biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

İyide herkes yaninda olsa ne olacak adam yanında degil kimseyi takmıyo zaten bu ışle zorlada olmaz nediyimki sana elimizden bişey de gelmiyor bir iki bişey yazmaktan başka iyi şeyler olur insallah hakkinda

İyide herkes yaninda olsa ne olacak adam yanında degil kimseyi takmıyo zaten bu ışle zorlada olmaz nediyimki sana elimizden bişey de gelmiyor bir iki bişey yazmaktan başka iyi şeyler olur insallah hakkinda

aynen oyle arkadasim ailesi adam olmayinca ailesi de pek bisey ifade etmiyo...
millet esinin ailesinden dert yanar benim ki de tam tersi....
insallah hayirlisi olucak arkadasim....

Aşırı derecede devrik cümle , anlatım bozuluklugu ve yazım hatası var.
O nedenle anlamadım sanırım ama yazıyormuş gerçekten de...

kusura bakmayin arkadaslar yazacak o kadar cok seyim war ki bazen anlatirken karistirmis olabilirim...
parca parca da anlatinca eksik kaliyo... :-(((

Hemen hemen tum sayfalari okudum.
Bir kadin olarak ne kadar uzuldugumu anlatamam...
Bir gelisme olmasini dort gozle bekliyordum, fakat bir gelisme goremedim.
Ne durumdasin, olan biten var mi degisiklik??! :26:

arkadaşım bu nasıl mantıksızlıktır yaa eşin sana söylüyor senin yapamadıklarını o kadın yapıyor istemiyorsan kapı orda diyor.sen hala bu kadından nasıl kurtulurum diyorsun.bu kadın olmasa başka kadın olacak hayatında.sen evliliğin boyunca kadınlardan çekmişsin zaten dediğin kadarıyla.bence gururunu bu kadar ayaklar altına alma.kadından kurtulacağına eşinden kurtulmaya bak..

sabrin sonu gercekten selametmis .... gecen gun ewden ayriliyodum ama iyi ki de ayrilmamisim bu sabah butun igrenc gercekleri ogrendim.... adamin neden boyle oldugunu hayatimizin neden bu kadar igrenc oldugunun sebeplerini ogrendim...
2007 mayista birlikte yasamaya baslamistik hersey yolunda gidiyodu.. 2010 agustosta.malum adam eski bi arkadasiyla istanbulda ajans acti... malum adam oyunculuga basladi... su oyuncularin hayati medya arkalari o kadar kotu ki....
orda ew.tutmadik ortaginin ewine yerlestik ortagi da bayan ewli bi de cocugu wardi.. neyse biz onlarla ayni ewde yasayip ayni isi yapiyoduk 24 saatimiz beraberdik... malum adamm cekimlere falan giderdi... surekli kostururduk... orda basima cok kotu bisey geldi...
yanina yerlestigimiz kadinin eski sewgilisiyle benim adam da arkadaslar ucu nerdeyse on yillik arkadas.... bu kadinin eski sewgilisi bigun beni fena sikistirdi benden hoslandigini falan.soyledi... adama baya bi cikistimm.. ama benim adama soylemedim olay olmasin dedim ikiside ters birbirlerine giripte.kiyamet kopmasin dedim.... bikac gun sonra adam beni cok fena sikistirdi....birlikte olmak istedigini soyleyince ben cileden ciktim adama baya bi cikistim... adam fena sikistirdi we sonunda yapacagini yapti yani tecawuz etti... bu o kadar kotu biseydi ki... anlatamam.... benim.adama.anlaticami soyledim soyleyemezsin soylesende sana inanmaz ona oyle seyler anlatirim ki sana degil bana inanir dedi.... adamin tehditlerinden korktugumdan degil ama sustum.. benim adama soyleseydim cok kotu olurdu sonu cezaewinde biterdi kesin basi belaya girmesin diye sustum.... bi arada lanet adamin sikistirmalari da oldu... bi kac ay istanbulda kaldik ve tekrar kendi ewimize donduk... adam bendeki degisikleri anladi nedenini sordu.... dayanamadim zorda olsa anlattim... ben sandim ki bana destek olur sandim ama..... herseyi anlatttim bi nokta atlamadan anlattim.... adamin dedikleriyse enteresan... adam o zamanlar bana cok guwenirdi hala daha guwenir yanlis bisey yapmicami cok iyi bilir.ama buna ragmen o gun olanlari anlattigimda neden ciglik atmadin milleti toplamadin neden elinden kacip polise gitmedin neden bana anlatmadin gibi seyler sordu cewaplarini weerdim... adam ne desinnn... butun bunlari yapmadiysan daha once bana anlatmadiysan kesin sen kuyruk sallamissindir dedi.... adama diyorum ki bagirsamda duyan olmazdi sana anlatsam belays bulasirdin dedim ama adam beni kuyruk sallamakla suclamisti.....
o konu oyle kapanmisti...ama yarasi icimdeydi.. gecen seneye kadar o konuda tek kelime etmemistik... gecen sene yaklasik bi bucuk sene once bi gun bu konuyu acti... artik senin anlattiklarina inaniyorum dedi... sasirdim nedenini sorddum nasil oldu da bunca zaman sonra inandin dedim...o adamin ne kadar pisli oldugunu bilirim yapar o adi serefsiz demisti....
bu sabah herseyin sebebini ogrendim... tecawuz edildigime inanmadigini soyleyip iftira.atan adam yillar gectikten sonra bana.inandigini soyledigi gun istanbulda yaninda kaldigimiz kadinin yardimcisiyla tanismis ve biseyler yasamislar... yani adam onu aldattigim yerde.beni aldattigi icin bana inandigini soylemis....
bi zamanlar biz baya kawga eder tartisirdik o zamanlar benden soguyup bu kucuk kiza baglanmaya baslamis... ama aylar sonra ogrenmis ki o baglanmaya basladigi kucuk kiz malum benim adami bana tecawuz eden adamla aldatmis... ama o isteyerek yapmis...
malum adam bunu ogrenince ikimizden de intikam almak icin ikimizle ayni yataga girmek istemis... o kiza demis ama beni aldattigin icin boyle bisey yapicam demis... ama bana zewk.icin demisti ona boyle bisey yapip yol wercem demisti... aslinda gercekleri tahmin ediyodum ama bu sabah ogrendim...adamin dedigi yaptigi hersey insafsizligindan igrencliginden serefsizligindenmis... iki ayri kadin tesadufen onu ayni adamla aldatinca o da ikimizi birden yapip intikam almak istemis.... aldi da...
bana yaptiklarinin sebebi de benim ona ihanet ettigimi dusundugundenmis...yani bana inanmamis.. oyununu basariyla oynayip intikamini aldi.... aralikta ewlenme olayina zaten inanmiyodum... agzindan da duydum.... ewlenmekte yalan hersey oyununun bi parcasiymis yine ona olan zaafimi kullandi kaybetme korkumu kullandi.... benden intikam aldigini dusunup kendimi yiyodum ama simdi agzindan duydum ya o kadar rahatladim ki....
o ki benim hayatimi mahvetti simdi sira.bende... bi sure daha ewi terketmemeye karar werdim... ona oyle seyler yapicam ki sadece ona degil hepsine.... o beni oyle bi hale getirdi ki dostlarim bile guldu halime... ben onu oyle bi hale getircem ki dusmanlari bile aglayacak haline.....

sabrin sonu gercekten selametmis .... gecen gun ewden ayriliyodum ama iyi ki de ayrilmamisim bu sabah butun igrenc gercekleri ogrendim.... adamin neden boyle oldugunu hayatimizin neden bu kadar igrenc oldugunun sebeplerini ogrendim...
2007 mayista birlikte yasamaya baslamistik hersey yolunda gidiyodu.. 2010 agustosta.malum adam eski bi arkadasiyla istanbulda ajans acti... malum adam oyunculuga basladi... su oyuncularin hayati medya arkalari o kadar kotu ki....
orda ew.tutmadik ortaginin ewine yerlestik ortagi da bayan ewli bi de cocugu wardi.. neyse biz onlarla ayni ewde yasayip ayni isi yapiyoduk 24 saatimiz beraberdik... malum adamm cekimlere falan giderdi... surekli kostururduk... orda basima cok kotu bisey geldi...
yanina yerlestigimiz kadinin eski sewgilisiyle benim adam da arkadaslar ucu nerdeyse on yillik arkadas.... bu kadinin eski sewgilisi bigun beni fena sikistirdi benden hoslandigini falan.soyledi... adama baya bi cikistimm.. ama benim adama soylemedim olay olmasin dedim ikiside ters birbirlerine giripte.kiyamet kopmasin dedim.... bikac gun sonra adam beni cok fena sikistirdi....birlikte olmak istedigini soyleyince ben cileden ciktim adama baya bi cikistim... adam fena sikistirdi we sonunda yapacagini yapti yani tecawuz etti... bu o kadar kotu biseydi ki... anlatamam.... benim.adama.anlaticami soyledim soyleyemezsin soylesende sana inanmaz ona oyle seyler anlatirim ki sana degil bana inanir dedi.... adamin tehditlerinden korktugumdan degil ama sustum.. benim adama soyleseydim cok kotu olurdu sonu cezaewinde biterdi kesin basi belaya girmesin diye sustum.... bi arada lanet adamin sikistirmalari da oldu... bi kac ay istanbulda kaldik ve tekrar kendi ewimize donduk... adam bendeki degisikleri anladi nedenini sordu.... dayanamadim zorda olsa anlattim... ben sandim ki bana destek olur sandim ama..... herseyi anlatttim bi nokta atlamadan anlattim.... adamin dedikleriyse enteresan... adam o zamanlar bana cok guwenirdi hala daha guwenir yanlis bisey yapmicami cok iyi bilir.ama buna ragmen o gun olanlari anlattigimda neden ciglik atmadin milleti toplamadin neden elinden kacip polise gitmedin neden bana anlatmadin gibi seyler sordu cewaplarini weerdim... adam ne desinnn... butun bunlari yapmadiysan daha once bana anlatmadiysan kesin sen kuyruk sallamissindir dedi.... adama diyorum ki bagirsamda duyan olmazdi sana anlatsam belays bulasirdin dedim ama adam beni kuyruk sallamakla suclamisti.....
o konu oyle kapanmisti...ama yarasi icimdeydi.. gecen seneye kadar o konuda tek kelime etmemistik... gecen sene yaklasik bi bucuk sene once bi gun bu konuyu acti... artik senin anlattiklarina inaniyorum dedi... sasirdim nedenini sorddum nasil oldu da bunca zaman sonra inandin dedim...o adamin ne kadar pisli oldugunu bilirim yapar o adi serefsiz demisti....
bu sabah herseyin sebebini ogrendim... tecawuz edildigime inanmadigini soyleyip iftira.atan adam yillar gectikten sonra bana.inandigini soyledigi gun istanbulda yaninda kaldigimiz kadinin yardimcisiyla tanismis ve biseyler yasamislar... yani adam onu aldattigim yerde.beni aldattigi icin bana inandigini soylemis....
bi zamanlar biz baya kawga eder tartisirdik o zamanlar benden soguyup bu kucuk kiza baglanmaya baslamis... ama aylar sonra ogrenmis ki o baglanmaya basladigi kucuk kiz malum benim adami bana tecawuz eden adamla aldatmis... ama o isteyerek yapmis...
malum adam bunu ogrenince ikimizden de intikam almak icin ikimizle ayni yataga girmek istemis... o kiza demis ama beni aldattigin icin boyle bisey yapicam demis... ama bana zewk.icin demisti ona boyle bisey yapip yol wercem demisti... aslinda gercekleri tahmin ediyodum ama bu sabah ogrendim...adamin dedigi yaptigi hersey insafsizligindan igrencliginden serefsizligindenmis... iki ayri kadin tesadufen onu ayni adamla aldatinca o da ikimizi birden yapip intikam almak istemis.... aldi da...
bana yaptiklarinin sebebi de benim ona ihanet ettigimi dusundugundenmis...yani bana inanmamis.. oyununu basariyla oynayip intikamini aldi.... aralikta ewlenme olayina zaten inanmiyodum... agzindan da duydum.... ewlenmekte yalan hersey oyununun bi parcasiymis yine ona olan zaafimi kullandi kaybetme korkumu kullandi.... benden intikam aldigini dusunup kendimi yiyodum ama simdi agzindan duydum ya o kadar rahatladim ki....
o ki benim hayatimi mahvetti simdi sira.bende... bi sure daha ewi terketmemeye karar werdim... ona oyle seyler yapicam ki sadece ona degil hepsine.... o beni oyle bi hale getirdi ki dostlarim bile guldu halime... ben onu oyle bi hale getircem ki dusmanlari bile aglayacak haline.....

Neeeeeeey
Bir dakika ya ben sanırım baştan okumadığım için algılama sorunu yaşıyorum
Müsadenizle konunun başını okuyup geleyim:KK52:

Gerçekten zorlu bir hayatın varmış çok üzüldüm
Sadece son yazdıklarını okuyunca şok geçirdim resmen
Kendinde karar vermişsin zaten bu adamdan kurtulmak kendine yapacağın en iyi şey olacak

Son düzenleme:
yalnız söylemeden duramıycam, tecavüze uğradıktan sonra hayatınızdaki adamı düşünüp sineye çekmeniz çok büyük hata. hadi sineye çektiniz aradan zaman geçmiş ne diye anlatırsınız? onu da geçtim sevdiğiniz adama, tecavüze uğradığınızı anlatıyorsunuz adamın tepkiye bakın, niye bağırmadın niye polise gitmedin e yuhh be kardeşim yuhh bi de oyuncuymuş insan yalandan olsa bi tepki verir işi de buymuş zaten.

yani kusura bakma arkadaşım da sen burdan anlayamıyor musun bu adamın seni sevmediğini? kimin yaptığını da bildiği halde o konu oyle kapandı diyosun. ve hala intikam alıcam diye o evde kalmaya devam edicem diyosun. bence o pis ortamda 5 dk bile durma kurtar kendini başına daha fazla iş açılmadan

yalnız söylemeden duramıycam, tecavüze uğradıktan sonra hayatınızdaki adamı düşünüp sineye çekmeniz çok büyük hata. hadi sineye çektiniz aradan zaman geçmiş ne diye anlatırsınız? onu da geçtim sevdiğiniz adama, tecavüze uğradığınızı anlatıyorsunuz adamın tepkiye bakın, niye bağırmadın niye polise gitmedin e yuhh be kardeşim yuhh bi de oyuncuymuş insan yalandan olsa bi tepki verir işi de buymuş zaten.

yani kusura bakma arkadaşım da sen burdan anlayamıyor musun bu adamın seni sevmediğini? kimin yaptığını da bildiği halde o konu oyle kapandı diyosun. ve hala intikam alıcam diye o evde kalmaya devam edicem diyosun. bence o pis ortamda 5 dk bile durma kurtar kendini başına daha fazla iş açılmadan

adam hayatinin rolunu cok guzel oynadi resmen oskarlik bi ogunculuk sergiledi....
kendimi akilli zannederdim.. ama adam gozumu oyle boyamis ki bende.o kadar aptalmisim ki herseye ragmen hep iyi seyleri
dusundum kendimi awuttum ama salaklik bende iste....
bana kizan cok olucaktir sessis sedasiz alip basimi gidicektim ama bu sabab duyduklarimdan sonra artik kendime yediremiyorum...
bu adamin yaptiklarini babasina o kucuk kizin yaptiklarini kizin annesine konuyu acmama sebep olan kadinin
yaptiklarini da kadinin kizina ogluna kardesine anlatmaya karar werdim...
benim hayatim zaten rezil ruswa oldu zaten butun igrenclikleri yasadim...
simdi icimde tuttuklarimi anlatayim da bakalim o zaman kimin basina neler geliyo... o adam ki beni disladi...
bakalim ben bildiklerimi babasina anlatinca adamin yuzune kim bakicak o da benim gibi ailesiz kalicak...
o kadin ki... benim bi zmanlar sewdigim adamla arama girdi bakalim onun basina neler.gelicek...
kimseye.bisey yapmicam sadece konusicam...
o cok sewdiklerj insanlarin kim oldugunu herkes oogrensin.... bana yeter...

adam hayatinin rolunu cok guzel oynadi resmen oskarlik bi ogunculuk sergiledi....
kendimi akilli zannederdim.. ama adam gozumu oyle boyamis ki bende.o kadar aptalmisim ki herseye ragmen hep iyi seyleri
dusundum kendimi awuttum ama salaklik bende iste....
bana kizan cok olucaktir sessis sedasiz alip basimi gidicektim ama bu sabab duyduklarimdan sonra artik kendime yediremiyorum...
bu adamin yaptiklarini babasina o kucuk kizin yaptiklarini kizin annesine konuyu acmama sebep olan kadinin
yaptiklarini da kadinin kizina ogluna kardesine anlatmaya karar werdim...
benim hayatim zaten rezil ruswa oldu zaten butun igrenclikleri yasadim...
simdi icimde tuttuklarimi anlatayim da bakalim o zaman kimin basina neler geliyo... o adam ki beni disladi...
bakalim ben bildiklerimi babasina anlatinca adamin yuzune kim bakicak o da benim gibi ailesiz kalicak...
o kadin ki... benim bi zmanlar sewdigim adamla arama girdi bakalim onun basina neler.gelicek...
kimseye.bisey yapmicam sadece konusicam...
o cok sewdiklerj insanlarin kim oldugunu herkes oogrensin.... bana yeter...

yani anlıyorum o kadar zaman ve emek vermişsiniz bu adama o yüzden sessiz sedasız çekip gitmeyi yediremiyorsunuz kendinize ama intikam alıcam derken iyice belaya bulaşmayın aman diyim. bu sefer o adam da sizin tecavüze uğradığınızı (ki zaten inanmamış) farklı şekilde abartarak sağa sola anlatmasın dikkat edin bu tavrınıza onun da sessiz kalacağını sanmıyorum ben, tanımam etmem de adam pek öyle bi tipe benzemiyo anlattığınız kadarıyla. çok da deşmek istemiyorum. ne diyeyim valla Allah yardımcınız olsun

yani anlıyorum o kadar zaman ve emek vermişsiniz bu adama o yüzden sessiz sedasız çekip gitmeyi yediremiyorsunuz kendinize ama intikam alıcam derken iyice belaya bulaşmayın aman diyim. bu sefer o adam da sizin tecavüze uğradığınızı (ki zaten inanmamış) farklı şekilde abartarak sağa sola anlatmasın dikkat edin bu tavrınıza onun da sessiz kalacağını sanmıyorum ben, tanımam etmem de adam pek öyle bi tipe benzemiyo anlattığınız kadarıyla. çok da deşmek istemiyorum. ne diyeyim valla Allah yardımcınız olsun

sagol arkadasim Allah hepimizin yardimcisi olsun...aynen oyle arkadasim bi omurluk emegim war hayatim war...
bu adam beni hic kimseye rezil edemez cunku ben bu adamla tanismadan once hayat kadiniydim..
bunu adamin ailesine abisine ablalarina yengesine falan ben anlatttim benim neler yaptigimi neler yassdigimi
butun herkes bilir babasi bilmiyo ama ona da anlatirim hic sorun yok...
adami bi gorsen namus abidesi dersin ama cigeri bes para etmez.. butun namussuzluklar bu adamda...
bu adamin yaptiklarinin yaninda benim yaptiklarim toz gibi hatta bu adam icin yaptiklarimi insan insana yapmaz
o bana ne kadar kotuluk yaptiysa daha fazlasiyla bende.ona iyilik yaptim ama anlamadi...
bikac ay once basima.boyle bi is gelmisti pazarcinin biri laf atmisti olay olmustu bu adama anlatmmistim
sen benim namusumsun sana yan gozle bakanin canini alirim diyen adam kilini bile kimildatmadi...
ileri geri biseyler konusmustu baya bi tartismistik... bende gece gece aglaya aglaya abisine gitmistim...
olanlari abisine anlattigimda adam kafayi yedi.... adamin kizginligi bana laf atana degil... basima boyyle bisey gelmesine
ragmen arkamda durmayan kardesineydi....abisi kardesiyle birbirine gird baya olay buyudu...
aslinda abisine herseyi ama herseyi cekinmeden anlatirm kardesinin nasil bi serefsiz olduvunu bilir...
o kucuk kizi da bilir... ablasi zaten o kucuk kizi bizim ewimizde gormustu o da olaylarin cogunu bilir...
yani bu adam beni kimseye rezil edemez bana hic bi sekilde rezil edemez... iki resimlik cani war onlari da gosterdim mi
adamin bittigi an olur... ama o kadar yapmicam.. sadece babasina anlaticam ama once abisiyle konusucam
babasina anlaticami soylucem abisiyle ablasi arkamda durur ama ben yine de isi saglama alip garantilicem
onlarin destegiyle babasiyla konusucam.. ben ki cektimm o da ceksinnn....

ablalarimla.aram.bozuktu aylardir konusmuyoduk dayanamadim dun aksam aradim baya.bi konustuk ordan burdan biseyler anlatti ama sen napiyosun nasilsin diye sormadi bile... neyse anlatti da anlatti... salak yaa... bana tavir yaptilar diye.numaralarini engellemistim bana ulasamiyolardi.. kucuk ablam mesaj yazmis... muge anliya gidicem kardesim kayip ulasamiyorum dicem yazmis...
bende dayanamadim.. oraya.gidecegine zahmet edip ewime gelsen beni bulurdun demekki sen beni dusunmuyomussun ki dedim.. ne dese begenirsiniz.. ben zaten senin icin degil messhur.olmak icin gidicektim diyo yaaaaa gelde sinir olma.... okadar mesghur.olasin warsa soyle de bizim eski ajansa yazdiralim seni iyi para.kazanirsin dedim... ne rolu werirler dedi sinirden iki yuzlu insanrolu werirler tam sana uygun dedim... sacma sapan konustu... en son yine yumusadi.... kaynatasi kiziyo diye.bana gelmiyodu simdi.de biz senle uzun sure anlasamiyoz kalmaya gelme ama esim dedigim adamla aksamlari cay icmeye gelin diyo benle gorusmemelerinin sebebi de buadamla barismam olmustu... abla ben yillardir sana.gelemiyorum kaynatan da alt katta biz gelince sikinti olmasin siz gelin hem benim ewim daha.musait dedim.. misafir agirlama.konusunda oldukca iyiyimdir ilgimi de yaptiklarimida seweerler... siz gelin dedim...yok gelmem diyo.. niye dedim... senin oturdugun mahalleyi sewmiyorum diyo falanca yerde bi ew war oraya tasinirsan gelirim hem cocugumu da senin yanina kaydettiririm ordaki okula gider diyo.... yani kendi cikari icin benim tasinmami istiyo.. tasinamayiz.esimin ailesi burda biz burda gayet iyiyiz dedim... sen mahalleye degil bana gelicen dedim.. oturdugumuz yerde gayet guzel yani... kardeslerimin hepsinden iyi yerde iyi konumdayim.. ama bunu hic bi zaman ustunluk gormedim.. kardeslerime de yardimci oldum.. gezdirdik tozdurduk hayatlarinda etmedikleri gibi tatillere goturduk...
ama onlar surekli esimelaf etti esimin onlara iyilikten baska bisey yaptigi yoktur bizim yasadiklarimizi da bilmezler iyiyiz ama ewlenmedigimiz icin kotuyuz....sinirden kendimi yiyorum... sirf.onun dedigi yere tasinmadigim icin.mahallemi begenmedigi icin ewime gelmiyomus ama beni bulamayinca muge anliya gitcekmis...Allah'im bu nasil ablalalik nasil insanlik ya...
cok biliyosan istiyosan sen tasin diyom tasinamazmis kira weremezmis...sabir sabirrrrr sabirr.... he bi de niye onun ailesine yakin olmak istiyonuz ki size bi yarari mi war dedi ya cildirdim... ewet dedim sizden goremedigim aile huzurunu sefkatini onlarda gordum ben ameliyat oldugumda senin haberin bile yoktu ama.o adamin ablasi beni hastaneye goturdu ameliyat olurken dualar etti hastanede basimdan ayrilmadi elleriyle yedirdi hem o laf etmeye calistigin kadin iki cocugunu dukkanini birakip benim yanima geldi senin haberin bile yoktu.. sen bi cocugunu kaynana birakip iki saat yanima geldin diye dunyanin lafini ettin ama o adamin yengesi beni bi hafta yatakta bakti elleriyle yedirdi dedimm.. basim sikisinca gozlerim yasli yasli gecenin hi wakti onun abisine gittim ddim...bozuldu...ama napiyim dayanamadim...kendileri bisey yapmazlar ama benim sewdigim ustelik benim icin herseyi yapan o insanlaralaf edince dayanamadim...cok mu agir oldu dersiniz... ablam diye dayanamiyorum kiyamiyorum ama boyle de olmuyo ki...napicam ben yaa...atsan atilmiyo satsan satilmiyo abla sonucta.... ama boyle bi ablaniz olsa siz.ne yapardiniz...abla demeye bile.dilim warmiyo yaaa... ben cok mu aptalim cok enayiyimmm kizlar....???

oooffff Allah'im off isyan etmekten korkarimm ama bu nasil
bi hayat bu nasil bi cikmazdir boyle yaaaa :-((( gene bunaldim
daraldim... en son ya aile kabristanliginda yaticam yada.bakirkoyde...
:-((((

Allah ım senin yardımcın olsun. Hayat hikayen çok üzücü. Kadın sığınma evlerine git bi iş bul çalış bu zamana kadar yaşadıklarını unut canım ya. Söylemesi kolay ama bi yerden tutun hayata ve uzaklaş onlardan gerisi gelir Allah yardımcın olur inşaalah. Sana dua edicem halini okuyan herkeste öyle yapacak unutma

Allah ım senin yardımcın olsun. Hayat hikayen çok üzücü. Kadın sığınma evlerine git bi iş bul çalış bu zamana kadar yaşadıklarını unut canım ya. Söylemesi kolay ama bi yerden tutun hayata ve uzaklaş onlardan gerisi gelir Allah yardımcın olur inşaalah. Sana dua edicem halini okuyan herkeste öyle yapacak unutma

amin arkadasim cumlemizin yardimcisi olsun insallah.... hepinize sonsuz.tesekkur ederim..
konuyu siteye actigimdan beri oyle bi rahatladim ki.. hem konusmak.rahatlatti hem werdiginiz.destekler... cok cok.tesekkurler hepinize...
Allah hepinizin gonlune gore versin insallah...

amin arkadasim cumlemizin yardimcisi olsun insallah.... hepinize sonsuz.tesekkur ederim..
konuyu siteye actigimdan beri oyle bi rahatladim ki.. hem konusmak.rahatlatti hem werdiginiz.destekler... cok cok.tesekkurler hepinize...
Allah hepinizin gonlune gore versin insallah...

Bu nasıl bir hayat hikayesidir arkadaşım..bir yolunu bul ve o evden çık git..böyle davrandığın sürece eşin senin gurursuz olduğunu her şeye boyun eğdiğini düşünmez mi..ne yapsam ne söylesem gitmiyor der...

sen böyle bir ilişkinin varlığını bile bile nasıl eşini sevdiğini söylersin onu da anlamış değilim..pes diyorum..yapma böyle..biraz gururlu olman lazım..

kadın sığınma evine git..orada sana iş ve meslek öğretiyorlar..

senin nikahın da yok anladığım kadarıyla..o adam seni tekme tokat sokağa atarsa da hiç bir yasal hakkın yok bunu biliyor musun.nasıl böyle hatalara düşüyorsunuz anlamıyorum..ailene sırtını dönmüşsün ki o adamın hayatında her gün başka bir kadın olduğunu bile bile ona koşmuşsun..inanamıyorum ya ..aklın nerede arkadaşım senin ..kadınlarımız böyle yapmasın..sonra da bak düştüğün hallere ..çok üzüldüm ..kusura bakma ama yazdıklarına karşılık bunları söylemek zorundaydım...

sonra da çare ara dur..ailene dönemezsin tabi...yüz mü kaldı..onlar seni bu durumlara düş diye mi yetiştirdi..

hangi anne baba çocuklarının kötülüğünü ister..ben de 2 tane evlat yetiştiriyorum...moralim bozuldu inan ki..

Son düzenleme:
Bu nasıl bir hayat hikayesidir arkadaşım..bir yolunu bul ve o evden çık git..böyle davrandığın sürece eşin senin gurursuz olduğunu her şeye boyun eğdiğini düşünmez mi..ne yapsam ne söylesem gitmiyor der...

sen böyle bir ilişkinin varlığını bile bile nasıl eşini sevdiğini söylersin onu da anlamış değilim..pes diyorum..yapma böyle..biraz gururlu olman lazım..

kadın sığınma evine git..orada sana iş ve meslek öğretiyorlar..

senin nikahın da yok anladığım kadarıyla..o adam seni tekme tokat sokağa atarsa da hiç bir yasal hakkın yok bunu biliyor musun.nasıl böyle hatalara düşüyorsunuz anlamıyorum..ailene sırtını dönmüşsün ki o adamın hayatında her gün başka bir kadın olduğunu bile bile ona koşmuşsun..inanamıyorum ya ..aklınız nerede arkadaşım senin ..kadınlarımız böyle yapmasın..sonra da bak düştüğün hallere ..çok üzüldüm ..kusura bakma ama yazdıklarına karşılık bunları söylemek zorundaydım...

sonra da çare ara dur..ailene dönemezsin tabi...yüz mü kaldı..onlar seni bu durumlara düş diye mi yetiştirdi..

hangi anne baba çocuklarının kötülüğünü ister..ben de 2 tane evlat yetiştiriyorum...moralim bozuldu inan ki..

haklisiniz dicek biseyim yok....
aileme gelince ben daaha cocukken yuzume bakip sahip.cikmaddilar ki... onlar olsaydi bunlarin hic birini yasamazdim..
aylarca bana ulasamazlardi yanlarina gittigimde canim kardesim cok ozledik derlerdi... ne zamanki buadamla nikahsiz
yasamaya basladim kotu oldum... oyle hergun baska bi evde degildim yerim yurdum belli oldu istedikleri zaman
calacaklari kapim oldu ya kotu oldum ama kotu yoldayken iyiydim... onlara donmemem yuzsuzlugumden degil
onlarin beni cocuklugumdan beri yok saymalarindan... kotu yolda herkesle olmak mi daha iyi nikahsiz da olsa bi evde
yasamak mi yaptigimi sawunmuyorum ama eskisinden iyi bi hayat oldugunu saniyodum yillar gectikce hata oldugunu anladim

Allah cocuklarinizi size sizi de onlara.bagislasin...

X