biraz uzun ama lutfen okuyun bi fikir verin...

oy daha neler olmuş..tecavüz olayını da yeni okudum..

yani ne diyim pes diyorum yaaa..pes..adam senden hoşlandığını söylemiş..keşke ikinci kez geldiğinde bir önlem falan alsaydın.kapıyı açmasaydın..ne bileyim..adam seni öldürebilirdi de..bu kadar basit mi insanın hayatı..biraz koru kendini ,vücudunu..

bundan sonra ne yapacaksın onu merak ediyorum..saçma sapan birşeyler yapmazsın inşallah..akıllı başlı kararlar verirsin umarım..

hangi anne ikinci bi kocasi icin daha 12 yasindaki kiz cocugundan wazgecer hangi anne o yastaki cocugunu
birakip kocaya gider cocugumun basinin caresine bakar abiler ablalari var der....???
hangi abi abla evinde bi cocuga yer bulamaz... kucuk kardesimi alip giden annem beni niye almadan gitti...???
annem ollunce kardesime bakan ablalarim bana neden bakamadi....???
o yasta bunlari yasamayi sizce ben istemis olabilir miyim...???? bu mumkun mu...???
acindirmak icin degil artik patladim....
sen bunlari nasil yasarsin oylesin boylesin diyenler war..... ben hayata yenik basladim bu adam o zamanlar kotunun
iyisiydi simdi boyle oldu....
patlicam simdi yaaaa.....
kimseye kizdigimdan degil alinmayin.....

daha neler olmadi ki...olmayan kotuluk kalmadi ki hayatimda....
aklim basima yeni geldi iste dogru yolu yeni buldum....
mutluluga adim adim ilerliyorum..

inşallah iyi olur senin için gelecek..geçmişi bırak artık..o adamdan sana hayır gelmez..senin tecavuze uğradığını bile biliyor..artık onun psikolojisi bozuk ..senin ki de keza öyle..bir rayına oturtabilecek misiniz..nikay kıyar mı sana ne dersin..

nikay kıyıp da bir aile olabilseniz tamam ..herkesin hayatı gibi bir hayatınız olur..akşam yemek yenir ,tv izlenir,arkadaşlara, akrabalara gidilir.sabah kahvaltı yapılır..gelecek için plan yapılır..normal hayatlar böyledir..

evet herkesin hayatı dört dörtlük değil..elbetteki bizim de kavgalarımız oluyor..büyük kavgalar..ama başka kadınların olması ve o adamın da bunu göğsünü gere gere yapması ..söylemesi .rest çekmesi....bunlar aile kavramına ters..

ailen çocukken sana sahip çıkmamış..aileler de bazen çocuklarına " ne yaptıysak başa çıkamadık "derler..herkes suçu başkasına atar..

ama başa çıkamamak bir çözüm değil..anne baba çocuklarına ulaşabilmeli..konuşabilmeli..öyle başa çıkamamak diye bir şey yok..anne baba olmak kolay mı??

yanlış bir yola girdi mi onu o yoldan az zararla kurtarabilmeli..

umarım doğru kararlar verirsin..internet elinin altında anladığım kadarıyla..kadın sığınma evlerini araştır..

aile ve sosyal politikalar bakanlığının telefonunu ara..183 du sanırım..netten arat telefonu bulursun. yardım iste..gidecek bir yerinin vve işinin olmadığını söyle..onlar bir çözüm bulsun sana..senin tek başına yapabileceğin bir şey değil anladığım kadarıyla..

of of anneye bakın ya..ana olacak bir de ..kardeşini almış seni almamış..ablaların da istememiş..baban vefat mı etmişti..bir de analar fedakar olur derler..evlatlarına kol kanat gerer derler..var arada böyleleri demek ki..

kendisinin karnı tok iken sen ne haldesin , yedin mi içtin mi diye düşünmemiş..Allah da onun hesabını sorar merak etme..bu dünyanın öbür tarafı da var..zaman çabuk geçiyor..yaşlılık gelince arar seni hellalik ister belki..o zaman Allah korkusu sarıyor bazı insanları..yaşlılıkta..

üzüldüm canım ya..kim bilir kimler var daha senin gibi hayatta..

yetiştirme yurduna bıraksaydı keske ..kimseye bırakmadan olur mu..küçük çocuk kendi başının çaresine nasıl bakacak...
Kurtar kendini artık..böyle insanların elinde hayatının geçmesine izin verme..dediğim gibi internetten arat ne çözüm bulunur bak..

sucu baskasina atmaya calismiyorum ki suc zaten baskasinda baslangic baskasinda...
bi canta ilacla gezen ilaclarla yari baygin ayakta duran her gece epilepsi krizi geciren ertesi gun agrilarla okula giden
zeki bi ogrenciydim...polis yada assubay olmak istiyodum kazanicaktim da ama olmadi niye...
annem ve sozde uvey baba denen mahlukat beni okuldan alip zorla evlendirdikleri icin okulumda herseyimde bitti...
ben hala epilepsi hastasiyim cok sukur krizlerim olmuyo ama o zamanlar baayilmaktan ayilamiyodumm ki..
o haldeyken bi kotuluk yapamazdim ailemin benle bas edememesi gibi bisey soz konusu bile olamazz...

babam olmustu iki sene gecmeden annem ewlendi... annemin gittigi gun abimdeydim annemde abime guwenmis
kardesini cok sewiyo bakar diye.ama iste.....
herkesten alacak bi hakkim var ahirete biraktim artik napiyimmm...
kimseye derdimi anlatamiyorum ki.... :-(((

kendileri senin sorumluluğundan kurtulmak için seni evlendirmiş..

ALlah yardımcın olsun..umarım bulduğun çözüm yolu seni mutlu eder..kaç yaşındasın peki,,

düşünemiyorum arkadaşım ..düşünmek istemiyorum annenin seni bırakıp gittiğini ..ortada kaldığını..

kendileri senin sorumluluğundan kurtulmak için seni evlendirmiş..

ALlah yardımcın olsun..umarım bulduğun çözüm yolu seni mutlu eder..kaç yaşındasın peki,,

Allah razi olsun cumlemizin yardimcisi olsun insallah..
aynen oyle kendi ewlerinde yer bulamayinca careyi evlendirmekte buldular zorla evlendirdiler istee...
21 yasindayim.... simdi yanimdaki adama bisey demeden kendime bi ev bi is buldum evle ilgili ufa bi sikinti
cikti bikac gune halledilcek ondan sonra adama bisey demeden cikip gidicem kimsesiz yeni bi hayata baslicam...
Allah'in izniyle...

düşünemiyorum arkadaşım ..düşünmek istemiyorum annenin seni bırakıp gittiğini ..ortada kaldığını..

aman sakin dusunmeyin arkadasim.... insanin beyni duruyo...
ben bile bazen kendime sasiriyorum bunca seye ragmen nasil dayanabildigime nasil yasayabildigime
inanamiyorum... aklimi kaybediyorumm... gecmisi unutayim diyorum yillardir ugrasiyorum ama yok...
bi kelime bile yikiyo beni hersey bitiyo iste.... benim ki de hayatsa evet benim yasamak zorunda oldugum
bi hayatim var malesef...

bak şimdi evini de tutunca ayrıldın diyelim..seni gelip bulmaz mı..hayatını daha da mahvetmez mi..

yaşın çook genç..çok insan daha hayata 21 yaşında atılıyor..

hiç bir şey için geç değil..çok küçüksün daha..

umarım adam seni rahatsız etmez...bulamaz..

sen de yeni bir hayat kurarsın..eskilerden kimseyi o hayata dahil etme..başka bir sayfa aç..

ve biraz kendini toparladıktan sonra mutlaka bir psikolağa git.mutlaka ama..bakarsın okulu dışarıdan bitirirsin yavaş yavaş..acele etmeden...

zaman zaman takip ediyorum seni,sana bir abla olarak bir anne olarak söylüyorum hakkında hayırlısı olsun kimselere güvenme sen çok güçlüsün buna inan, kimseyi hayatına alma bence senin uzun süre yalnız kalmaya iht,iyacın var eğitimine devam et. birşekilde henüz çok gençsin saf olma hayat çok zor akıllı olmak lazım senin 2 kat daha akıllı olman lazım sen istemediğin sürece kimse sana birşey yapamaz. nerde çalışmayı düşünüyoırsun gelecek planların nelerdir?

yavas yavas hepsini yapicam insallah bundan sonra kendim icin yasicam...
baska bi ile gidicem orda ne bu adam nede ailemden biri hic kimse bulamaz...
bende hic biribi aramicam sormucam onlarin yaltigini yapicam zaten arayip sorduklari yok ki
gecen gun ben aradim bin pisman oldum... bu saatten sonra hic biri lazim degil ki....

cok cok cok tesekkurler....
buraya uzak bi sehirde muhasebe gibi bisey kafenin kasasina bakicam...

evet iyi yapmışsın başka bir ile gitmek istemekle..bu adam seni bulamasın inşallah..kafasını taşla vursun sonra..ben ne yaptım diye ..seni mumla arar..

sen de kendine güzel bir hayat kurarsın..mutlu olursun inşallah..her şey güzel olacak ..merak etme..

yalnız bir durum var..bir kafenin kasasına bakacaksın..sigorta yaparlarsa o adam seni sigorta kayıtlarından bulursa ne olacak..

Valla sabırla okudum ama uzun olduğu için değil böyle bir adamla nasıl yaşadığın için sana kızdım arkadaşım... valla kocan ne şanslıymış hem karısı duruyor hem sevgilisiyle rahat rahat görüşüyor... Bırak o kadaından kurtulmayı adamı defet biran önce yoksa senden daha ne yıllar çalar... Kusura bakmayın ama bu olayda en büyük suçlu sizsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…