• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Mune Mune konum niye tasindi? Bu da benim derdim. Milyon tane sinav gorumce elti konusu var bdv'de. Insanlar geyige ceviriyorsa bu benim sucum degil. Haksizlik yapmayin ve hic degilse bugunluk kk'da kalsin konum yardima ihtiyacim var.

Amiiiiiinnnn :dua:
Konu açınca dayanamıyorsunuz:KK70: üye fake'se ne gerek var yoruma, bir sürü dert konusu varken hem de, ama kabul edilsin artık, birilerine fake deyip dalga geçmek hoşunuza gidiyor, sizi alıntaladım ama genel yorumdur direkt üstünüze alınmayınHoppa

Eh hepinize başarılar dileyeyim bari, bakalım konunun şanslıları kimler olacak:KK14:
Yanlışlıkla alıntıladım:KK24:

ee abla baksana dalga geçer gibi hem beni motive edin diyo hemde diyoki burası yoksa tw dizi var bilmem ne oyun var diyo kendinini bile okuyası yok ki bizden motıve istiyo :bicak:
Konu zaten bdvlik değildi taşıdım, benim lafım fake denilen üyelerin konularına rağbet edilmesi üzerindeydi, bir üyenin fake olduğu düşünülüyor rahatsız olunuyorsa yorum yazmadan pas geçilir ama maşallah dakikalar içinde sayfalar dolusu yorum yapılıyor.

Neyse konu da taşındığına göre ben giderim, sizlere başarılar diliyorum.

Mune Mune konum niye tasindi? Bu da benim derdim. Milyon tane sinav gorumce elti konusu var bdv'de. Insanlar geyige ceviriyorsa bu benim sucum degil. Haksizlik yapmayin ve hic degilse bugunluk kk'da kalsin konum yardima ihtiyacim var.

Tabi konunun BDV de kalmasi sinavindan daha onemli. :dondurma:

Yapilacak olanlar belli de senin bunlari yapmaya gonlun yok.

Hiç kusura bakmayın, konu bdvlik değil. Zaten KK'da ama başka bölümde.

Konu zaten bdvlik değildi taşıdım, benim lafım fake denilen üyelerin konularına rağbet edilmesi üzerindeydi, bir üyenin fake olduğu düşünülüyor rahatsız olunuyorsa yorum yazmadan pas geçilir ama maşallah dakikalar içinde sayfalar dolusu yorum yapılıyor.

Neyse konu da taşındığına göre ben giderim, sizlere başarılar diliyorum.
fake mi orasını bilmem ama tıp okuduğuna bende inanmıyorum görüşürüz abla kendine iyi bak:KK52:

Hiç kusura bakmayın, konu bdvlik değil. Zaten KK'da ama başka bölümde.
Kk'da oldugunu biliyorum bdv'de kalsin demek istemistim. Bu is boyle giderse 2.uyelik isterim senden artik. Resmen sabote ediliyorum uyeler tarafindan.

Kk'da oldugunu biliyorum bdv'de kalsin demek istemistim. Bu is boyle giderse 2.uyelik isterim senden artik. Resmen sabote ediliyorum uyeler tarafindan.
Senden derken ? Konunuzda nişanlınız konuşulduğunda sizde ortak olup geyiğe çeviriyorsanız, konunuz dert değil motivasyon konusuysa taşınır.

Üyeler de genel uyarıyı okudu, uyarlarsa ne ala, uymazlarsa akibet belli.

Ne bugünü canım zaten kalmış 22 gün , biz profil resmine girip ara ara bakıyoruz aklın burda kalmasın , git eski soru bak 2 sayfa

O zaman tip okuyan bir insanin hayatinin nasil olmasi gerektigi konusunda yorum yapma canim.
ala ala neye göre karar veriyosun benim yorum yapıp yapmama sen okumadığın mesleğin zorluğunu anlatmaya çalışan sen tv dizi izleyen oyun oynayan sen bizden motive bekleyen sen geç bu işleri ayrıca ben senin hayatına karışmadım madem tıp okuyosun kafanı kitaptan kaldrmycaksın okuycaksın dedim

Back
X