• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Basari hikayeleriniz icin sizi piste alalim madem. Zaten konuyu acma amacim bu :KK52:
Benim başarı hikayelerimi küçümsersin ama şimdi sen :D sonra ben bildiğim dillerde anlatırım başarı hikayelerimi bu sefer anlamaz sen sinir olursun filan ehehe :D kız belki önerisi olan hatunlar gelir ben meşgul etmek istemem konunu
:(

Canım benim de zamanin da bir tane sinavim vardı herkes çalışmaya kurslara falan gidiyordu ben kursa bile gidemedim bir konu ozetli kitap almıştım ışte sınava sadece 11 gün vardı normalde 10 gün konu çalışıp test çözdüm önemli sinavdi 100 soru üzerinden 60 net yaparsan geçiyorsun ben 85 netle geçtim herkes çok şaşırmıştı. ..ve sinavdan çıkarken 15 soruyu yanlış yaptığımı söylemiştim bir çok kisi aylarca kurs gormelerine rağmen kalmıştı .bence konu özetlerini çalış ve çok soru çoz inşaallah geçersin..
Bu hikaye cok guzelmis. Darisi benim basima insallah. Konu ozetli kitaplar yok maalesef. Cikmis sorular var yalnizca.

Ben gireyim senin yerine,sen de geçen size bakabilirim demiştin. Hiçbir iyiliği karşılıksız bırakmam huyum kurusun :KK76:
Bu sekilde insanlarin hakkini yiyemem maalesef :( kendi cabamla bir yerlere gelmeliyim vebal almam cok gunah.

Aysenazcim temele aban. 1 kez daha temeli tekrar edip olabildiğince cikmislara bakarsan rahatlikla alirsin.
Ben 1 sene asistanlik yapip istifa ettim ve temeli farma disinda 1 kere okuyarak girmiştim ve 60 aldim gecen sınav. Rahatlıkla alirsin yani. Sadece psikolojini sağlam tut.

Eski sorulara bakmak cok iyi fikir. Ama o zaman konulari satmis olacagim. 1 kez daha okusam daha mi iyi olur diye dusunmuyor degilim.
Cok sag ol tesekkur etmek gibi olmasin da :KK50:
eski sorulara kesin bak. önceliğin o olsun zaten bişey kalmamış sınava. vakit kalırsa sorular sonrasında hızlıca özetlere bakarsın. şu saatten sonra tamamen konu üzerinden gitmen çok verimsiz olur gibi. hani soruları çözmüş , özetlere tekrar bakmış olsan bir kere daha konu derim ama senin durumunda en hızlı şekilde en önemli yerlere bakman lazım. soru ve özet derim ben

Yani zor görünüyo,az biraz temelin bar mı bari,durumun nedir tam olarak meseleye mesafen ne sıfır bilgi mi eh işte şimdi girsem bi 30 alırım gibi mi

Benim başarı hikayelerimi küçümsersin ama şimdi sen :KK70: sonra ben bildiğim dillerde anlatırım başarı hikayelerimi bu sefer anlamaz sen sinir olursun filan ehehe :KK70: kız belki önerisi olan hatunlar gelir ben meşgul etmek istemem konunu
:KK43:
Estagfurullah bakin birkac dil biliyormussunuz bu da cok guzel bir sey.

Bu hikaye cok guzelmis. Darisi benim basima insallah. Konu ozetli kitaplar yok maalesef. Cikmis sorular var yalnizca.
O zaman konuları toplayın kac konunun var onları çalışabileceğini gün sayısına bölün o gün konuları çalışıp soru çözün ben öyle yapıyordum bir çok sınavda

yemin ederim sana baktıkça şok oluyorum. kardeşim bu yıl intörn(yanlış yazmış olabilirim) 6 yıldır doğru düzgün çarşıya bile çıkmadı. parmaklar hep nasır, bilgisayar açmayı biliyor sadece :D forum nedir onu bilmiyordur eminim. yani sen nasıl tıp okuyorsun aklım almadı almıyor.

Back
X