biraz korkuyorum ilk gece

Bana çok komik geldi bu açıklama ameliyat mı yapıyorlar da kanama olursa acil müdahale ekibi falan.
Ne kadar abartmışlar alt tarafı seks yapacaklar
Böyle şeyler korkutuyor işte genç kızları.

Bana çok komik geldi bu açıklama ameliyat mı yapıyorlar da kanama olursa acil müdahale ekibi falan.
Ne kadar abartmışlar alt tarafı seks yapacaklar
Böyle şeyler korkutuyor işte genç kızları.
Köyde bilmem kaç rakım yükseklikte 112 acil olmuyorsa demek ki. Size komik gelmiş olabilir bana o günlerin şartlarında mantıklı gelmişti.

karı koca arasında yaşanabilecek en muhteşem duygu. Korkacak bir şey yok, akışına bırakın ve tadına varın.
Kapınıza da gardiyan dikmeyin işte o zaman vaji de olursun, stresten kocan da da sorun olabilir.
Daha 20 yaşında bu neyin acelesi hem yahu

Köyde bilmem kaç rakım yükseklikte 112 acil olmuyorsa demek ki. Size komik gelmiş olabilir bana o günlerin şartlarında mantıklı gelmişti.
Dünya üzerinde dakikada bilmem kaç milyon çiftin yaptığı bir aktivite olduğu için söylüyorum tehlike olasılığı ne olabilir yani normalde, abartmışlar işte kanama olur, heyecandan ölür bilmem ne diye.
Sonra diyoruz genç kızlar neden korkuyor, vajinusmus oluyor.

Bu devirde kapıda beklememi kalmış yahu. Korkacak hiçbirşey yok o çok bilmişlere bakma rahat ol yeter.

kapıda bekletmeyin insanları ayıp olur kapıda kalmasınlar, girsinler odaya hep birlikte çay kahve eşliğinde güle oynaya yaparsınız.
şaka mı bu ya? kapıda bekleme çarşaf isteme falan mı kaldı, bunları isteyen adamla evlenmeyin zaten.

Nerde yaşıyosunız siz ? Yaşınız 15 mi ? Hiç eğitim almadınız mı ? Var mı böyle şeyler hala..

Çok güldüm ya

korkulacak bişey yok, öyle kapıda bekleyenler gibi saçpa sapan şeylere izin verme, herkes düğünden sonra evine gitsin mümkünse, kimseyi ilgilendirmez sizin ne yaptığınız, namaz kılarsınız kılmazsınız o da sizin bileceğiniz iş

Öyle deme eskiden çok vaka oluyormuş neler neler. Tabi hep cahillikten, gençleri egitememekten, korkutmaktan. Burda bi hanım yazmıştı Avrupada yaşıyor, vajinusmus tedavisi için Dr bulamamış, burda Dr lar vajinusmusu tam olarak bilmiyorlar demişti, oralarda hasta olmayınca Dr lar denk gelip kendini geliştiremiyor demek ki en sonunda telefonla haydar dümene ulaşmış ist.a gidip geliyormuş bunun için.. zaten nerde saçma abuk dertler orda bizim ülke..

Daha hayatına biri girmeden korkmaya başlarsan tatlım ohoo.. hiç gözünde büyütme kolayca hallolacak birşeyi buyutmekten oluyor hep bunlar.. kafan rahat olmali

Açıkçası düşünüyorum ne olabilir diye acil müdehale gereken aklım almadı.
Şu kısım doğru cahillik, gençleri eğitmemek, bu konunun özellikle tabu olması problem.
Düğünden önce genç kızlar korkutuluyor, işte kanama olur durmazsa diye dışarda insan bekletiliyor (bekaret için değil).
Erkekler çok büyük beklentiyle gerdeğe gönderiliyor, sırtı yumruklama falan sanki dünyayı kurtaracak, gereksiz heyecan yüklemesi yapılıyor.
Bu iki ruh halindeki insanı gerdeğe sokup normal bir cinsel hayat bekliyoruz sonra gelsin vajinusmuslar gitsin sertleşme, erken boşalma sorunları.
İşte bişeyi ne kadar abartırsan o kadar büyür, bizde de bu mevzu abartıldıkça daha çok sorun yaşayacağız malesef ne vajisi biter ne başkası.

Heh işte böyle her haltı çok bilmiyormuş gibi boş boş konuşuyorlar.Çocukluktan beri kafayı yediriyorlar.Sonra al sana vajinismus.Ayrıca hem yaşın küçük hem de evlilik yolunda değilsin.Şimdiden düşünme bunları.Kimseyle de bu muhabbetlere girme.Ben hiçkimseyle bu kadar özel muhabbetlere girmem.İlk gecesini anlatmaya kalkacak bir arkadaşım vardı susturdum bu senin özelin diye.Ayrıca ilk gece bir şekilde olur geçer de evlilik her yönüyle ağır bir yük.İlla çekineceksen bu yükten çekin.Hatta bu yaşta kesinlikle çekinmelisin.

Haklisiniz. Acik acik konuşacağım. Ben canim yanacak diye korkuyorum. Nisanlim cok anlayisli biri eminim o gun daha da anlayışli olur. Hayirlisi olsun

Haklisiniz. Acik acik konuşacağım. Ben canim yanacak diye korkuyorum. Nisanlim cok anlayisli biri eminim o gun daha da anlayışli olur. Hayirlisi olsun

Yok canııım ona ben de inanmıyorum devamında dedim ya cahillik hep. Kapıda beklemek için o vakaları bariz bahane etmişler. Sanki hepsi sağlık gorevlisi, acil yardım personeli hey allahım ama çok yakınımdan biliyorum aşırı kanaması olup hastaneye kaldırılmıştı. Bazılarında olabiliyor. Düşüp yaralananlar, bi tarafını kıranlar, bi tarafını kesenler, kalp krizi geçirenler, panik atak geçirenler, ağlama krizleri hatta çok korkunç ama kitlenme vakalari oluyormus

Ay o kitlenmeyi bende duydum çok fena

Haklisiniz 2 aydan bile düştü günlerim. Konusacagim ilk konu acildiginda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…