- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
tabi bu konuda aceleci değilim yani hayatıma bir daha biri girerse güvendiğim olsun istiyorum neyse
mesele şu ki o kadar tanıdığım var bu konuyu açıyorum falan o günde yengemle konuşuyordum ki
ilk gece ilişkiyi tam yaşamadık dışarda bekliyorlardı falan dedi ben bi korktum ilk gece bu kadar kötü
oluyor mu namaz kılınıyor falan ama bide düğünden önce gelini tembihliyolar mı şöyle böyle diye
benim tanıdıklarımdan duyduklarım beni korkuttu açıkcası korkulacak birşey mi ilişki olsun evlilik
olsun ilk gece olsun düşüncelerinizi merak ediyorum ilk geceden çok korktum özellikle
ben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
tabi bu konuda aceleci değilim yani hayatıma bir daha biri girerse güvendiğim olsun istiyorum neyse
mesele şu ki o kadar tanıdığım var bu konuyu açıyorum falan o günde yengemle konuşuyordum ki
ilk gece ilişkiyi tam yaşamadık dışarda bekliyorlardı falan dedi ben bi korktum ilk gece bu kadar kötü
oluyor mu namaz kılınıyor falan ama bide düğünden önce gelini tembihliyolar mı şöyle böyle diye
benim tanıdıklarımdan duyduklarım beni korkuttu açıkcası korkulacak birşey mi ilişki olsun evlilik
olsun ilk gece olsun düşüncelerinizi merak ediyorum ilk geceden çok korktum özellikle
böyle şeyleri konuşa konuşa kendinizi vajinusmus yapıyorsunuz.ben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
Neyi kasiyosun? Bosver bu sacma sapan muhabbetleri. Dugununu sevdigin adami bundan sonra onunla ayni evi ayni hayati paylasacagini dusun. Mutlu ol. Kasma kendini gerek yok. Gerekirse nisanlinla konus simdiden rahatla biraz.Bende konu acsam mi acmasam mi diye düşünüyordum bende 2 ay sonra evleniyorum ve suan size yazarken bile kendimi kasiyorum ne yapacağım bende bilmiyorum
Neyi kasiyosun? Bosver bu sacma sapan muhabbetleri. Dugununu sevdigin adami bundan sonra onunla ayni evi ayni hayati paylasacagini dusun. Mutlu ol. Kasma kendini gerek yok. Gerekirse nisanlinla konus simdiden rahatla biraz.
Konuşun nişanlınızla böyle konuları, alıştırın birbirinizi rahatlatın ki doğal bişey olduğunu kavrayın.Cok haklisiniz ama elimde değil psikolojik fibi gibi birsey sanirim bendeki. Üniversitede kiz yurdunda sacma sapan hikayeler dinleye dinleye böyle oldum sanirim :) nişanlim konuyu açıyor ( düğünumuz otelde olacak otel bize bir suit veriyor fakat kendi oturacagimiz ev de yakın) bana nerde kaliriz diye sohbet arasinda çaktırmadan bu konulari açıyor hemen kapattiriyorum :) cok seviyorum onu. Elini tutmak bile bana heyecan veriyor fakat dediğim gibi sacma sapan hikayeler yüzünden fobi olarak kaldi sanirim
Konuşun nişanlınızla böyle konuları, alıştırın birbirinizi rahatlatın ki doğal bişey olduğunu kavrayın.
Utanılacak bişey yok ortada üstelik sevdiğiniz insan var karşınızda.
O ne saçmalıkmış öyle kapıda beklemeler. Nerenin adeti bu? Dışarda kalmasınlar içeri gelip yardım etsinler.ben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
Ama neden böyle diyorsunuz? O gece geldiğinde ne yapacaksınız?Daha bahsini bile açamıyorsunuz. Biraz konuşun, konuşmaya çalışın, kendinizi rahatlatma olayını zamana yayın. O geceyi beklemeyin. Ya da evlenmeniznden önceki son haftaları. Zaten düğün stresi oluyor. Germeyin daha fazla kendinizi.Haklısınız ama elimde değil malesef.
ne kadar cahilsinkorunma hapları kıllanma tüylenme yapıyormu yan etkisi var mı
Bence de konuşun. Yeni deneyimlemiş bir olarak söylüyorum korkacak bişey yok. Eşiniz biraz daha kibar olur o gece sorun kalmaz. Ayrıca ilk gece olcak diye de bişey yok. 3 .4. gece olsun nolcak yani. Nişanlınızla konuşun mutlaka ama. Geçiştirmek çözüm değil.Haklısınız ama elimde değil malesef.