biraz erken bir iliski mi oldu yoksa dogal mi hissettiklerim ? :(

evlilik disi iliskiye karsiyim.. geri kafali, yobaz filan da degilim.. inancim ve anlayisim geregi bu boyle.. kimseyi kinayip asagiladigim anlamina da gelmiyor bu.. hucuma kalkmaya niyetli biri varsa bilsin yani.. sahsi fikrim yalnizca..
konu sahibi, madem tuhaf hissettin, tekrarlama.. madem evlenince olsun istiyordun, tekrarlama.. madem aliskanlik olacagini hatta sıkılacagini dusunuyorsu tekrarlama.. belli ki icine sinen bi durum degil..

Ha bi arada ne dinciyim ne egoist olan gercekligi soyluuorum ortada bisuru namjssuz varken bir zarin da elbet namusu alip gotirduginu dusunmuyorum dusjnsekte o yaslarda ne gelir akla hele asiksan bende o yasta asiktim. Cunku yapabilirdim de esim istese ama simdiki hayatla taniisnca iyiki olmamais diyorm, bu kiz da loyu durumlara dustugunde burda yeni konu acinca th gecmis olsun dan baska diecek lafiniz olmayack bu belli bari galeyana getirip normallestirmeyin durumu okuyan niyeti olN kizlarin da aklina girmeyin tc burasi soysuz dolu kizlari alet etmeyin sozlerinizle, sizin demenizle de erkeklerin hegemonyasi yikilmiuor ortada koca bor tarihi gercrk var tepkilere cevabim olsun

2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz:KK43:

Kıyamıyordu ne ya. Sevişmenin kıyamaması mı olur. Senin daha düşüncelerin oturmamış ki.

Sevdiğin insanla sevişmek dünyanın en güzel duygusudur.

Ama sen öncesinde düşünüp ayrılık durumunda bunu hazmedip hazmedemeyecginin tasarrufunu yapmalıydın içinde. Daha yanından ayrılır ayrılmaz pişmanlık başladıysa senin düşünce yapına terstir. Bence erken değildi 20 yaş. Ama sence erkenmiş evet. Zamanlaman yanlış.

Sevişmemeyi kıyamamak olarak yorumlayıp sonra sevişmeyi de normalleştirme çabaları çok arada kalmşsın.

Ayrıldığında iyi ki sevişmişim diyebilecek kafa yapısında olman lazımdı :)

Biz yaşadıklarınıza doğal desek içiniz rahat edecek mi?

Ya da ayıplasak sizi karalar mı bağlayacaksınız?

Bu konuda gayet rahat olan da var buna kesinlikle karşı olan da.

Yani bu yaşanmışlığın doğruluğunu ya da yanlışlığını kişisel değer yargıları belirler.

Siz "evlenince istiyordum" dediğinize göre size göre yanlış bu.

O nedenle evlilik dışı cinselliği normal bulanların "ne var bunda" demesi sizi rahatlatmamalı mantıken.

Ama genç kızlarda böyle bir durum var maalesef.

Kendilerine ve yetiştikleri kültüre ters gelen bir şeyi o anın ve muhatabının heyecanıyla yaşıyorlar.

Sonra sonsuz pişmanlıkların, "beni kullandı sonra da terk etti" diye ağlamaların vs ardı arkası kesilmiyor.

Herkes başkasının özgürlük alanına girmeyen her konuda hürdür ama herkes her yaptığının sonucuna katlanamaz.

Umarım bundan sonra aklınıza yatmayan, size yanlış gelen konularda daha dikkatli olursunuz.

Bu kadar guzel anlatilabilirdi bravo arkadasim...

Yazdıklarından sen bayağı pişman olursun gibi geldi tabi olumsuz bir durum olursa bu iş pat diye olmaz istersin o an olur o yüzden anı yaşa mutlu ol kararını vermişsin çünki

Evlilik disi iliskiye karsiyim. insan evlencegi kisiyle birlikte olmali diye dusunuyorum. Hele ki ayrildiginda pisman olcagini dusunuyorsan( ki oyle duruyor) kimsenin ne olcagi belli degil garantimiz yok sonucta.

cinsellik ilişkiye heycan getiririr neden bıktırsınki
kaç senedir evliyiz aynı kişilerle biz bıkmadık yani

Cok kati bir babasi var okulun uzadgini dahi suan tam bilmiyorlar ve ailevi sorunlari var benm ynmda babsiyla konusurken bile nerdeyse saygu durusu moduna girecek sekilde bu sebple diyemiyor ailesine okul bittigi zaman soyleyecek ama bu yaz abisine anlatacak ben unv baslayacgm icin bide

böyle bir adam ailesinin en küçük bir olumsuz bir görüşünde sizi ortada bırakır benden söylemesi.daha ailesiyle tanıştırmaya korkuyor yani yuh.

taviz tavizi doğurur.
yani;
el ele tutuşursan sarılmayı ister,
sarılırsan öpüşmeyi ister,
öpüşürsen sevişmeyi ister,
sevişirsen fantazi ister,
fantaziden sonra da artık bir şey istemez olur.
ama bu istemediklerine SEN de dahil olursun

2.5 senelik iliskim var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve ailem biliyor ben 20 o 28 yasinda fakat okullar dolayisiyla suan evlenemiyoruz onun mezun oldugu zaman yani 1 sene sonra mezun olacak nisan yapacagiz ailesi suan bilmiyor cunku okulu uzadigi icin ve egitimci bir aile olduklari icin katilar biraz iliskiyi okul bitmeden onahlamiyorlar ama bu yaz ablasina soyleyecegiz iliskimiz gayet iyi aslinda her iliskide olan ufak tefek sorunlar var sadece ve her iliskide oldugu gibi ufak tefek yaklasimlarda yasiyoeduk beraber o beklerim daima diyordu hatta kiyamiyor cinsel yaklasimda ama dun ilk kez birlikte olduk ikimizinde ilkiydi guzel vakit gecirdik fakat suan ben biraz tuaf hissediyorum o cok mutlu bende mutluyum ama bi burukluk ve acaba sıkılır mi simdiden sonra iliskinin her noktasi bitti mi yani bunu bile yasadik ne kaldi ki daha diye fuaf tuaf sorular olustu beynimde onu seviyorum hemde cok ama boyle yanindan ayriyken bu sorular aklimi alıyor ve erken oldu gibi geliyor evlennce istiyordum cnku ama dun bi an oldu . Boyle dusuncem dogal mi lutfen bakar misiniz:KK43:
Bu bir tercih meselesidir. O bir erkek olarak bu hissiyata sahip mi, değildir. Siz neden öylesiniz. Büyük konuşmuyorum ama ben tercih etmiyorum ama etseydim de sonrasında bu duyguları taşımazdım sanırım. Sanırım diyorum çünkü, tabiri caizse bekara karı boşamak kolaydır. Bilmediğim şeyi yorumluyorum.
Ama bir adam 2,5 yıl sonra sizin hakkınızda kötü bir şey ya da kolayca bir şey yapan biri diye düşünmez. Düşünmemeli.
Sevmenin bir parçası bu, tercih eden elini tutar, tercih eden öpüşür, tercih eden sarılır veya birlikte olur.
2,5 yıl oldu diye öpüşmekten sıkıldınız mı, bitti ötesi yok diye sıkılsın ki. Zaten bunun komple ötesi yok yüzlerce kadınla beraber olan adamlar bile bir süre sonra bir şey hissetmiyormuş. Yani demem o ki, adam bu eylemden cinsellikten sıkılmadıysa adamsa sizden de sıkılmaz. Zehir etmeyin, tercih etmişsiniz mutluluğunu yaşayın.

kardes istemis yapmissin sevismekte ozgursun evlilikle bu ayni sey degil her sevisen evlenecek diye bir kural da yok pisman olma yeter sonucta zorla olmamis isteyerek yapmissin ayrilinca da pisman olma hayatina bak oturup karalar baglama
Bana sorarsan iliskinizin bir gelecegi yok o da ayri bir konu yasin daha kucuk mutlaka baska biriyle evlenirsin gibi geliyor bana

Yeterince ozguven asilamistir supermen normalci nikah disi iliskici arkadaslar sana...dunyani da ahiretinide onlar kurtaracak ya senin...
Hayirla baslamayan hayirla biter mi..
Diknot: ölum son degil baslangicin kendisidir..
Bu dunya yaniltmasin sasirtmasin insani zira b.k yemek normaldir ben yiyorum sende ye rahat ol diyebilrim..
Biz sizin gibi dusunenlere saygi duyuyoruz da siz neden bizim gibi dusunenlere saygi duymuyorsunuz da boyle damgaliyorsunuz? Ahlak zabitasi degiliz hic birimiz napalim dovelim mi kizi sevisti diye?

Keşke olmasaydı demek istemiyorum ama bunun yarını da var be canım. Hayatta tahmin etmedigimiz, olmaz dedigimiz şeyler oluyor. Allah muhafaza. Biraz daha sabırlı olmak gerek. Herşeyi yerinde zamanında yaşamak gerek. Umarım bunun bedelini ödemezsin canım :KK43:

Biz sizin gibi dusunenlere saygi duyuyoruz da siz neden bizim gibi dusunenlere saygi duymuyorsunuz da boyle damgaliyorsunuz? Ahlak zabitasi degiliz hic birimiz napalim dovelim mi kizi sevisti diye?

Niye dovelim cnm sadece aman ne guzel bisey yapmisin da demiyelim ...
Simdi ben desem bugun filanin parasini asirdim bi guzel yedim mutlu hissediyorum yada canimi cok sıkan birini oldurdum rahatladim desem..
Normal dermisiniz ? Fark ne peki..hepsi buyuk gunah..neden normallestilir zina bir toplumda...
Ahlaki bozulan dini unutturulan toplum kimin isine yarar..babasi belli olmayan cocuklar kimin eli kimin cebinde belli olmayan hayatlar neslin karistigi bir toplum..dogmadan oldurulen cocuklar..ah o dizilerle beynimizi uttuler...Allah cc haram kildigini normallestirmek nedir bunun mantigini aciklayin...

Niye dovelim cnm sadece aman ne guzel bisey yapmisin da demiyelim ...
Simdi ben desem bugun filanin parasini asirdim bi guzel yedim mutlu hissediyorum yada canimi cok sıkan birini oldurdum rahatladim desem..
Normal dermisiniz ? Fark ne peki..hepsi buyuk gunah..neden normallestilir zina bir toplumda...
Ahlaki bozulan dini unutturulan toplum kimin isine yarar..babasi belli olmayan cocuklar kimin eli kimin cebinde belli olmayan hayatlar neslin karistigi bir toplum..dogmadan oldurulen cocuklar..ah o dizilerle beynimizi uttuler...Allah cc haram kildigini normallestirmek nedir bunun mantigini aciklayin...

Sana göre zina bana göre değil niye düşüncelerinizi zorla empoze etmeye çalışıyorsunuz ? Bırakın bunları artık siz müslümansınız diye herkes müslüman olacak diye bir kural yok.

X