- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
Benim başarı hikayelerimi küçümsersin ama şimdi senBasari hikayeleriniz icin sizi piste alalim madem. Zaten konuyu acma amacim bu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim başarı hikayelerimi küçümsersin ama şimdi senBasari hikayeleriniz icin sizi piste alalim madem. Zaten konuyu acma amacim bu![]()
Kimse inanmyor sana ispat etmek ve sonrasinda seni ciddiye almamizi istermisin.Rakiplerim de zeki![]()
Bu hikaye cok guzelmis. Darisi benim basima insallah. Konu ozetli kitaplar yok maalesef. Cikmis sorular var yalnizca.Canım benim de zamanin da bir tane sinavim vardı herkes çalışmaya kurslara falan gidiyordu ben kursa bile gidemedim bir konu ozetli kitap almıştım ışte sınava sadece 11 gün vardı normalde 10 gün konu çalışıp test çözdüm önemli sinavdi 100 soru üzerinden 60 net yaparsan geçiyorsun ben 85 netle geçtim herkes çok şaşırmıştı. ..ve sinavdan çıkarken 15 soruyu yanlış yaptığımı söylemiştim bir çok kisi aylarca kurs gormelerine rağmen kalmıştı .bence konu özetlerini çalış ve çok soru çoz inşaallah geçersin..
Bu sekilde insanlarin hakkini yiyemem maalesefBen gireyim senin yerine,sen de geçen size bakabilirim demiştin. Hiçbir iyiliği karşılıksız bırakmam huyum kurusun![]()
Bir daha bakin.Profiline baktım. Geldim. Motive için yazıyorum; çalışmadan olmaz o sınav.
Cesaretli kadınsın vesselam:) Geçen gün konu sahibi yüzünden banlandım :) acaba yine göze alsam mı?:)))))seni bilmesem motive ederdim ama.
sinan etsin sinan.
umut filan yok. yapamazsın bence.
eski sorulara kesin bak. önceliğin o olsun zaten bişey kalmamış sınava. vakit kalırsa sorular sonrasında hızlıca özetlere bakarsın. şu saatten sonra tamamen konu üzerinden gitmen çok verimsiz olur gibi. hani soruları çözmüş , özetlere tekrar bakmış olsan bir kere daha konu derim ama senin durumunda en hızlı şekilde en önemli yerlere bakman lazım. soru ve özet derim benEski sorulara bakmak cok iyi fikir. Ama o zaman konulari satmis olacagim. 1 kez daha okusam daha mi iyi olur diye dusunmuyor degilim.
Cok sag ol tesekkur etmek gibi olmasin da![]()
Yok. Yetti. Sağol. Sınavda başarılar.Bir daha bakin.
Mecburiye gitmek istiyorum zaten. Atamalar gecikti maalesef yilbasini bulacak mecburi olayi.Tus için ağustos bir hayal.sizi subata alalım bence o arada mecburiye giderseniz doktorluğu da görürsünüz :)
Estagfurullah bakin birkac dil biliyormussunuz bu da cok guzel bir sey.Benim başarı hikayelerimi küçümsersin ama şimdi sensonra ben bildiğim dillerde anlatırım başarı hikayelerimi bu sefer anlamaz sen sinir olursun filan ehehe
kız belki önerisi olan hatunlar gelir ben meşgul etmek istemem konunu
![]()
O zaman konuları toplayın kac konunun var onları çalışabileceğini gün sayısına bölün o gün konuları çalışıp soru çözün ben öyle yapıyordum bir çok sınavdaBu hikaye cok guzelmis. Darisi benim basima insallah. Konu ozetli kitaplar yok maalesef. Cikmis sorular var yalnizca.