• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüğü verdim

Yasin kac?calisip hayatını idame ettiriyorsun sevgilin olabiliyor ama erkegin bosalmasina safim ben bilmem bole seyler mi diyorsun?

Adam hem ezik hem şizofren resmen. 3 ay nasıl dayandın ya?

Sadaka ver, ciddiyim. Çok büyük bir belayı savmışsın.

Yasin kac?calisip hayatını idame ettiriyorsun sevgilin olabiliyor ama erkegin bosalmasina safim ben bilmem bole seyler mi diyorsun?

İlk sevgilimdi o 22 yaşında. 24'üm şu an. Evet bilmiyordum 2 sene önce. 1 sene önce haberlerde bir turizm markasının haberini daha önce duysam bilirdim. Kıyafetlerle bir şey yapmadan öyle olacaklarını bilmiyordum. Kimseye de diyemedim. 15 dk sarıldık kalktı banyoya diye. Kime anlatacağım bunu. Hiçbir arkadaşımın düzgün ilişkisi bile yok.

Keşke de bilmez olaydım bu kadar ayrıntıyı. Yok rüyalanma falan hepsini anlattı. Yoldan geçen kadın için dedi. Yok kasiyer için herkes için olabilir dedi. Bana kafayı yedirtti. Sen de dikkatli ol dedi.

hayır üniversite okuyosun/okudun belli ki. erasmusa filan da gitmişsin. bu kadar saf olmana anlam veremedim.

Benim midem bulandı resmen böyle konuşan düşünen bir erkek görmedim hayatımda. Ezilmişlik psikojisiyle seni bulmuş bakmış alttan alıyorsun gelmişte gelmiş üstüne. Bahsettiği erkek profili de tamı tamına kendisi.

Konudan bağımsız olacak belki ama üniversite okuyan, para kazanan, başka ülke görmüş birinin senin kadar saf olmasına çok şaşırdım. Bilgi sahibi olmak için illa bir şeyleri deneyimlemiş olmak gerekmiyor. İlk sevgilin olması da bu gerçeği değiştirmez.

Bilgisiz ve safsın. Tek hatan bu. Biraz hayat tecrüben olsaydı bu insanın senin için yanlış olduğunu teklifini kabul etmeden önce anlardın.

Sana tavsiyem farklı insanlar tanı. Erkekleri tanı. Seviyeyi kendin belirle. İster hiçbiriyle öpüşme, ister hepsiyle öpüş sen bilirsin. İlk hoşlandığın adamla evlenmeye yeltenme yeter :)

Son düzenleme:
Bir zamanlar benimde hayatimda boyle biri vardi. Simdi onun yuzunden kendimi uzdugum icin pismanim. Sukur et ve bir daha asla gorusme!

Arkadaş çevrem falan biri ile oturup cinsellik konuşmadım ki bilmiyordum. Ayda bir Eyüp Sultana giderdim İstanbul'da. Yazın teravihe giderdim lisedekilerle. Ders, iş, gelecek konuşurduk. Erkek muhabbeti yapan biri değildim. Sarıldım ona derken de kafamı koydum omzuna o kalktı üstünü değişip geldi ben anlamadım. Sonra zaten 1 yıl farklı şehirlerdeydik. 6-7 aydır İstanbuldaydı.

Üniversiteye gittim de vizeler projelerdi konumuz hep. Oturup bunları konuşmadım kimseyle. sonra kendisi açıkladı neden kalktığını 6-7 ay önce. Erasmusa da gittim bir kişinin dahi duymadım ilişkisini. Gece çıkmazdım çünkü ben orada.Derslerimin hepsine gittim. En son bir kız arkadaşımla avrupa turu yaptık. Ben sevmiyorum diye o da alkol almadı gezerken.

2 ay sonra el ele tutuştum. 1 yıl sonra küçük bir öpücük zaten. Çalışıyorum diye kafayı yedirtti. Otobüste o ayakta diyelim, yanımdaki kadın kalktı bi erkek oturdu. Kafayı yerdi bir şey yaptı mı diye sorardı. Uzak oturuyor zaten ne yapacak. Ben de ayrıldım zaten şubatta ama yine yüzük almış evlenme teklifi etti.

Yöneticim erkekti. Bahsetme o adamdan diyordu bana. Anlatma dediğim halde son zamanlarda arkadaşlarının konuşmalarını söyledi ben de iğreniyorum dedi. Kavga etmiş hatta bel altı konuşuyorlar güya dediği.

Arkadaşlar ben daha önce de seviyor muyum diye sormuştum bu adam için 5 ay önce. Bana evlenme teklifi etti 3 ay önce. Yüzük almış etmiş kabul ettim. İlk sevgilimdi.

Bana sinirlenince hakaret ediyordu. Ben son zamanlar iyice bağlandım. Kavga edince yine ben arıyordum. Sesini duymak istiyordum yine de. 1 ay yurtdışındaydım bir konu açıldı aramızda sorun olan. Onu dedim diye ayrıldı benden kötü şeyler söyleyip. Zehir etti bana 1 ayı. Hiçbir şey olmamış gibi karşıladı eskisi gibi olmak istedi. Ben dediklerini unutamıyordum.

Sorun olan konu şuydu. O inşaat mühendisi ve şantiyede çalışıyor. Ev arkadaşları da işten arkadaşları. Bana hep erkeklerin abaza olduğunu söylerdi. Şantiye şefi evli olmasına rağmen yoldan geçen kadın için şunu dedi. O bunu dedi falan sürekli. Ben çalışıyordum ofiste. Onlar senin için başka şeyler düşünüyor derdi. Dedim 'anlatma bunları artık ne olur. Tüm erkeklerden nefret ediyorum.' Hayır bil ona göre davran dedi. Ben de o arkadaşları ile dışarda çok gezmesini istemedim tabiki. Niye anlattı bu kadar bilmiyorum her seferinde açtı.

Ben onun bir şeyine karşı çıkınca o da eski konuları açıyordu. Erasmusa gitmiştim 1.5 yıl önce. Tüm evraklar hazırdı. Sonra tanıştık onunla. Gideceğimi bile bile o ısrar etti sevgili olalım diye. Sorun etmedi. 2 ay sonra elini tutabildim. Erasmusa gitmeden önce 1 gün evinde kaldım sadece sarıldık. Sonra uzaklaştım uyudum. Ama anlamadım banyoya falan gitti üstünü değişmiş. Diyorum ne demek ki bu. O zamanlar bilmiyordum hiçbir şey çok saftım.

Neyse erasmusta alkol hiç almadım. 3 gece dışarı çıktım sadece kot gömlek spor ayakkabı :) bir kere biri elimden tuttu sahneye çekti direk. Yüksek sandalyede oturuyordum düşüyordum nerdeyse. Yabancıydı zaten bırak yeterli dedim ingilizce toplamaya çalışıyorum cümleleri. Dürüstçe cevap ver zorla dansa kaldıran oldu mu dedi anlatmıştım 1.5 yıl önce. Bir daha yapma dedi sorun etmedi.

Şimdi sorunlarımız artmaya başladı. Bana fingirdek dedi bu erasmus nedeniyle. Diyemezsin dedim. Sonra diskoda kucak kucağa dans ettin, sürttürtdün. Karışık yurtta duş aldın erkekler dedi. Öpüşmeyi düşünmüşüm onlarla. Paragöz demeye başladı. Ablamın eşi baya eğitimli zengin yurtdışında. O hayata özeniyormuşum. İki kapılı araba istiyormuşum. Söylüyorum aşkım açma bunları bir daha seni seviyorum diyorum. Ben çalıştım 1 yıldır hem okul hem iş. Görüşememişiz bunun için çok. Paragözmüşüm ben. O istanbula benim yüzümden gelmiş kariyerini düşünmemiş. Ben hiç fedakarlık yapmamışım. 2 gün çalıştım okurken. Çalışmasaymışım onda kalsaymışım o para verirmiş ki daha çok vakit geçirirdik bağlanırdık dedi. Dedim ne diyorsun sen. 3 kuruş için çalışmışım. Ben öyleyim yıllardır harçlık almıyorum çalışıyorum.

En son dedi ki. Sen yüzüğün bile karatını markasını söyledin bana. Millet yüzük bile istemiyor. Gözün doymuyor hiç dedi. Öyle bir şey demedim iftira atma dedim. Ben hep kendim iş bulayım çalışayım öyle biriyim. Ayda 200 lira harcarım anca. Yurt paramı kendim ödedim 2400 tl. Ablamın yanına uçak bileti buluyormuşum ama paragözmüşüm. Ailem verdi onu ablana moral olsun git dediler. Yani o gelmiş o kadar istanbula ben bir şey yapmamışım ondan hırslandı. haftada 2 gün görüştük. evine de gittim kaç kere içim rahat etmese de aileme karşı. aynı şehirdeydik ama 3 saat sürüyordu buluşmamız. Ve akşam oluyordu taksilerde hep dünya para gidiyordu.

Şimdi dediklerini unutamıyorum. Benim psikolojimi bozdu. Pislik şeylerini anlattı erkeklerin. Tüm erkeklerden tiksiniyorum. İleri bir şey yaşamadık onunla. Ama bana fingirdek dediği için öpüştüğüm için bile pişmanım. Otobüste erkek otursun yanıma istemiyorum.

Yüzük için dediği iftiralar son oldu. Bir arkadaşıma bile yüzüğün fotoğrafını atıp şu kadar karat şu marka demedim ben. Ben bile kaç karattır bakmadım zaten. Gittim o lafı dediği için sabah 5te ilk otobüsle istanbula gidip bir arkadaşına yüzüğü verdim ve hiç konuşmadım bir daha o da yazmadı.

Aklıma geldikçe tiksiniyorum, midem bulanıyor benim. Bu kadar iğrenç 3 ay yaşamadım. Öpüşünce bile bu asansörde boş... işte. Öf ben bilmiyordum bile böyle bir şey. Sadece elini tutmak, boynundaki sıcaklık, kafamı koymak, onun dizime yatması güzeldi. Sıcaklığını hissediyordum mükemmel bir şeydi benim için. Şimdi neftet ediyorum her şeyden. Millet ile kucak kucağa dans etmişim ben. Ofiste çalışıyorum diye ben orada objeymişim aslında

adam bariz şizofren bence :) kurtulmuşsun umarım tekrar dönmezsin ona..

Bunun 18 yaşlarında sevdiği kız da varmış. Kız kabul etmemiş bunu tanıyalım birbirimizi demiş. Ama o zamanlar bir sürü kişi ile mesajlaşmış aslında kız. Bir de arkadaşı görmüş jetta marka arabaya binmiş yoldan laf atan birinin. Sonra nefret ettim ondan diyor ama. Kız biz sevgili olunca yazmıştı fotoğrafımızı görüp. Evlilik ne zaman demişti. Altın yollarım ben de yazmış, şansa yakaladım mesajını.

Dedi ben onu sevmiyorum nefret ediyorum zaten kendi attı mesaj. Silmişti her yerden onu. Kızı sonra araştırdım. Rakı fasıl sürekli. Ablasının bikinili fotoğraflar biralar hep. Dudak büzüşük fotoğraflar. Göğüs dekolteli fotoğrafı linkedin iş ağında profilinde.

Yazma bana demiş kıza mesajda ama kız arkadaştık biz hayırlı olsun demek istedim. Ne iş yapıyor çekik gözlüymüş falan yazmış. Sevgili hiç olmamışlar da kız süründürmüş bunu. Babası kansermiş sonra vefat etmiş. Dertlerini anlatmak, ilgisini almak için tuttu büyük ihtimal hayatında hep.

Acısını benden çıkardı. Bana da ders oldu zaten. Ortak arkadaşlarımız vardı kimse kötü biri demez onun için. Ama iç dünyasını 1 yıl sonra anladım ki. İlk sevgilimdi bütün psikolojimi bozdu. O sapık bu sapık diyerek.

Bir laf vardır: Kişinin fikri neyse zikri de odur diye.
Adam aslında kendi nasılsa sana da diğerlerini öyle anlatmış, iğrenç adam.
Kurtulmuşsun. Boşta kalınca tekrar gelebilir ama.

amowwwww o neydi gız öle kaç bacım arkana bakmadan kaç maşallah mis gibi kızmışsın bilgili kültürlü ahlaklı allahtan belasını istemiş o da boşver
adam ruh hastası öle tiksincek de bi durum yok erkeklerden tamam erkeklerin tpouna kibrit suyu derim ama bir andaval yüzünden böle olma takma kafana

Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Hep çok para harcadı kira, taksi vs. Ee dışarda akşam 8de görüşebiliyordum iş çıkışı anca. Günde 100-150 lira taksisi falan. Sahilde gezerdik, avmde hep farklı yemekler denerdik. Evine alışveriş yapardık, kahvaltı hazırlardık. Mutluydum yanında ama mesajla bunları derdi. Kıyafetlerini hep benle alırdı, gezerdik.

Ama böyle saçma şeylere girdi birden. Ben benim için geldi İstanbul'a çok para harcadı. Hiç esirgemedi bir şeyini diye düşündüm. Annesi tanışmak çok isterdi, hastaydı zaten. Ama ben vicdan yaptım. O vicdanlı olamadı. Ben de ne salaktım ya.

Fingirdek lafını hiç unutmadım zaten 1 ay önce dedi. Yüzük için karat marka dedin paragöz deyince zaten. O gece 3te dedi bunu, 5 otobüsyle istanbula gittim. Yazdım arkadaşlarına biri alsın diye. Bir daha da konuşmadım cevap bile vermem, engelledim zaten ulaşamaz.

Ama ne saftım hep çok para harcadı hayatını bana göre kurdu diye düşündüm ya :)

Kesin geri döner.
Şirinlik yapıp af diler.
Sakın kanma.
Bilerek bunları anlatmış ki ondan sonra kimseyle sevgili olma diye.
Her erkek abaza değil.

Fingirdekte koptum gerisini çok okuyamadım gülmekten :KK70: iyi kurtulmussun adam eski Türk filmlerindeki takıntılı tiplerden boşver bunu

İnanılmaz deneyimler yaşayabilecekken sırf bu hanzoya açıklaman gerektiği için yaşamamışsın bence buna üzül. Kurtulduğun için yemek dağıt. Hayatını yaşa ya hayret bişey başka insanlar var dünyada bu ne böyle

Para harcadı da para harcadı, harcamasaydı? Öteki kızın hayatını eleştirmek sana düşmez, ister dekolteli ister çıplak fotoğraf paylaşır ister içer ister hacca gider. İnsanlara saygı duymak zorundasın, sana saygı duyulmamış bastırılmışsın, saygı duyan biri karşına çıksın da ilişki nasıl olmalı göstersin sana. Ya ayrıca yaşadığın her anı neden anlatıyorsun kendine saygın Yok mu? Ona ne senin yaşantından? İnsani şeylerden tiksinme . Ayrıca aç interneti biraz hayat bilgisi çalış. Gerçek olamayacak kadar saf ayağına yatmışsın. Seni leylekler mi bıraktı kuzum?

Back