- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zaten kabul etmemde bana değil yengeminkine beklemişlerO ne ya kapida bekleme hangi devirde yasiyoruz .. baktin ikna edemedin keyfine bak utanmiyorlarsa beklesinler tovbee yaa
etme zaten canm ayrica carsaf olayini da kabul etme derim ben .. bna cok utanc verici geliyor bu tur geleneklerben zaten kabul etmemde bana değil yengeminkine beklemişler
aynen öylede hani diyorlar ya bazı aileler sinir bozucuetme zaten canm ayrica carsaf olayini da kabul etme derim ben .. bna cok utanc verici geliyor bu tur gelenekler
onunda kendi isteiği ile olmamış zaten ama anlattıda ben sinir oldum yaşadıkları kolay değil yaniyengeniz çok cahil uzak durun bence ve muhatap almayın çok gerilerde kalmış takmayin boşverin..
Ben bir bcuk sene kullandim ne killanma yapti cnm ne de kilo yapti aile hekimine sor o sana olanini onerirkorunma hapları kıllanma tüylenme yapıyormu yan etkisi var mı
Ben anlamadım ya, nasıl kocam dediğin? Hadi nikahı da geçtim, kocam demen için kocalık yapıyor olması lazım, yani bu bilmiyorum deyip bize sorduğun ilk geceyi çoktan halletmiş olman lazım, insan sevgilisine niye kocam desin yoksa?nişan değil sevda geçti 8 yıllık konuştuğum insan diyeyim artık biz ayrıldığımızın 3. ayında başkasına yüzük taktı benden için bazıları
sandıki hırs bazıları dediki yüzük sevdası ama hiçbiri değil Allah a şükür o kadar isteyenim yüzük getirenim var hırs yapmış olsaydım neler yapmazdım ki sadece acımı yaşadım yanına gitmeyi hesap sormayı istedim bi kere denedim gittim yanına
her zmanki yerimize gittik araba kullanırken parmağında yüzüğü görünce bi kötü oldum herşey dondu yine dayanamayıp sarıldık ama ittim onu benim saçımı cüzdanında taşıyan benim için bıçaklanan ailemin karşısına çıkan uğruna herşeyi yaptığım kocamm dediğim çarşıya çıktığımda yan gözle başkasına bile bakmazdım bile sevdiğim adam buymuymuş dedim durdum bana dedilerki bu kadar seviyodun niye ayrıldın değer vermiyordu bi kuru dalı çok görüyordu ben yzük dedimdi ben zengin zübbesimiyim diyodu anlatmaya çaılışıyordum anlamazlıktan geliyordu böyle birşey geçti başımdan geçmez olaydı bu yüzden ben de mutlu olmak istiyorum yüzüm gülsün kimsesizliğime kimse çaresizliğime çare olsun istiyorum kusura bakmayın acayip doluyum şimdiler de iyiyim ama canım yansada hep aynı yerden yanıdığı için uyuştu o yara
ben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
tabi bu konuda aceleci değilim yani hayatıma bir daha biri girerse güvendiğim olsun istiyorum neyse
mesele şu ki o kadar tanıdığım var bu konuyu açıyorum falan o günde yengemle konuşuyordum ki
ilk gece ilişkiyi tam yaşamadık dışarda bekliyorlardı falan dedi ben bi korktum ilk gece bu kadar kötü
oluyor mu namaz kılınıyor falan ama bide düğünden önce gelini tembihliyolar mı şöyle böyle diye
benim tanıdıklarımdan duyduklarım beni korkuttu açıkcası korkulacak birşey mi ilişki olsun evlilik
olsun ilk gece olsun düşüncelerinizi merak ediyorum ilk geceden çok korktum özellikle
Çok tuhaf hangi şehirmiş orası halen kaldi mi böyle kapı dinleme çarşaf istemelerben evlenmeyi düşünüyorum artık kötü insanlar ve olaylar yaşamak istemiyorum belki bilenleriniz vardır
tabi bu konuda aceleci değilim yani hayatıma bir daha biri girerse güvendiğim olsun istiyorum neyse
mesele şu ki o kadar tanıdığım var bu konuyu açıyorum falan o günde yengemle konuşuyordum ki
ilk gece ilişkiyi tam yaşamadık dışarda bekliyorlardı falan dedi ben bi korktum ilk gece bu kadar kötü
oluyor mu namaz kılınıyor falan ama bide düğünden önce gelini tembihliyolar mı şöyle böyle diye
benim tanıdıklarımdan duyduklarım beni korkuttu açıkcası korkulacak birşey mi ilişki olsun evlilik
olsun ilk gece olsun düşüncelerinizi merak ediyorum ilk geceden çok korktum özellikle
ben karşıyım zaten de tanıdıklarım dedi şöyle böyle diye ben bi tırstım ilk gece korunma olmaz falan dediler ya hamile kalırlarsa dedim olabilir dedi