yinede bu adama muhtaçsınız illa o evde olmanız gerek. bidaha hiçbir pis isteğine alet olmayın. rabbim yardımcınız olsun. ve acilen sığınma evini arayıp konuşun. zaman aleyhinize işliyo hergeçen gün.

Banada cevap yazacakmisin sürekli atliyorsunda mesajlarimi ?

kusura bakma arkadasim atlamisim...
simdilik caktirmadan esyalarimi tooluyorum... adama biseyden bahsetmedim...
bahsedersem yine kanima girmeye calisabilir cunku her defasinda bunu yapti yine yapmasini istemiyorum...
bi iki gune kalmaz yine o kadin arayip cagircaktir... o kadinin yanina gittiginde bende bi mektul yazip wedalasmadan
cekip kapiyi cikicam... ilk isim koye gitmek olucak su anki durumumda en iyisi akrabalarim olucak...
oralari bilmez de oralara gelmezde gerci bu saatten sonra yine pesime dusmez heralde...
akrabalarn yaninda biraz kafa dinleyip once bi is sonra bi ew....
yepyeni bi hayat.... arkadasim... neden o kadina gitmesini bekliyosun dersen oylesi daha mantikli geldi....

Kanina nasil giriyor bu adam sen istemedikten sonra ??? Hala zaafin var demekki ona,
bu zamana kadar kanmamali boyle cirkin islere girismemeliydin olan olmus umarim bu saatten sonra ayni hatalara dusmessin..
Daha gencsin git kendine tertemiz bir sayfa ac..

cok tesekkurler arkadasim.... guzel dualarin destegin icin tesekkur ederim...
bi adama guwenmek mi... )) ben o hatayi yapali cok oldu ama hatami yeni anladim baya bi gec kaldim
ama sukur ki aklim basima geldi... insan en cok annesine ihtiyac duyar ya ben annemi bulamadim...
annemi sewgisini babamin guwenini bu adam da buldugumu sandim...
bu adam hayat kadinligi yapmamdan bile kotuydu...
hic kimseye guwenilmeyecegini cok net anladim artik....
insanliga yeniden dogmak uzereyim....
gecmisimin yansimasi olmayan yepyeni tertemiz bi hayata merhaba demek uzereyim...
belki ustum basim camurlandi ama guzel bi dus almak yeni elbiseler giymek.... en guzeli bu....
(tabi bunu mecazi anlamda yazdim) ...

öncelikle eşinizle olan ilişkinizde sevgi saygı ne varsa kaybetmişsiniz.yıpranmış ve hasar almış bir ilişki içerisinde bulunmaktasınız.psikolojik olarak ve kadın olmanın vermiş olduğu duygusal durum eşinizi kazanma gayesini size empoze etmiş.kadınlar asırlardır tek eşli olmak için yaratılmıştır.bizim olan bir şeyi özellikle bu eşse asla paylaşmak istemeyiz ve bu yüzden direnip çaba gösteririz.herşeyden evvel eşiniz hala büyümeyip hayatın tadalarını almaya devam eden birisi.açlık sınırını doldurmamış heleki evlilik gb ciddi bir mühessesenin farkında bile değil..zamanla ona mücadele ede ede gücünüzü kaybettiğinizden haliyle eşinizide kaybetmek istemiyorsunuz.eğer eşinizi bırakmayı düşünürseniz bunu bir psikolok yardımıyla yapmanız sizin yaranınıza olur.atalarımızın can çıkmadan ümit kesilmez sözüne istinaden hareket ediceksek erkekler hep aynıdır ellerinde olanın kıymetinibilmezler herşeyden evvel çalışın ve kendi ayaklarınızın üstünde durun o diğer kadının parasını yerken siz elde ettiğiniz gelirle kendinize araba alın onun sahip olduğu herşeyi kendiniz yapın üstüne başına bişeymi alındı sizde alın evden dışarımı çıkıyor durdurmayın ona sadecehayatım senden sonra bende arkadaşlarla dışarı çıkıcam diyin ve çıkın hatta bazen onun çıkmadığı zamanlar sizi arkadaşlarınız evden alsın ve birazda o sizin arkanızdan baksın.sizi evdenmi yollamak istedi ona evinizin düzeninde sizinde katkınızın olduğunu bunun kolay olmadığını izah edin .artık kanunlar evli kadınlardan yana bunları onun önüne sürün.burnunuz düşse dahi yerden almayacak kıvama gelin .unutmayınki erkekler güçlü ve ellerinde olmayan kadınları anlayınca kapana kısılmış gb olurlar.bunlar sadece benim nacizane düşüncelerim.illa yapın demiyorum.sadece dikkatli adım atın.eğer birşey yapıcaksanız haklıyken haksız durumada düşmeyin.allah kadınlara akıl vermiş kadın isterse diye bir söz vardırki boşuna söylenmemiş inşallah bu durumu daha fazla yara almadan ve yüreğinizde ki istek doğrultusunda olması dileğiyle.

aynen oyle arkadasimm...
cok fena zaafim wardi o olmazsa yasayamam saniyodum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…