biraz korkuyorum ilk gece

Eskide kaldı onlar herkese kulaklarınızı tıkayın herkesin ilk gecesi farklıdır. Kimsede sizden çarşaf falan isteyemez herkes kendi namusunun bekçiliğini yapsın. Hamile kalmakta istemiyorsanız düğününüze yakın yani bi kaç ay önceden bi hekimden destek alın.

Bende konu acsam mi acmasam mi diye düşünüyordum bende 2 ay sonra evleniyorum ve suan size yazarken bile kendimi kasiyorum ne yapacağım bende bilmiyorum

Sizin anlattığınız gibi birsey olmaz amacok itici. Ben cevremden hic duymadim öyle birşey

böyle şeyleri konuşa konuşa kendinizi vajinusmus yapıyorsunuz.
konuşmayın dinlemeyin sormayın arkadaşım.
özellikle de bu tür cahil insanlara.

Ayyy ne beklemesi ..Bu nedir ya....biz balayında yaşayamadık o şeyi sonra evimize geldik ben rahatladım tabi nasıl oldu anlamadım...önemli olan senin rahat olmanın arada afedersin ama çok fışkırır gibi kan da olmuyor.sadece birkaç damla pembe kan geliyor o kadar.........korkmana gerek yok sal gitsin

Diğer yaZdıklarını bilmem ama sakına bu konuları cok didikleyip kafanda kurma..
Ha didiklersen ne mi olur ?

Evlenmeden önce liseden beri meraklıydım bu ilk gece olaylarına.
Acaba acır mı , kanar mı ?
Bulduğum her postu okurdum meraklı meraklı .
Vajinusmusu yenenlerin hikayelerine varana kadar dibini sıyırmıştım sen düşün.

Evlendim ilk gece korkudan Regl oldum saçma sapan bi iki gün sürdü belli belirsiz.

Daha sonrasında bi türlü beceremedim o işi cok korktum bi hafta , 10 gün derken ..
Aha dedim okuya okuya kendini vaji yaptın ..

15. Gün kendimi telkinlerle sakinleştirip ilk gecemizi yaşadık, hiçde bişey yokmuş ..

Burdan bu konulara meraklı genç kızlarımıza seslenip kamu spotumu koyup gidiyorum..

Okumayın , oluruna bırakın ..

Bende konu acsam mi acmasam mi diye düşünüyordum bende 2 ay sonra evleniyorum ve suan size yazarken bile kendimi kasiyorum ne yapacağım bende bilmiyorum
Neyi kasiyosun? Bosver bu sacma sapan muhabbetleri. Dugununu sevdigin adami bundan sonra onunla ayni evi ayni hayati paylasacagini dusun. Mutlu ol. Kasma kendini gerek yok. Gerekirse nisanlinla konus simdiden rahatla biraz.

Niye korkuturlar ki boyle hic anlamam bu hava gibi su gibj cok dogal bisey korkulcak hicbisey yok yeter ki kendini kasma kimseyede sorma boyle sreyleri ac interneti oku ogren o kapida beklemeler eskide kalmis

Neyi kasiyosun? Bosver bu sacma sapan muhabbetleri. Dugununu sevdigin adami bundan sonra onunla ayni evi ayni hayati paylasacagini dusun. Mutlu ol. Kasma kendini gerek yok. Gerekirse nisanlinla konus simdiden rahatla biraz.

Cok haklisiniz ama elimde değil psikolojik fibi gibi birsey sanirim bendeki. Üniversitede kiz yurdunda sacma sapan hikayeler dinleye dinleye böyle oldum sanirim :) nişanlim konuyu açıyor ( düğünumuz otelde olacak otel bize bir suit veriyor fakat kendi oturacagimiz ev de yakın) bana nerde kaliriz diye sohbet arasinda çaktırmadan bu konulari açıyor hemen kapattiriyorum :) cok seviyorum onu. Elini tutmak bile bana heyecan veriyor fakat dediğim gibi sacma sapan hikayeler yüzünden fobi olarak kaldi sanirim

Konuşun nişanlınızla böyle konuları, alıştırın birbirinizi rahatlatın ki doğal bişey olduğunu kavrayın.
Utanılacak bişey yok ortada üstelik sevdiğiniz insan var karşınızda.

Cehaletın nerden gelecegı hıc bellı olmaz
Mesela benım kayınvalıdem esım tarafı gorunuste bombastik bı aıle
Avrupai gıyım hava konusma yeme ıcme yasayıs kultur sımdı suraya yazacagımla asla bagdastıramazsınız
Evlendık ertesı gun balayına gıderken yolda esımı aradı...
Aslında sızın evde ılk gece refakatcı kalmalıydı ama neyse bu sefer de boyle olsun dedı
Esım o an cok yuksek sesle donuste ılk ısım gelıp senı alıp doktora goturmek beynın kafan ıyı degıl dedı telı kapattı
Benım nasıl sınırım bozuldu anlatamam
Acaba bu cehalet aılelerınemı mahsus dıye arastırdıgımda eltıme boyle bırsey demedıgını hıc boyle bırseyolmadıgını kayınvalıdemın o an kafayı yemıs olabılecegını soyledıler yada sız yanlıs anladınız boyle bırsey mumkun degıl dedıler

Yani aslında aklı dengesı yerınde olan kısının yspmayacagı bırsey ama esının gerızekalı akrabası var mı bunu evlendıkden sonra gorursun

O ne saçmalıkmış öyle kapıda beklemeler. Nerenin adeti bu? Dışarda kalmasınlar içeri gelip yardım etsinler.

Ben yeni evliyim ne kapımda biri bekledi ne de çarşaf olayı oldu. Ama bunlar eskiden gelen,olan gelenek görenek. Aman ne saçma falan demeyin eskiden vardı ve hala bu gelenekleri yaşatan bölgeler,köyler var. Kapı da bekleme olayı da şöyle oluyormuş ben de sormuştum küçükken sebebini; damada veya geline heyecandan bişey olursa,gelinde kanama tarzı bişey olursa yalnız olmasınlar yardım edecek biri olsun diye dediler. Eskiden kk yoktu,goole yoktu,hatta cep telefonu yoktu. Eskiyi eleştirirken o dönemin şartlarına göre yorum yapın lütfen. Niye coştuysam.

Haklısınız ama elimde değil malesef.
Ama neden böyle diyorsunuz? O gece geldiğinde ne yapacaksınız?Daha bahsini bile açamıyorsunuz. Biraz konuşun, konuşmaya çalışın, kendinizi rahatlatma olayını zamana yayın. O geceyi beklemeyin. Ya da evlenmeniznden önceki son haftaları. Zaten düğün stresi oluyor. Germeyin daha fazla kendinizi.

Haklısınız ama elimde değil malesef.
Bence de konuşun. Yeni deneyimlemiş bir olarak söylüyorum korkacak bişey yok. Eşiniz biraz daha kibar olur o gece sorun kalmaz. Ayrıca ilk gece olcak diye de bişey yok. 3 .4. gece olsun nolcak yani. Nişanlınızla konuşun mutlaka ama. Geçiştirmek çözüm değil.

Kızlarımız okumuyor ,kızlarımız cahil kaliyor. Yanlış anlama beni sakın güzel kardeşim, böyle arabesk adamlardan uzak durun. Böyle yengelerden, onların vereceği kulaktan dolma bilgilerden uzak durun. Yoksa ayni zihniyet sende uygulanacak, sen ileride kızına uygulayacaksin ve biz bir arpa boy ilerleyemeyecegiz. Konuya gelecek olursak oncelikle cok gencsin, evlilik cok kolay degil, acele etme. Zamanıyla her sey guzel ve yolunda giderse, evlenirsin, korku yaratacak bir durum yok emin ol. Ilk gece degil ama evlilik zor, iki ailenin bir araya gelmesi zor, herkesi idare etmek zor. Bunlari goze alabildiginde evlilik düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…