gercek arkadasim malesef ki gercek...
gecen sene ramazanda bi kizla tanismis kiz kucuk 17 yasindaymis neyse bu bana kizdikca surekli istanbula
gidiyomus bilmiyodum sonradan ogrendim ayril dedim bitir dedim olmaz falan biseyler dedi...
bigun bisey oldu bundan sonra sen nedersen ne istersen oyle olucak falan filan bi suru biseyler dedi
o kizdan da nefret ettigini intikam almak istedigini soyledi intikam seklide benim yanimda.kizla......
neyse biseyler dedi ben kabul ettim kizla.konustuk bu arada.malum adam yurt disinda...
kizla konusmus kiza da beni anlatmis ona da teklifi yapmis teklifi kabul edersen hayatimda okursun demis kiza...
neyse ben kizla konustum adam yokken kiz geldi tanistik...
adam da yurt disindan geldi... adam iki bucuk aydir ewe gelemiyodu gecenin bi yarisi adam geldi...
adam gece iki de bana supriz yaparak geldi ama asil supriz gunduz iki de kizin gelmesi oldu....
neyse kiz geldi yazmaya bile utaniyorum ama ucumuz biseyler yaptik...
adam bana sen istemedigin zaman gelmicek zaten onu hayatimdan cikarcam demisti...
ilk geldiginden sonra bi daha gelmesin dedim.istemiyorum dedim ama kiz tam beere geldi ve bi sekilde
olanlar oldu...
en son besinci gelisinde siyirdim ve o kizi almaya gitmeden once bende ablasini aradim
o kizi almaya giderken bende ablasina gidip bi kac gun kaldim...
geldigimde kizdan nefret ettigini soyledi istemedigini bi daha onu aramicani soyledi.. o gunden beri kiz
arada bir.mesaj atar arar ama ceewap wermez...ama ben dedigimde ayrilmadi...
hee bi de boyle bi hayalini gerceklestirdigim icin beni dunyanin en mutlu kadini edecek olan adam o kadar waad weren
adam dediklerinin birini bile yapmadi...
bi de ilk yapisimizdan bi hafta sonra adam yine yurt disina gitmisti o arada ewlenicemiz tarihi soylemisti
tabi bu da yalan.......
sonradan bi ogrendim kiza da seninle ewlencem demis beni hayatindan cikarcani soylemis.....
ama kiza beni ilk anlattiginda da ne olursa olsun benden wazgecmiceni falan soylemiss....
karma karisik seyler arkadasimmmm.... adama aklim ermiyo artik.....
ama senin o inanamadigin igrencligi dort kez yasadim....
neden kabul ettin diye kizanlar olabilir....
uzun zamandan beri adamin hayatinda kimse yoktu bes yildir hayatindaki kadinlada gorusmuyodu
bi sorunumuz bu kucuk kizdan kurtulmasiydi cesitli ama anlamsiz sebeplerle ayrilmasinin zor oldugunu soyledi
neden diye sordugumda bisey diyemiyodu kizin ilk erkegi sandim ama degil ki oyle bi sorumlulugu alacak kadar
yurekli bi adamda zaten degil...
kiz turkmenistandan gelmis annesi akrabalari da burda kiz onyedi yasinda ve cocuk bakiciligi yapiyo...
cocuguna baktigi kisi adamin eski arkadasi ve beni de cok iyi bi sekilde taniyodu ama ayrildigimizi biliyodu...
neyse o kadin sayesinde tanistilar falan...
grup teklifinde itiraz ettim herseyi yapiyosun git onu da yap banane ya senin icin yaptiklarim yeter bu kadarini da yaapamam
dedim... sensiz yapmak istemiyorum sen kabul etmezsen yapmam ama surekli seni aldatirim dedi...
kabul edersen bi iki kez yapariz belki seninde hosuna giderr dedi gitmez dedim...
tamamen eski hayatima guwendigi icin bu teklifi yapti....
tamamiyla yeni ihanetsiz bi hayat waad ettigi icin aptal gibi inandim....
herseyi yaptim da buni niye yapmiyim ki dedim zaten midesizlik haddini asti bi yapmadigim bu kalmis
hadi bi de bunu yap belki adam bu kez dogru diyodur benden bunu istiyodur ama karsiliginda
cok guzel seyler werir diye dusundum...yine inandim yine yanildim yani....
kizmayin benim gibi bi durumda olsaydiniz sizde aynisini yapardiniz heralde...
tabi bunu yapabilmeniz iicin benim gibi insanliktan cikmis olmaniz gerekiyo....
ben bu adam icin hayattan da ahiretten de wazgectim neler yapmadim ki sirf benim olsun dedim...
ama o benim adima herkesin oldu.... ben gecmisi sineye cekmeye unutmaya raziydim...
ama anladim ki unutsak bile bu adamin hayatinda kimse olmasa bile bu adam cinsellige duskun...
bi kadinla aldatmasa bile adamla en cok konustugumuz konu yada adamin ilgi alani o...
twde gordugune bile oooffff der tamam bazen sakasina diyo ama yeter artik....
eski hayatimi hic bi zama yuzume vurup beni kucumsemedi...ama o hayatimi kullanip boyle bi teklif yapti...
ben o hayattan siyrildikca o beterini yapti ha benn kendimi satmisim ha o baska kadinlara gitmis bence pek
fark yok... artik yaptigi ufacik bisey bile gecmisten gelen bi tokat gibi suratima carpiyo...
ben ramazanda hergun mukabeleye teravih e giderken adam sirf o kiz geldigi icin oruc bile tutmadi..
ne alaka diyeceksiniz ama iste... ben o hayattan tamamiyla kurtulurken o adam bunlari yapti...
madem o kadar dine yoneldin neden zinaya goz yumuyosun diyenler olabilir demeyin...
size werebilcek mantikli bi cewabim yok arkadaslar....
hersey aptalligimdan ve zawalliligimdan oldu.... :-(((