biraz erken bir iliski mi oldu yoksa dogal mi hissettiklerim ? :(

Yok bende üniversite baslayacagim bu sene. Hayir tuaf duygu mutluyum inanıyorum ama sanki farkli bir boyuta gecmisiz gbi keşke ilk geceyi bekleseydik istiyorum. O cok mutlu ve daha daha yakin eskisinden hatta ama smdi bilmiyorm ruh halim tuaf mutlu ama buruk

tabiki daha yakın davranır size bu durumdan sonra...

ya ailesi onaylamazsadan ziyade evleneceğinizn garantisi var mı ? benim bir akrabam bu şekilde ilişki yaşamış ve mustakbel kocası düğüne iki hafta kala trafik kazasında hayatını kaybetti kızın hayatı per perişan oldu .. yaptığınızın arkasında durabilirsiniz inşallah
ayy yazık ya sonra noldu o kıza evlendimi başkasıyla, napıo şu anda?

Yok bende üniversite baslayacagim bu sene. Hayir tuaf duygu mutluyum inanıyorum ama sanki farkli bir boyuta gecmisiz gbi keşke ilk geceyi bekleseydik istiyorum. O cok mutlu ve daha daha yakin eskisinden hatta ama smdi bilmiyorm ruh halim tuaf mutlu ama buruk
üniversete başlıyacağını nerden biliosun? belki kazanamamıcaksın? bi de nasıl tanıştınız erkek arkadaşınla?

ayy yazık ya sonra noldu o kıza evlendimi başkasıyla, napıo şu anda?
evli iki çocuğu var köyde yaşıyorlardı gariban bi berberle evlendi çok yokluk çektiler ama şimdi iyiler çok şükür ..yani yarınımızın ne olacağı belli değil sonradan pişman olacağımız şeyler yapmamak lazım hem burada kastetdiğim bekaret de değil yani..

Biz de 6 senedir sevgiliyiz 3. Sene birlikte olduk ikimiz de istiyorduk birbirimizi. Sen istiyorsan zorlama bir olay yoksa kötü düşünme. Ayrıca şu erkekler sevişince sıkılır bırakır klişelerini düşünme artık hiçbişey eskisi gibi değil. Senin sevgilin de seni sevdiği için birlikte olmak iatediğine göre neden sıkılsın tam tersi ilişkinize daha yakınlık gelir. Takma kafanı zamanla ne kadar normal birşey olduğunu anlarsın cinselliğin. Malesef biz toplumca bastırıldığımız için çok korkunç birşey gibi öğretiliyor hep. Şimdi bana da bir sürü laf eden olacaktır ama neyse. Korunmayı unutma, kondomsuz kesinlikle izin verme ve rızan dışında hiçbirşey yapma o konuda taviz verme.

Şu kadınların birbirine yaptıklarını başka kimse yapamaz.O an onu hissettin ve yaşadın bu çok normal artık benden sıkılır mı artık beni terkeder mi artık namusum gitti mi gibi kavramları biz kendimize dayatıyoruz biz böyle düşünürsek tabi ilerde evliliklerde adam sıkıldı aldattı durumuyla da karşılaşırız çünkü o durumu da biz yaratıyoruz kendine bunu yapma sevdiğin biriyle güzel bir şey yaşamışsın bu hayat senin hayatın bu sebepten terk edilmezsin bunu yaşadın diye adama bağımlı da değilsin bunda yanlış bir şey yok belki yaşın biraz küçük o kadar.
Ama şu konuda dikkatli ol hiç bir 28 yaşında ki adam ailem izin vermiyo ailem baskı yapıyo okul bitmeden olmaz diyo demez bu o yaşta bir birey için çok gülünç bir durum olur.

Toplum baskisi yuzunden kotu hissediyorsundur.

Surda bile alacagini almis, sen kullanildin tarzi sacma sapan yorumlar vae, yani toplum kafana cinsellik kotu , uff cisss ayip dusuncesini 24 yil boyunca kaktiysa , 25. yilda kendi iradenle , isteyerek bilerek cinsellik yasasan da, kafanin icinde mini minnacik bir ses mutlaka kalir: toplumun sesi.

Kendini kotu veya garip hissetmen bence toplum baskisindan. Yoksa bu adam sevdigin adam, sen de istiyorsan gayet guzel bir duygu, uzulecek garip hissedilecek bir yani yok ki.

Cok kati bir babasi var okulun uzadgini dahi suan tam bilmiyorlar ve ailevi sorunlari var benm ynmda babsiyla konusurken bile nerdeyse saygu durusu moduna girecek sekilde bu sebple diyemiyor ailesine okul bittigi zaman soyleyecek ama bu yaz abisine anlatacak ben unv baslayacgm icin bide

ailesi ya kabul etmezse, yani babasından çok korktuğuna göre onlara karşı çıkamayabilir

Sana kendini kötü hissettiren şeylerin hiçbiri sana ait düşünceler yüzünden değil. Doğduğumuz günden bu yana peşimizi bırakmayan tabular, dayatmalar yüzünden..

Ne güzel birbirini seven iki insan yaşamış bunu. Evli insanlar da dahil, ölene kadar asla gerçekten sevdiği kişiyle bunu yaşayamayanlar var. İkiniz de birbirinizi seviyorsunuz, ikiniz de istemişsiniz ve birlikte olmuşsunuz. Burada yanliş hiçbir şey yok.

Ha ileride bir şey olur, hatta sen istersin de ayrilirsiniz.. Yine bi problem yok ki?

Ayrica erjek arkadaşin sıkılır filan ya da bunu bahane edip ayrilir dusunceleri.. hiçbirini düşünme bunlarin. Seninle bunu yaşayip, bunun çok doğru olduğuna inandirip, sonra da seni birakacak erkek zaten karaktersizin tekidir, üzülmeye bile değmez..

Boşver, sevdiğin ve sevildiğin bu genç zamanlarinin tadini çikar:)

evli iki çocuğu var köyde yaşıyorlardı gariban bi berberle evlendi çok yokluk çektiler ama şimdi iyiler çok şükür ..yani yarınımızın ne olacağı belli değil sonradan pişman olacağımız şeyler yapmamak lazım hem burada kastetdiğim bekaret de değil yani..
anladım canım ben ne demek istediğini.. evet yarınımız hiç belli değil..

öncelikle o ilişkiyi yaşadığın için kendinden emin ol.
sen istediğin için yaşadın.

Yok hayır oncesinde konustuk 1 kere oldu ama evlenene kdar artık asla diye eskisi gibi ufak tefek seyler evet ama birlikte o zamana akdar hayir birde canim cok acidigi icin istemedi o basta

bu saatten sonra bi daha yapıp yapmamanız önemli değil bundan emin olabilirsin. pişman olduktan sonra 1i de aynı 1000i de. inşallah pişman olmazsın ama 28 yaşındaki bir adamın ailesine ilişkisinden bahsedememesi bana anormal geldi. biz eşimle 10 yıl flört ettik ve böyle bir şeye cesaret edemedim. hani demişsin ya ondan başkasıyla olamam ondan başkasını asla sevemem diye işte en büyük yanılgın bu aslında... yaşın küçük önünde uuuupuzun bir ömür var insan 1 saat sonra ne yaşayacağını bilemezken böyle kesin cümleler kurma bence. inşallah her şey gönlünce olur

Zaten evleneceğiz, ondan başkasını sevmem, ayrılmayacağız diye yapılmaz bu iş.
Seversin, bugün seviyorum bunu yaşamak istiyorum, ayrılsak da pişman olmam, karalar bağlamam
diyerek yaşarsan eyvallah.

Senin dediğin gibi garanti bir hayat yok.
1 saat sonrası için bizi neler bekliyor bilemeyiz.
Seni bugün deli gibi seviyor bir ömür sevecek diye bir şey olsa.
Bu kadar aldatılan, boşanan çift olmazdı.

Azıcık mantıkla sevmek, yaşamak lazım yani..

2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz:KK43:

Nişanlısından ayrılmış biri olarak şunu bilir şunu derim gelin ata binmiş gör ki nereye inmiş. Umarım mutlu olursunuz kötü bir durum olmaz. diyecekte cok birsey yok aslında hakkınızda hayırlısı olsun. kimseye güven olmaz bunu unutma canım temkinlı ol her dAİM

Bir daha olmaz mı bilmiyorum ama bence devamı gelir ister istersiniz karsı koyamazsınız birbirinize dıstan kötü bir şey yapmıs gibi hissetsende içinde yasadığınız sevgi size bunu masum gösterecek ciddiyete de dökülmesine daha cok var gibi okul mezuniyet iş derdi senin okul bitmesi vs. Önlemini al mutlaka

Yeterince ozguven asilamistir supermen normalci nikah disi iliskici arkadaslar sana...dunyani da ahiretinide onlar kurtaracak ya senin...
Hayirla baslamayan hayirla biter mi..
Diknot: ölum son degil baslangicin kendisidir..
Bu dunya yaniltmasin sasirtmasin insani zira b.k yemek normaldir ben yiyorum sende ye rahat ol diyebilrim..

Son düzenleme:
Erkekler o kadar akilliki nerde nasil davranacagini cok iyi biliorlar .sanirim gecmiste yasadigin olayi bilmior .iliski yasamissiniz suanda dunya gozunuze toz pembe gelior .umarim evlenmeye karar verdiginizde bunu yuzunuze vurmaz.niye akilli diyorum kan da gelmemis benden once beraberligin olmus diyip aradan siyrilmaz.bu ülkede namusu 1 damla kanla ölcen insanlar daha önce yasadigi beraberlikleride görmezden gelir.umarim ailesi de seni istemedikleri gibi bir durumla karsi karsiya kaldiginizda onlarin karsisinda durup sana sahip cikar.

X