biraz korkuyorum ilk gece

Yıllarca bekaretini "saklaması" için türlü yalanlar uyduranlar gerdek gecesi bu yalanlarla korkutulan kızlarımızdan şahane performans göstermelerini bekliyor. Bir de zarı esnekse eski dönemlerdeki o kadınları bu bakire değil "kullanılıp atılmış" düşüncesiyle öldürdükleri çok bariz. Bir de kapıda bir şey olur diye bekliyorlarmış ha... Aman şu kanlı çarşafı görmeyecekler yani hiç ona önem vermiyorlar....

He he sen öyle san. Benim annemin kapısını kimse beklememiş çarşaf marşaf da istememiş kimse. Yani kanama şu bu bahane. Sanki kanaması olsa kapıda bekleyen doktor yA hemen müdahale mi edecek?
Benim kaynım evlendi. Eltim öyle cahil bir insan ki o gece bana varana kadar herkesi aradı, onun yerine ben utandım. Çok kanamam var bilmem ne, dedim o zaman doktora git. Görümcemi de aramış kadını gece yarısı eve çağırmışlar sanki ne yapacak, kanaması falan da yokmuş meğerse sırf çarşafı göstermek için, kanaması olduğunu herkese duyurmak için arıyormuş çağırıyormuş,iğrenç. Nefret ediyorum böyle şeylerden.

Bu disarda bekleme olayi nedir ya bu ne iğrençliktir. Allah bilir kanli carsafida gormek istiyorlardir. Cok abuk sabuk adetler var anadoluda ya. Vala bunlari okuyunca midem kalkiyor. Vajinismusun en onemli sebebide bu sacma sapan toplum baskisi bence. Kime ne benim kizligimdan kanimdan!!

İlk gece dahil korunun lütfen :)

Nişanlınızla öncesinde konuşun, hazırlıklı olun, sonra yoktu da falan demeyin.

Kadın doğumcuya hem doğum kontrol yöntemi sorabilirsiniz hem de cinsel sağlık konusunda bilgi alabilirsiniz, ilk geceden önce jinekolojik muayene de kendinizi iyi hissettirebilir bence.

Kapıda bekleyen falan olursa da artık kimin tarafındansa o gider kovar, kalmadı gerçi böyle şeyler ama.

Sex hayatinizi niye baskasinin karismasina izin veriyosunuz kii ilk gece korunulmazmiss Allah Allah. Sananee dee geccc , korkuyorsaniz netten okuyun biseyler ya da yakin akli basinda bir arkadasiniza da danisabilirsinizz.

lise bitti okumuyorum şimdi bana okuyun diceksiniz hayat şartları o kadar kolay değil sadece 8 yıllık ilişkim değil birçok etken var

öğrenmiş olsam sormazdım sadece kendi evimde kahvaltısına varasıya hazırlıcak kadar çok sevdim

Öyle dışarda bekleme kaldı mı ya ? Eskidendi onlar hep korkma sen. İnan evlilikten çok daha güzel ilk gece. Şaka bi yana tabiki evliliğin acı yanı tatlı yanı var anne baba evine benzemiyor hiç biyer. Evlilikte güzel ilk gecede güzel önemli olan doğru kişiyi bulabilmek.

anlamadım evlenmeden 2 3 ay önce neden gidiliyorki

haklısınız

anlamadım evlenmeden 2 3 ay önce neden gidiliyorki

Evlilik öncesi jinekolojik muayeneden bahsediliyor. Herhangi bir rahatsızliğınız var mı enfeksiyon vs bir durum var mı.Dogum kontrol yöntemleri hakkında bilgi vermek için ve tedavi edilebilecek ya da önlenecek durumlar için kontrol için yani. Artık aradığınız her konuda bilgiyi internette bulabilirsiniz bir araştırın.
Tabi bu konuyu ilk gece kapıda çarşaf bekleyen yakınlarınıza sorarsanız muhtemelen ayıptır deyip gondermezler.

aynen işte bu var belli olmuyor bazıları çıkıyor pat diye bide ben bi kaç erkeği arasında bu muhabbeti ederken duydum çok pis konuşuyolardı şöyle yaptım böyle ettim diye erkeklerde konuşurmu benim bildiğim adam olan karısının namusunu başka yerde açmaz

Boyle seyleri birilerine sormaya bile gerek yok internette tonla bilgi var illa birine sorulcaksa tek kisiye sorulur..kapida beklemek falan nedir ya o evde sadece ben ve esim olur cok sacma adetlet var ya

Yengen muhtemelen yaslidir yoksa disarda bekleme kalmadi.

Sevdigin adami bul sonra dusun bunlari. Yoksa hissedemez anlamlandiramazsin.

Öyle şey mi kaldı ya ayrıca onlara ne o sizin özeliniz tepkinizi koyun korkulcak bişey yok

O nasıl pis bir cevreymis öyle? Bence sen ne yap ne et , o çevreden uzaklaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…