- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben karşıyım zaten de tanıdıklarım dedi şöyle böyle diye ben bi tırstım ilk gece korunma olmaz falan dediler ya hamile kalırlarsa dedim olabilir dedi
ben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
tabi bu konuda aceleci değilim yani hayatıma bir daha biri girerse güvendiğim olsun istiyorum neyse
mesele şu ki o kadar tanıdığım var bu konuyu açıyorum falan o günde yengemle konuşuyordum ki
ilk gece ilişkiyi tam yaşamadık dışarda bekliyorlardı falan dedi ben bi korktum ilk gece bu kadar kötü
oluyor mu namaz kılınıyor falan ama bide düğünden önce gelini tembihliyolar mı şöyle böyle diye
benim tanıdıklarımdan duyduklarım beni korkuttu açıkcası korkulacak birşey mi ilişki olsun evlilik
olsun ilk gece olsun düşüncelerinizi merak ediyorum ilk geceden çok korktum özellikle
ben şok ben iptal bide sonrası var haklısınız belki esnektir hiç merak etmedinizmiİlk gece sorun degil sonra haftada iki kere duzenli sex hayati falan olmak zorunda evlilikte ama bizde o yok işte.
Yani bi kere yapmakla bitmiyo o daha baslangic :)))
Ayrica ben hic kan falan görmedim ya iyiki eski kafali biriyle evlenmemisim.
hayatımda kötü çok şey varken belki güzel liliğibir evŞimdi ben alamadım hayatında kimse olmadığı halde bunu mu kafaya taktın?
maşallah Rabbim eşinizle daim etsin mutluluğunuzu inşallah banada iyi ve anlayışlı biri denk gelirBenim de ilk geceye ait özel korkularım vardı. Ve ilk bir ay vasinusmus oldum. İlk önce kendi içinde bu korkuları düzelt sonra evlen. İlk bir ay benim için çok zor geçti. Sürekli ağladım düzelmek için elimden geleni yaptım. Allah kimsenin başına vermesin zor hastalık. Eşimden allah razı olsun destek olmasaydı daha zor günler geçirmiş olacaktım.
Kan bekleme konusunda evlenmeden önce nisanlimla konuştum asla öyle bir şey istemiyorum. Ailenin yanında o günü yaşamam balayinda ya da bir hotel de olacak dedim. Kendi ailemin şehrinde Hotelde geçirdik. Hayallerimdeki gibi olmadı korktum. Ama sonra anladım ki korkulacak bir şey değilmiş. Bu konu da kendini nette araştırma yap ve düzelt muhakkak. Korkuları sil kafandan. Şu kapıda kan bekleyen türden aile olursa da güzel dille istemediğini utandigini söylersin ısrar ederlerse de hiç hoş değil. Öyle insanlar azaldı allahtan. Karaktersizlik bana göre.
Benim ilk gün kan gelmedi eşim hiç bir şey demedi güveniyorum herkesten gelmiyormus dedi. Allah ondan razi olsun. İkinci ve sonrakinde geldi. Şimdi ilk gece gelmeseydi kapıda bekleyen olsaydı ben ne yapacaktım. Önceden hiç kimseyle yakınlığm olmadığı halde haksızlık mi yapılacaktı bana. Asla kapıda bekleme yapanlara izin vermezsin.
ay evet ya ben bi de arkadaş yapmış işte ikinciye yerimden kalkamadım dedi ben şok ben iptalÇok ürkütücü ya. İnsanı gerçekten psikolojik olarak hırpalıyorlar. Bence sevgilin, nişanlın her neyse anlayışlı biriyse al karşına uzun uzun bu konuyu onunla da konuş. Bu konuda hiçbir şey yaşamadıysan sıkıntılı geçebilir. Ağrıların olabilir, korkuların olabilir. Evleneceğini düşündüğün insanla bunları konuşamayacaksan, kimse seni anlamayacak. Aman ne olacak deyip geçecekler :/
Yoo merak etmedim.Nette de bakarsaniz aslinda kendinizi kasmadiginiz surece kanama olmaz. O yer zaten delik(adet kanamasi ordan gelir) iliski ile genisliyor. Kadin kendini cok kasarsa o zaman yandaki damarlar catliyor kanama oluyor. Cart diye bi yirtilma olayi yok zaten.ben şok ben iptal bide sonrası var haklısınız belki esnektir hiç merak etmedinizmi