biraz erken bir iliski mi oldu yoksa dogal mi hissettiklerim ? :(

Konu cinsellik olunca herkes bilir kişi kesiliyor, eleştiriler kınamalar arka arkaya geliyor...Belli ki karşılıklı istemişsiniz ve yaşanmış. Yaşadıklarının arkasında dur. Yarın ne olacağımız belli değilken hemen ya evlenemezsek de ortada kalırsam triplerine hiç girme. Ortada kalmak diye bir mevzu yok bir kere. Erkeğin olduğu kadar kadının da doğal ihtiyacıdır cinsellik. Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız aksine cinsellik ilişkinize renk getirir, heyecan getirir. Birbirini gerçekten arzulayan çiftler için hele ki aynı evde de yaşamıyorsanız cinselliğin monotonlaşması imkansız gibi bir şey. Akışına bırak. Korktuğun şeyleri dile getirmen onların gerçekleşmesine sebep olur.

Yeterince ozguven asilamistir supermen normalci nikah disi iliskici arkadaslar sana...dunyani da ahiretinide onlar kurtaracak ya senin...
Hayirla baslamayan hayirla biter mi..
Diknot: ölum son degil baslangicin kendisidir..
Bu dunya yaniltmasin sasirtmasin insani zira b.k yemek normaldir ben yiyorum sende ye rahat ol diyebilrim..

Herkesin musluman olduğundan ne kadar da emin oluyor bu dini yorum yapanlar! Akli olan herkes bunun gunah oldugunu zaten bilir de, konu sahibi onu mu sormuş? Dini bi kenardan sokuşturmazsaniz çatlarsiniz zaten..

valla inşallah korunmuşsunuzdur.Ben evlendim korunduk sandığımız halde hamile kaldım:)
oolmuşla ölmüşe çare yok,artık yapcak bişey yok kendini en kötüsünede alıştır.olmazsa yıkılmayasın sonra

bunu da yaşadık her şey bitti diyorsanız bizim gibi 14 senelik ilişkisi 10 yıllık evliliği olanlar ne yapsın, her şeyi yaşadık yeni bişey yapalım diye parende mi atıcaz karşılıklı :KK70: cinsellik yaşandı diye ilişkinin heyecanı bitmez önce bi bunu kafanıza oturtun.

kıyamamak kısmıni da anlamıyorum, yatakta birbirinizi öldüresiye kırbaçlamıyorsanız nesine kıyamadığını düşünüyorsunuz? imza atılınca birden kıyım duyguları mı kabarıyor erkeklerin, imzadan önce olursa tu kaka, imzadan sonra olursa oh yeah :cool:

Burdaki yorum sahipleri konu sahinin musluman olmadigi kanaatiyle mi destek mesajlari yazmislar yani..
Inanmamakta bir inanc ise herkes kendi inancina gore yorum yaziyor...yhasasin..
Bana batan muslumanim deyip buyuk bir gunaha ne var cnm bunda diyen...benim bunyem kaldirmiyor arkidas musluman bir kafa musluman bir kalp bunu kinamalidir...
Bir kotuluk gordugunde elinle yapamiyosan dilinle onu da yapamiyosan kalbinle duzeltecen..

Herkesin musluman olduğundan ne kadar da emin oluyor bu dini yorum yapanlar! Akli olan herkes bunun gunah oldugunu zaten bilir de, konu sahibi onu mu sormuş? Dini bi kenardan sokuşturmazsaniz çatlarsiniz zaten..

seni yargılamak bize düşmez ama daha evlenmenize uzun süre varken bence bunu yaşaman çok erken olmuş. diyelimki erkek arkadaşının ailesi onaylamadı ve sen evlendin istenmeyen gelin damgası yedin ve hayat sana zehir oldu, diyelimki erkek arkadaşının başına birşey geldi, diyelimki aşkınız bitti erkek arkadaşın başka bir bayandan hoşlanmaya başladı bütün ihtimalleri düşün diyeceğim ama olan olmuş.

Burdaki yorum sahipleri konu sahinin musluman olmadigi kanaatiyle mi destek mesajlari yazmislar yani..
Bana batan muslumanim deyip buyuk bir gunaha ne var cnm bunda diyen...benim bunyem kaldirmiyor arkidas musluman bir kafa musluman bir kalp bunu kinamalidir...
Bir kotuluk gordugunde elinle yapamiyosan dilinle onu da yapamiyosan kalbinle duzeltecen..

Ben sadece hiç din kismi sorulmaya bir konuda bile, dini alet edip olayi farkli bir boyuta taşimaya karşiyim. Aynen sizin yorum yapanlara "supermen normalci nikah dişi ilişkici arkadaşlar" şeklindeki gereksiz ithamlariniz gibi. Bir konuda kendini çikmazda hisseden birine hemen "günahkar, yanacaksin" gibi şeyler yazsak çok mutlu olacaksiniz heralde. Herkesin dini ve gunahi kendine hanfendi. Kimseyi bu konuda yargilamak bize düşmez.

Konuda büyük günah kabul edilecek çocuk istismarına ne var canım bunda diyen biri mi var?
Her neye inanıyorlarsa taş olarak başlarına yağsın onların. Daha büyük kötülük düşünemiyorum çünkü.

Okulu uzadigi icin soyleyemiyor yasi 28 ve okul uzadi mezun olmadi ailesi kati bu konuda . Ailesi onun dışında onaylar yani konustuk onları

nerden biliyorsun? Nasil bu kadar emin olabiliyorsun ? Daha yasin kücük yarinin ne getirecegini bilemedigimiz halde nasil bu kadar cok güvenebiliyoruz insanlara. Sonuc olarak olmus gitmis insallah seni birakmaz.

Herkesin bakış açısı farklı, ben de evlilik öncesi cinsel ilişkiyi normal bulan biriyim. Ama normal bulmayıp dini vb sebeplerle bunu yapmayan insanlara da saygım sonsuz. Biz sizi yargılayamayız hata vb diyemeyiz, onu en iyi siz bilirsiniz bence...

Ama ben şöyle düşünüyorum: sanki anlattığınıza göre güzel bir ilk deneyim olmuş... Hele ki siz geçmişte bu konuda çok zor, kötü şeyler yaşamışsınız. Buna rağmen güzel bir deneyim yaşamış olmanız bence hoş bir şey... Yani karşınızdaki kişinin nazik olması, sizi önemsemesi... Benim ilk deneyimim güzel değildi mesela... Karşımdaki kişi nazik değildi, beni önemsememişti. Bazen diyorum ki keşke o öküzle olmasaydı... :) O yüzden bence en azından bu konuda mutlu hissetmeniz doğal. Suçlu hissetmenize ise bence gerek yok. Veya "bunu da mı tükettik, istediğini aldı ve bitti mi, şimdi beni bırakır mı?" gibi şeyler düşünmenize. İlerisi için ne yapacağınıza dair ise ben de yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum:

-Bir daha yapmak istemiyorsanız yapmamakta son derece serbestsiniz, bu konuda baskı hissetmeyin.
-Ama eğer bir daha birlikte olursanız kesinlikle uygun korunma yöntemi ile (prezervatif) korunmayı unutmayın.
-İleride ilişkiniz olur da bozulur kabul edemeyeceğiniz şeyler olursa sakın sadece cinsellik yaşandı diye onunla kalmayın...

2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz:KK43:

28 yaşında ki adam 20 yaşındaki kızla 2bucuk yıldır beraber. Ve ailesi okul konusunda katı diye hala söyleyemiyor..
Üstelik sana cinsellik konusunda kıyamazken (ki kıyamamak ne oluyorsa , odunla döve döve sevişmicek heralde adam) birden bire beraber olma yönünde olaylar gelişiyor..

Kimseyi sevişti diye yadırgayamam ama böyle saçma sapan bahanelerin arkasına saklanıp birşeyler yaşandığında sonrada acaba doğrumu yaptım diye sorgulandığında cok tuaf geliyor..

Zamanla görüceksin doğru mu değil mi..

ben de evlenmeden cinsellige karsi degilim ve bence bu insani bir haktir. Nefes almak yemek yemek gibi insani bir durum. Hatta ben de erkek arkadasimla birlikte yasiyorum.
ama senin iliskinde oturmamis birseyler varmis. Bircok celiskiden bahsediyorsun seni soylememesi vs...
ama bunlar senin pisman olmana sebep degil. Hem ne icin pisman olcaksin ki ? Hicbir islevi olmayan bir zar edep timsallerinin gozunde seni namussuz yapacak diye mi ? bu senin bedenin arkadasim bu senin hayatin. kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Oyle zar diktirme falan gibi kendine saygini kaybedecegin islere de girmeyi dusunuyorsan ilerde asla dusunme.
senin burda en buyuk ve yegane sorunun sevgiline duydugun guven bence. Satir aralarinda tuyolar vermissin. Bu adamda celiskili birseyler var. Sadece iyi gozlemle ve bunlara dikkat et.
Ahlak timsallerine ilk gecende kocanla bilmem ne diyenlerle de muhatap dahi olma. Onlar bayilirlar kinamaya... baslarina gelecekleri bilmeden :KK66:

Ben sadece hiç din kismi sorulmaya bir konuda bile, dini alet edip olayi farkli bir boyuta taşimaya karşiyim. Aynen sizin yorum yapanlara "supermen normalci nikah dişi ilişkici arkadaşlar" şeklindeki gereksiz ithamlariniz gibi. Bir konuda kendini çikmazda hisseden birine hemen "günahkar, yanacaksin" gibi şeyler yazsak çok mutlu olacaksiniz heralde. Herkesin dini ve gunahi kendine hanfendi. Kimseyi bu konuda yargilamak bize düşmez.

Ilk yorumu iyi okursaniz yargilama yada elestirme yok sadece gorus belirtme var..cevaben gelen yorumlarda din gecti oda cevap oyle gerektirdigi icin..

Lütfen konuya dini yorum yazmayınız, yasak olduğunu her topikte yazmamıza gerek yok, bölüm kurallarına göz atsanız yasak olduğunu öğrenirsiniz ama yasak olduğunu bile bile her seferinde konulara uyarı yapmak zorunda bırakıyorsunuz, banlasak bu seferde dinsiz diyorsunuz.
Yasaklara ve kurallara uyun rica ediyorum.

keşke buraya yazmasaydınız şimdi eleştire eleştire pişman eder cinsellikten soğuturlar sizi.. sevdiğiniz güvendiğiniz bir adamla "mutlu bir andı" olarak tanımladığınız şekilde yaşamışsınız. pişman olacak üzülcek bir şey yok. ama korkmayın bu da bitti şimdi ilerlememiz lazım diye bir şey yok. sıkılmaz:) tam tersine bir kişiyle cinsel birliktelik yaşadığınızda daha çok bağlanıyorsunuz. çünkü bu çok özel güzel bir şey. bu aşkı paylaşmak güveni paylaşmak dahada yakınlaştırıyor. ilk olduğu için böyle hissetmenizde normal. mutluluklar.. burdaki kötü niyetli yorumları okumayın. vücut sizin hayat sizin kimseye verilecek hesap yok. ama bunu bir anlatamadık burdaki bazı kadınlara..

Ins ayrilmayiz oyle düşünmüyorum yani ama hayir asla ondan baskisni sevebilcegmi dusunmuyorum baskasiyla ilerde olabilecegimide evet benmde okulum var . Heycanli olur tabi de sikilmaz umarım diye korkuyrm bilmiyorum değişik ruh hali ya mutluyum ama

Ay olmadi gunah ta ayip ta ya nikahsiz, ne bu simdi normallrstirmemekten yanayim adam simdj evlilik icin niye yirtinsin bide o kadar sorumluluk alsin ki aptal mi sevio gelio yatio gidio ne evlencek heycani oldurur der gecerse ya sonu husran olmasin, evlilik neye yario o kadar rahatsa artik hersey bende cok asik klarak evlwndim o da kiyamazdi 2,5 yil ben istesem de o ileri gitmezdi sukur ki gitmemis en kucuk sege ayrilirdi bekar akli jste simdi bi anne ve kadinim napardim diyirum gercek hayatla karsilasinca, adam ayrilirsak ben sana kiyamam bnm yuzumden baska adamin karisiyla oynayamam onlari yasamana musade edemem derdi hep iiki de oyle olmus

keşke buraya yazmasaydınız şimdi eleştire eleştire pişman eder cinsellikten soğuturlar sizi.. sevdiğiniz güvendiğiniz bir adamla "mutlu bir andı" olarak tanımladığınız şekilde yaşamışsınız. pişman olacak üzülcek bir şey yok. ama korkmayın bu da bitti şimdi ilerlememiz lazım diye bir şey yok. sıkılmaz:) tam tersine bir kişiyle cinsel birliktelik yaşadığınızda daha çok bağlanıyorsunuz. çünkü bu çok özel güzel bir şey. bu aşkı paylaşmak güveni paylaşmak dahada yakınlaştırıyor. ilk olduğu için böyle hissetmenizde normal. mutluluklar.. burdaki kötü niyetli yorumları okumayın. vücut sizin hayat sizin kimseye verilecek hesap yok. ama bunu bir anlatamadık burdaki bazı kadınlara..

Yok hicbisey zaten dimi o guzel kultirumuz kirmizi kusagin anlamj beyaz gelinligin masumiyeti , mahrem, haram, sosyalitede ayip ne kadar normal yani tum bunlar, ya kendi adina konus milletin kizi coluk cocugu var oyle artistlik yapma modern ayaklarina tc de yasiyoruz ayrilirsa kizin ikinci iliski evliligi nolacak biliuormusun dayak da yiyecek belki horlanacak da bosanacsk da burda cok boyle konu var sapitmayin bu kadar indan hakkinda da konusamassin bu kadsr moderen dusunceye sahipsen

ben de evlenmeden cinsellige karsi degilim ve bence bu insani bir haktir. Nefes almak yemek yemek gibi insani bir durum. Hatta ben de erkek arkadasimla birlikte yasiyorum.
ama senin iliskinde oturmamis birseyler varmis. Bircok celiskiden bahsediyorsun seni soylememesi vs...
ama bunlar senin pisman olmana sebep degil. Hem ne icin pisman olcaksin ki ? Hicbir islevi olmayan bir zar edep timsallerinin gozunde seni namussuz yapacak diye mi ? bu senin bedenin arkadasim bu senin hayatin. kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Oyle zar diktirme falan gibi kendine saygini kaybedecegin islere de girmeyi dusunuyorsan ilerde asla dusunme.
senin burda en buyuk ve yegane sorunun sevgiline duydugun guven bence. Satir aralarinda tuyolar vermissin. Bu adamda celiskili birseyler var. Sadece iyi gozlemle ve bunlara dikkat et.
Ahlak timsallerine ilk gecende kocanla bilmem ne diyenlerle de muhatap dahi olma. Onlar bayilirlar kinamaya... baslarina gelecekleri bilmeden :KK66:

Senin basina gelen gelmis. İlerde buyuyunce anlarsin guzelim avrupa degil burasi insallah uzulmessin ne diyeyim evlenir de senle ahlak timsaliymis falan vat vay ne gelismissin simdi o kadarcik zsrla gecmissin bizi bilim teknoloji kultur almis yurumus vay beeee

Lütfen şu bi anda oldu lafını bırakın yahu o iş nasıl oluyor az çok biliyoruz bizde sevişiyorum hop bi anda nasıl oldu anlamadım olmuyorum hiç bir zaman
istemişsiniz olmuş pişman olmazsınız umarım şimdiden olmuş gibisiniz.

X